HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 453.799
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
16 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD
ATJLučko kaže...
josozg kaže...

ja ljudi pokusavam cijelu godinu vec pa nista {#}.nismo jednostavno bili online kada je update bio dostupan,to mi je jedina logika,ako je tako onda je steta sto update bude tako kratko dostupan.po mom misljenju trebao bi biti mjesecima pa i cijelo vrijeme do nekog novog updejta a ne tako kratko :(

Kolega, zaustavite konje, sačekajte onda kraj ožujka ili početak travnja i budete skinuli ICS 4.0.3 i Sense 4.0, ali bar onda budite online kolega {#} {#} !!!! 

a nema druge neg cekati 3 mjesec pa mozda upali ;)

16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Meni jos ne dolazi update 2.3.5... Vjerovatno nece doci ni 4.0 Ice Cream sandwich kada oficijalno bude pusten, koliki sam baksuz :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 23:38 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ja sam stavio MIUI ROM.
Sučelje je odlično, grafika leti, + dodatne opcije...i što je najvažnije baterija traje osjetno dulje!  :)))
Probao sam i   RevolutionHD, LeeDrOiD, CM7... ali MIUI je uff!! Na njemu - sve klizi!! Tu i tamo uleti koje kinesko slovo ali sam prezadovoljan! 

Dok čekamo ICS4 ima li koji još značajniji ROM uz ove navedene koji bi trebalo probati?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
xantx kaže...

Ja sam stavio MIUI ROM.
Sučelje je odlično, grafika leti, + dodatne opcije...i što je najvažnije baterija traje osjetno dulje!  :)))
Probao sam i   RevolutionHD, LeeDrOiD, CM7... ali MIUI je uff!! Na njemu - sve klizi!! Tu i tamo uleti koje kinesko slovo ali sam prezadovoljan! 

Dok čekamo ICS4 ima li koji još značajniji ROM uz ove navedene koji bi trebalo probati?

Možeš probati Virtuous i ove neke novije sa sense 3.5 ako te zanima

15 godina

tu sam nasao na xda link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=952352 prakticki s jednim klikom sve napravi  do ROM-a

sta mislis o tome?

18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Mislim da bi se s time sve trebalo dati napraviti. Doduše, nisam probao pošto sam ja svoj rootao i sve što ide uz to još prije godinu dana sve ručno

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 15:24 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marxone kaže...

tu sam nasao na xda link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=952352 prakticki s jednim klikom sve napravi  do ROM-a

sta mislis o tome?

To je to! Ja sam tako svog rootao! (The Advanced Ace Hack Kit) 
Nije teško, samo treba pratiti upute korak po korak i ne bi trebalo biti problema! :)

15 godina
HTC Desire HD

evo krenuo sam i ja preko tog programa.ali kad mi je krenuo update radio jednostavno je stao, na mobu crni display i na sredini pise htc. sta raditi dalje :504:

evo i prtsc
http://www.imagebam.com/image/a90ce3176792047

ovo mi izbaci nakon sto sam ga skinuo s usb-a

http://www.imagebam.com/image/083933176794202

mob normalno radi nakon sto sam izvadio bateriju. u titaniumu vidim da je mob root-an.sta napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 5:48 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Došlo je očito do neke greške prilikom kopiranja ovo fajla od ~11MB na mobitel. Probaj ponovno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislis cijeli postupak ponovo, bez obzira sto je root-an

18 godina
neaktivan

Ako je samo to sa updateom radia zastalo onda samo to ponovi. Ja bi preporučio ovo za radio, pošto je to rekao bih najopasnije od svega što možete raditi na mobu, dobro je pridržavati se provjerenih metoda. Ja sam osobno par puta flashao radio ovom metodom (quick flash skriptu skinete a radio stavite koji želite, to je najlakši i najbrži način) i uvijek je išlo glatko: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877295

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 16:38 (FioPro).
15 godina
HTC Desire HD

dali bi bio problem da stavim odmah novi ROM preko ROM menagera, neda mi se sad s tim radiom zjb. a i tako to bas ne kuzim previse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Update radia ti služi da eventualno imaš malo bolji GSM/3G/WiFi signal i da malo manje baterije troše te "antene". Zamisli si to kao update drivera za lan karticu na kompu. Nije nužno to raditi ali neki ROMovi troše manje baterije uz određene radie. Sami driveri su u biti u ROMu, ali ima tu nekih Radio/ROM/Kernel/RIL kombinacija sa kojima su bolje performanse baterije u ostalu na neke druge kombinacije te 4 stvari. A ono, eksperimentiraj. Najlakše je eksperimentirati sa ROM/Kernel/RIL jer je tu rizik za nešto zahebeš stvarno minimalan i nisam čuo da se nekome tko se držao uputa nešto desilo. Radio flash je sa druge strane malo riskantniji, ali opet nebi trebalo biti problema ako se striktno držiš uputa. Može ti se desiti da ako flashaš neki Radio ne radi recimo wifi ili nema gsm signala ili nešto slično - ne paničari, probaj flashati neku drugu verziju radia.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 17:15 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

malo komplicirano a i nesnalazim se bas dobro s engleskim{#}

dali bi bio onda problem da mu stavim rom bez tog radia i dal bi bio problem posto je mob vec root-an i s-off da ponovim sve s onim programom ponovo'

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Pa vjerujem da u onom alatu negdje imaš opciju da samo flasha radio, da ne mora sve korake prolaziti na novo. Nebi trebalo biti nikakvih problema ako staviš ROM i koristiš i dalje ovaj stari radio.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Kada igram GTA 3, FPS u malim mjestima je visok, u garažama itd... ali  na otvorenom lag-a ko lud :S

U pitanju je Desire HD naravno :D...kako se riješiti laga? Poznajem mnogo osoba koji igraju istu igru bez lag-a...

Zatvorim sve ostale aplikacije i open pokrenem igru, i opet laga...

1.2 je verzija

(Piratska)

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Pozz, zanima me da li Desire HD za američko tržište podržava 3g kod nas i koji program se koristi za otključavanje na naše mreže?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
garamba2 kaže...

Pozz, zanima me da li Desire HD za američko tržište podržava 3g kod nas i koji program se koristi za otključavanje na naše mreže?

Mislim da svi GSM modeli podržavaju 3G. Neće ti sad konkretno pisati 3G na konekciji nego će ti pisati recimo H (skraćeno za HSDPA) - a to su 3G brzine i, in fact, 3G mreža. 3G će ti pisati na ikonici za data connection samo ako je veza idle, tj. ništa se ne prenosi. Čim počnu neki podaci ići, onda piše G, E ili H, ovisno koja mreža/brzina je. Rijetko kad će ti pisati 3G, većinom će uvijek biti neka veza otvorena, većinom radi push notifikacija (recimo gmail) koje praktički cijelo vrijeme drže podatkovnu vezu otvorenom. To nije razlog da gasiš sync jer promet koje push notifikacije koriste je minimalan, a pretvara twitter i gmail u gotovo real-time aplikacije, mailanje i replyanje na twittove čim ih dobiješ, kao sms.

Za otključavanje možda trebaš onaj gold card raditi ali nisam 100% siguran nisam radio to jer je moj bio odmah otključan za sve mreže. Sigurno imaš na xda neki alatić za otključavanja, vjerojatno u onom Ace hack toolkitu koji je netko spomenuo prije par postova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 16:45 (FioPro).
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Uspio sam sve preko Ace Hack-a, 3g nije podržan jel radi na drugim frekevencijama, ali radi onaj obicni net, pise mi se samo E. I ovak sam rijetko uhvatio signal za 3g.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

pozdrav svima .recite mi kako da kopiram sve konkakte sa svog htc desire hd  na sim karticu

jer planiram sim karticu staviti u drugi mobitel a neznam iskreno postupak ,mada sam ponosni vlasnik desire hd od samih početaka prodaje kod nas...

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD
@Stiv 24; ovo je za tebe i ostalu ekipu!
Prvo sa marketa (Google Play), skini GO Dialer EX i instaliraj na svoj mob.
Nakon instaliranja, kroz aplikaciju otvori dialer te na mobu stisni MENU, dobiti ćeš u dva reda nekoliko ponuđenih opcija, odaberi Settings.
Dobivaš novi popis funkcija, odaberi Backup and Recovery, ponovo dobivaš jedan popis, ponovi Backup and Recovery.
Nakon što si odabrao, dobivaš tri opcije, biraj treću, EXPORT TO SD CARD, i to je to!

BTW; niti sam nisam našao u stock dialeru takvu opciju, ali, ima tko zato ima!

Nadam se da sam ti pomogao Stiv 24!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

potreba za posebnim "ručnim" backupanjem gotovo u potpunosti nestaje ako koristite cloud service za kontakte, podatke i sve ostalo. Moja preporuka da si sve kontakte prebacite na google contacts i na miru ste što se backupanja tiče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Imam DHD nekaj više od godinu i 2 mj. i danas se u jutro probudim, idem ugasit alarm i kak ono još u polusnu pritišćem sve kaj mogu, čujem onaj zvuk kamere... e sad je to mene razbudilo pa sam išel ponovit to kaj sam radil prije i nebi vjerovali, pronašel sam SS xD 

inače nisam znal za tu kombinaciju(držiš tipku za paljenje + home(kućica) tipka), pa ako netko to još nikad nije koristil i nezna kak ni ja nisam znal, evo sad zna :D 
nemojte misliti da sam retard, nego mi nikad nije trebalo to, pa nisam ni koristil... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Pitanje za sve one koji su koristili Advancet Ace Hack Kit., pošto se radi downgrade radia, da ste primjetili neke promjene u prijašnjoj i sadašnjoj verziji oko rada antena, slabiji signali itd itd?

Dal sa sljedecim OTA stock romom (ISC), se bude odma updejtal radio.., tak da ga nemoram sad ja posebno. 

I još jedno.., na prvom postu piše " - No ROM downgrade required (only radio/kernel)  - No wiping data" ,

a sad kad čitam effen-manual koji je priloženi u zipu piše;

"If you are running one of the following Sense 3 build versions a full downgrade is required, which means your data WILL be lost. This kit will autodetect this version and perform the full downgrade, if needed. Once the downgrade is complete, you can set up the phone and rerun the hack kit to complete the process:

HTC WWE Europe 3.12.405.1 downgrades to HTC WWE EU GB 2.50.405.2".

Mislim, sad je jedno sa drugim kontradiktorno... moj software je 3.12.405.1 na stock romu i ako bi mi downgradeal, dal to znači da nebi više imal sense 3.0?

Molim pomoc, hvala

btw. @Blade18 fala na ovom otkriću :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 18:30 (HrcHC).

1 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Ništa Hrc ništa... nego ljudi, kad dobivamo ICS update? Sensation ekipa ga je dobila prekjučer

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Nema meni odgovora :) Zar mi niko nezna reći dal ako rootam mob (AAHK), ali ostavljam orginalni stock ROM, dali onda gubim mogučnost da kasnije vršim OTA update OSa?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HrcHC kaže...

Nema meni odgovora :) Zar mi niko nezna reći dal ako rootam mob (AAHK), ali ostavljam orginalni stock ROM, dali onda gubim mogučnost da kasnije vršim OTA update OSa?

Ja bih rekao da i dalje možeš OTA napraviti, ali vjerojatno nakon updatea nemaš više root.

ICS imate 4.0.4. custom ROM na xda

17 godina
HTC Desire HD

ei, jeli netko od vas uspel maknuti strelice sa stock tipkovnice? bas sam se sad malo prije igral s tim i nisam uspel nigdje najti di bi ih maknul, jel to uopće moguće?

znam da ima alternativa bez tih strelica na playu, ali ja sam bas zapel za ovo... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

FioPro kaže...

ICS imate 4.0.4. custom ROM na xda

Znam, al još je bagovita + neradi video kamera i mms, možda s vremenom

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 23:47 (HrcHC).
18 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

ei, jeli netko od vas uspel maknuti strelice sa stock tipkovnice? bas sam se sad malo prije igral s tim i nisam uspel nigdje najti di bi ih maknul, jel to uopće moguće?

znam da ima alternativa bez tih strelica na playu, ali ja sam bas zapel za ovo... 

Probaj SwiftKey X, meni osobno daleko najbolja tipkovnica

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice