ima li itko iskustva s ovim mobitelom?imslim ga kupiti pa me zanima kakvi su dozivljaju nekog od vlasnika.
hvala
ima li itko iskustva s ovim mobitelom?imslim ga kupiti pa me zanima kakvi su dozivljaju nekog od vlasnika.
hvala
hvala
Eto tu ti je sve napisano, sve mane i sve prednosti i sve ćeš znati o njemu ako uspiješ od prve do zadnje stranice pročitati
Ponosni sam vlasnik jednog primjerka, i moram reći da sam jaaako zadovoljan. Zamjerki nemam (možda zato jer nisam cijepidlaka). Riječ je općenito o odličnom mobitelu/smartphone-u...
Čemu još jedna tema HTC Desire kada ista ta tema već postoji i ima gomiletinu postova?
Na BOL-u piše da Desire koristi A-GPS. Mislim da je to netočno jer na službenim stranicama lijepo piše da ima unutarnju GPS antenu. Sad, možda sam ja u krivu, ali koliko ja znam A-GPS je način lociranja pomoću najmanje tri repetitora mobilnih operatera, ili okolnih wifi mreža, dok pravi GPS koristi satelite za točno pozicijoniranje... Eto ispravak netočnog navoda, a ako sam ja u krivu, slobodno ispravite mene.
Zdravo prijatelji šta vi mislite o ovom smartphonu?
Ja ga koristim i odličan je,no ipak probaj uzeti Desire HD ,iako ima lošiji ekran od običnog Desire,ima bolji Touch Panel noviji HTC Sense,bolji procesor,više memorije...