HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.148
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...
Mitsu, pa ja sam uspio otkljucat dva One X-a (zakljucani na Vip bili) u 5-6 min, oba dva na prvom softveru koji je izasao s uredajem.

To je One X, ali ima gro modela koje ne možeš tako... Neke možeš i spržit ako ideš otključavat krivom metodom, samo jer su drugi batch.

Iskreno, kod Androida na 20-ak različitih uređaja od različitih proizvođača koje sam dobio na otključavanje, ne postoji onaj kojeg nisam uspio otključat.

Drago mi je znati da znaš znanje, ali bih te ja zamolio da mi ako si od volje objasniš ukratko korist od rootanja moba, konkretno ONE X-a??

Obzirom sam krenuo danas već kupiti isti, spriječen sam bio od T Com procedure, ali ako bi mi bitno poboljšalo kvalitetu funkcioniranja samog moba, fućkaš i garanciju ako traje godinu dana, ionako smatram da je ovo mob za a barem dvije godine korištenja, kako kvalitetom, tako i izgledom.

Očekujem da iduće godine nitko osim jabuke neće se trsiti izbaciti nešto WOW tipa, a to znači da smo ONE X i ja {#}!!!!  

http://www.mediafire.com/?d41k2x8sm9gesup

Skini ^

Da ne pisem, pogledaj video, bit ce jasnije :

Samo par kilka do unlockanja BL-a, Touch Recovery-a i perm roota.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604439

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

...

Nije pitao kako, nego zašto, prvo što razmišlja o kupovini uređaja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:14 (Mitsuoka).
16 godina
Mitsuoka kaže...
Mitch kaže...

...

Nije pitao kako, nego zašto, prvo što razmišlja o kupovini uređaja.

Aha, razlozi - Instaliravanje ROM-ova, uskoro multiboot sposobnost, otključani BL, a najviše zbog zanimljivih aplikacija za koje je potreban root.

Tako je kod mene bilo kad sam išao rootat, makar je development još uvijek u počecima gdje je potreban S-ON (nekima dobra stvar, nekima ne), a CM9 nije ni blizu još...

Meni je customizacija najbitnija, zato i imam Android a ne iOS, a root-om dolaze razni tweakovi, s CM9/AOKP i teme.

14 godina
HTC One X

Svaka čast na obimu informacija i brzini reakcije, a kada odigram jednog grey ONE X, nakon "medenog mjeseca" se bilježim sa štovanjem za nastavak akcije {#}{#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

A imate li onaj problem kada dirate crni rub oko ekrana da vam po ekranu baca sjene?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Svaka čast na obimu informacija i brzini reakcije, a kada odigram jednog grey ONE X, nakon "medenog mjeseca" se bilježim sa štovanjem za nastavak akcije {#}{#} !!

Bit ćeš zadovoljan, vjerujem. Odličan uređaj, koliko se mi prepirali oko HOX ili SGSIII, oba su odlični uređaji vrijedni tih para.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
HTC One X

Otkljucavanjem bootloader gubis jamstvo, samo imaj uvid u to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

@BMK, nema frks što se tiče garancije ako suma sumarum sam ja na štihu i dobitku!

Ionako sam u globalu od onih koji imaju svoje stare mobove još i dan danas, tako imam primjerice Nokiu N80, Motorolu T720 (razbijenu total, otišla mi je ona traka iz jednog za u drugi dio moba), Ericsson T39, Iphone 3GS, koji mi je pao na tečaju ronjenja, dočim sam dalje prodao Nokiu N95 8GB, Nokiu N72, SONY Z1, ali samo zato jer sam imao dooooobru ponudu i nešto drugo već u planu, a Samsung D600 sam poklonio jednom prijatelju slabije imovinske moći!   

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

@BMK, nema frks što se tiče garancije ako suma sumarum sam ja na štihu i dobitku!

Ionako sam u globalu od onih koji imaju svoje stare mobove još i dan danas, tako imam primjerice Nokiu N80, Motorolu T720 (razbijenu total, otišla mi je ona traka iz jednog za u drugi dio moba), Ericsson T39, Iphone 3GS, koji mi je pao na tečaju ronjenja, dočim sam dalje prodao Nokiu N95 8GB, Nokiu N72, SONY Z1, ali samo zato jer sam imao dooooobru ponudu i nešto drugo već u planu, a Samsung D600 sam poklonio jednom prijatelju slabije imovinske moći!   

Dobro, ali pričekaj bar mjesec dana, da vidiš ima li kakve dječje bolesti

14 godina
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

@BMK, nema frksšto se tiče garancije ako sam ja na štihu i dobitku!

To se podrazumijeva, a ionako sam saznao da u roku od 7 dana ako skužim neki feler dobijam navodno novi, bez ikakvog komentara!

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Za sve koji žele otključat uređaj sada, kupite na ebay-u kod za unlock : http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-CODE-ONE-X-ONE-S-TITAN-2-TITAN-II-SENSATION-XE-SE-XL-A510e-a3333-Google-/170830542073?pt=UK_Phones_Software_RL&hash=item27c64b34f9#ht_1134wt_1163

Ako niste sigurni da li je vaš uređaj zaključan, probajte u nekom centru od operatera microsim karticu pa vidite (kažeš da želiš preć na neku njihovu tarifu i sl.)

Otključavanje će se radit besplatno preko Win-sa čim izađe valjani S-OFF

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Evo utisci nakon dva dana.

Mobitel je fantazija.

Jako brz, ekran je prakticki savrsen, nejvjerojarno ergonomican, bas, najbolji mobitel za ruku koji sam probao, savrsenstvo.

32Gb je ogroman +, Tegra 3 ne moram ni govorit, mobitel ima apsolutno sve, Sense je famozan, jedino da je malo ispeglan posto ima lagga i na QCore procu.

Baterija bi mogla biti bolja, ostalo, syncanje i sve, super super, kamera je isus bog kako je dobra.

Nemam zamjerke, stvarno, nijedne realne.

E sad moje zamjerke, famozne 3 menu tockice koje prezirem, nagruvana tipkovnica i nemogucnost custom romova bez gubljenja jamstva, takoder stock browser bi mogo biti bolji te opcenito da je sve u 60 fpsa.

Tako da, tko god kupi ovaj uredaj bit ce strasno zadovoljan, po meni je bolji od GNexusa, cak mislim da ce biti podjednak SGS3. Uglavnom, HTC je napravio show s ovim mobitelom.

Stvarno, fantastican uredaj, bas izmami osmjeh na lice.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

@BMK, ako kupuješ aplikacije preporučam ssLauncher kao po meni xy puta interesantniji os stock ipak, a za tipkovnicu bih preporučio SwiftfKey X, vrhunski fenomenalna tipkovnica, možda i najbolja na tržištu!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Ima besplatno na BlackMarketAlpha {#}!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Bez danjeg bih ovaj mobitel preporucio iznad bilo kojeg modela.

Ne znam kakav ce biti S3, ali OneX je nesto strasno, bas, svaka cast ako ga uspiju pobjedit. Morat cu se domoci jednog kad dode u hrv, iako cemo se nacekati kako mi se cini...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...

Ima besplatno na BlackMarketAlpha {#}!

Pro ili Trial verzija????

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

To se podrazumijeva, a ionako sam saznao da u roku od 7 dana ako skužim neki feler dobijam navodno novi, bez ikakvog komentara!

!!!

gdje su ti to rekli? meni je butra u VIP centru rekla da je rok 48 sati, pa me zanima jel to ima ikakvo uporište u nekom zakonu ili blebetaju svoje.

14 godina
Dantesnake kaže...
ATJLučko kaže...
Mitsuoka kaže...
ATJLučko kaže...

!!!

gdje su ti to rekli? meni je butra u VIP centru rekla da je rok 48 sati, pa me zanima jel to ima ikakvo uporište u nekom zakonu ili blebetaju svoje.

Ovako, ja sam rezervirao mob 10 svibnja kada sam plaćao račune a zbog + bodova koje sam natukao over 12000, pa štedim 400.00 kuna kada plaćam, ali u ponedjeljak, 07 svibnja, kada sam došao pogledati mob uopće, djelatnica u T Com-u mi je također pokušala prodati foru sa 48 sati, pa čak ako sam dobro zapamtio jedna u VIP-u također!

Danas kada sam došao u T Com radnju, radio je jedan čovjek kojeg poznam i kojem sam prodao priču kako ga neću "odmah" startati a obzirom mi idaje micro SIM karticu, kako stoje stvari, upitam ja, ako uključim trećeg dana kako sam kupio a petog dana skužim neku frku, isti mi je rekao, citiram; "u roku od sedam dana ako prijavim ikoji kvar, preuzimaju isti i mijenjaju za novi"!!!!

Kada sam ja kupovao DHD, moj je došao sa 2.2.1 Froyo i radio je kao urica, a moj prijatelj je kupio pet dana kasnije sa 2.2 Froyom i imao je problem da mob nije prepoznavao SD karticu, a moje je prepoznavao i moju i njegovu, njegov niti njegovu niti moju, pa je sedmi dan zamijenjen za oriđiđi iz kutije novi!

Koliko se meni vidi, ovo je fatanje u mutnom, za one kojima APP/ako prođe, prođe, inače se SVE po zakonu može i vratiti u roku sedam dana uz povrat novca, bez i jednog malog a, a kamor ne zamijeniti nešto što sam kupio skupo kako god platio, a gadget ne šljaka, bar ne kako treba!

P.S. pitaj butru po kojem je to zakonu propisano ili da li bi bila toliko ljubazna da ti pokaže, a da bi se ti volio konzultirati sa Udrugom za zaštitu potrošača i ostalima koji se brinu o regulatornim zakonskim odnosima i tijelima!

Javi kako si prošao {#} !! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Uh, interesantno. Javit ću iskustvo svakako.

Al' gle sad ovo: http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

"3. Prilikom kupnje proizvoda rečeno vam je da imate pravo na zamjenu u slučaju neispravnosti u roku 7 dana. Nakon isteka tog roka proizvod se mora uputiti u servis na popravak.

Ovo je pogrešno. Zakonski rok je 2 godine. Ukoliko se nedostatak pojavio tijekom prvih 6 mjeseci nakon kupnje, pretpostavka je da je za nedostatak odgovoran trgovac odnosno prodavatelj, osim ako on ne dokaže suprotno. U tom slučaju, pravo je potrošača birati želi li popravak, zamjenu, povrat novca ili sniženje cijene. Obveza potrošača je da nedostatak prijavi najkasnije 2 mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak. "

mislim sad sam tek zbunjen.  :D

14 godina
HTC One X

Koliko se ja kužim u geometriju i zakone, stvari stoje ovako;

ako je kvar SW ili HW, ne prepoznavanje SD memorijske kartice je jel te HW kvar, utvrđen u roku od 7 dana, izmjena odmah, kod Iphone 3GS je važilo 1 godina bez obzira kada je unutar roka nastao kvar, ne znam sada, bez problema ili ikakvog razgovora!

ako je kvar nastao unutar garantnog roka, koji je u T Comu 1 godinu na bateriju i dodatnu opremu a 2 godine na sam mob, to je to, i miran si.

LINK; http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-11-00.asp?sifra=HTONEX

Ovo sa vraćanjem u 7 dana i povrat novca, ili zamjena kod većeg kvara, to MORA funkcionirati u cijeloj RH, u to sam 1200% siguran!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerujem da si siguran, al ja bi bio najsigurniji kad bi našao zakon koji izričito govori upravo to, da u roku 7 dana imaju dati novi uređaj bez filozofiranja. :D kopao sam malo ZOZP al nisam našao :3

14 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav.

Trebam jednu informaciju.

Kupio bih ovaj uređaj u Njemačkoj (putem eBay-a bih ga poslao u Njemačku pa zatim bi mi ga netko donio u RH).

Sve to lijepo i krasno zvuči, ali mene muči jamstvo i software.

Dakle jamstvo:

Objasnio sam kako stoje stvari curi u servisu i ona mi je rekla: "Gle, prek telefona vam to nebu išlo jer se nezna koja je matična ploća u telefonu".

Evo molim, ako netko zna za taj mob molio bih da mi kaže kako stoje svari sa tim uređajem iz Njemačke u našem servisu. Doduše moja Nokia 5800 u 3 godine korištenja servis Bogu hvala nije vidjela ali mi je par puta pala iz ruke i džepa. Software i matična su mi riknule na 6288 Nokiji i zbiog toga jer se bojim da mi se što slično ne desi sa ovim telefonom trebam pouzdanu informaciju.

Software:

Ako netko zna slučajno..... Dali njemački Vodafone brendira HTC telefone i dali oni odobravaju software update-ove ili ih pušta HTC?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 5:07 (ivek095).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivek095 kaže...

Pozdrav.

Kupio bih ovaj uređaj u Njemačkoj (putem eBay-a bih ga poslao u Njemačku pa zatim bi mi ga netko donio u RH).

Dakle jamstvo:

Objasnio sam kako stoje stvari curi u servisu i ona mi je rekla: "Gle, prek telefona vam to nebu išlo jer se nezna koja je matična ploća u telefonu".

Evo molim, ako netko zna za taj mob molio bih da mi kaže kako stoje svari sa tim uređajem iz Njemačke u našem servisu. Doduše moja Nokia 5800 u 3 godine korištenja servis Bogu hvala nije vidjela ali mi je par puta pala iz ruke i džepa. Software i matična su mi riknule na 6288 Nokiji i zbiog toga jer se bojim da mi se što slično ne desi sa ovim telefonom trebam pouzdanu informaciju.

Software:

Ako netko zna slučajno..... Dali njemački Vodafone brendira HTC telefone i dali oni odobravaju software update-ove ili ih pušta HTC?

Ja ti mogu reći samo neke stvari jer sam ga kupio u nejačkoj u mediamarktu, znači nije brendiran, ali jedini problem je kaj nema hrvatskog jezika, ima samo njemački, engleski i turski, i još neke, znači ima veze di se kupi. eto samo sam ti primjetio.

ali update sam svaki dobio odma.

hobi:moj-android.net
14 godina
nsoul kaže...
ivek095 kaže...

Pozdrav.

Dakle jamstvo:

Software:

Ja ti mogu reći samo neke stvari jer sam ga kupio u nejačkoj u mediamarktu, znači nije brendiran, ali jedini problem je kaj nema hrvatskog jezika, ima samo njemački, engleski i turski, i još neke, znači ima veze di se kupi. eto samo sam ti primjetio.

ali update sam svaki dobio odma.

Ad1, obzirom na DHD "još" nije stigao update na ICS, a načuo sam da je to do teleoperatera koji ti je prodao mob, ovo je za uzet sa zadrškom, ja sam kupio u TELE2 pa sam sklon povjerovati da bez obzira na sve do puštanja update-a je do teleoperatera, a SIM kartica je T Com-ova??!!

Ad2, ne sjećam se da je i jedan HTC ikada imao hrvatski jezik do sada u originalu, ali ako instalirate Morelocale2, možete imati hrvatski jezik u software-u moba {#}!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ad2, ne sjećam se da je i jedan HTC ikada imao hrvatski jezik do sada u originalu, ali ako instalirate Morelocale2, možete imati hrvatski jezik u software-u moba {#}!!

Moja iskustva:DHD i Sensation kupljeni u Tele2 (prvi moj,drugi burazov) su oba imala HR meni. DHD je bio otključan a Sensation ne.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
ATJLučko kaže...

Moja iskustva:DHD i Sensation kupljeni u Tele2 (prvi moj,drugi burazov) su oba imala HR meni. DHD je bio otključan a Sensation ne.

HTC od GB-a ima HR jezik.

14 godina
neaktivan
HTC One X
Htc One X kupljen pred kraj 4. Mjeseca u Vipu zakljucan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Svi HTC od GB imaju hrvatski meni. na dhdu sam sa 2.2 imao morelocale2, a nakon 2.3 nije više bilo potrebe jer je imao podršku za više jezika od 2.2.

ali ovaj one x nema, ima limitirane jezike za njemačko područje.

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Svi HTC od GB imaju hrvatski meni. na dhdu sam sa 2.2 imao morelocale2, a nakon 2.3 nije više bilo potrebe jer je imao podršku za više jezika od 2.2.

ali ovaj one x nema, ima limitirane jezike za njemačko područje.

Uh, dobro je....... Bitno da je tu English jer ja njemački i turski ne znam ni beknuti......

Hvala na datim informacijama

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 15:52 (ivek095).
16 godina
BMK kaže...

Evo utisci nakon dva dana.

Mobitel je fantazija.

Jako brz, ekran je prakticki savrsen, nejvjerojarno ergonomican, bas, najbolji mobitel za ruku koji sam probao, savrsenstvo.

32Gb je ogroman +, Tegra 3 ne moram ni govorit, mobitel ima apsolutno sve, Sense je famozan, jedino da je malo ispeglan posto ima lagga i na QCore procu.

Baterija bi mogla biti bolja, ostalo, syncanje i sve, super super, kamera je isus bog kako je dobra.

Nemam zamjerke, stvarno, nijedne realne.

E sad moje zamjerke, famozne 3 menu tockice koje prezirem, nagruvana tipkovnica i nemogucnost custom romova bez gubljenja jamstva, takoder stock browser bi mogo biti bolji te opcenito da je sve u 60 fpsa.

Tako da, tko god kupi ovaj uredaj bit ce strasno zadovoljan, po meni je bolji od GNexusa, cak mislim da ce biti podjednak SGS3. Uglavnom, HTC je napravio show s ovim mobitelom.

Stvarno, fantastican uredaj, bas izmami osmjeh na lice.

frende, nije tu Sense ne ispeglan, Android je taj....

Evo bas gledam, na One X mi je fragmentacija system particije 76%, na Defy 72% :O

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice