HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 453.711
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Pa to možeš vidjeti u postavke/ info o telefonu/identitet telefona
A ni ja nezz koje su razlike ...
od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

meni pise samo desire HD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC Desire HD
Shaka111 kaže...

gdje se moze provjerit dali je a9191 ili a9192? i koje su razlike?

Provjeriti se može na više načina, pa redom,

1. na donjoj stranici kutije u kojoj je mob, na lijevo vrhu naljepnice je jasno vidljivo koji je model, HTC Desire HD A9191, 

2. ako nemate kutije, slijedite oznake; MENU, SETTINGS, ABOUT PHONE, Phone Identity, Model Number,

Razlike, vjerojatno ne prevelike {#}, ali ipak postoje i diskriminirajuće su sigurno {#} {#}, obzirom je A9191 isključivo namjenjen za prodaju u jugoistočnoj Europi, a A9192 u sjeverozapadnoj Europi, a kako sam to zaključio {#}, tako što pogledaš koji su ti jezici predinstalirani, a to vidiš nakon MENU u Language & Keyboard, gdje nema talijanskog, njemačkog, francuskog, španjolskog, švedskog, finskog, već varijacije Slovenšćine, Slovenčine, Hrvatski, English, Čeština i još nekoliko "kao" nižeg ranga ili što {#}!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
HTC Desire HD

nasao na kutiji a9191 pise...valjda nema prevelike razlike =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
McNEKONTROLIK kaže...
Alo nestigoh prije evo sada pišem s njega :D
Kupio sam ga od frenda pregazenog :) za jednu kavu :D
Pa sam kupio masku i display za njega i sastavio ga i radi :D iako ga je pregazio autobus, da AUTOBUS
Jedino sto glupan koji mi ga je sastavio nije baš izgleda dobro odradio Posao jer mi nije dobro zaljepio display pa malo.strši i kamera neradi ali ostalo sve seljaka pun gas
A model je A 9191, nezz ni koja je razlika između 9191 9292?
i moj je bio smeđi a sad je.s novom maskom crni :)

Molim informaciju, gdje i kako si kupio crnu masku, jer ako bih je mogao kupiti, možda još jednu godinu ipakne promijenim mob, a usput, kolikosi platiomasku i display, obzirom imam neku potrebu, trebam informaciju pdg hitno, pod mus {#}!!!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

evo instalirao sam novi softwarei baš je fora i nekako mi se čini da radi brže a opet možda sam to samo ja {#}

e da i onaj novi task manager je šow, to me najviše oduševilo...

e da molio bih da netko preporuči par dobrih ono must have aplikacija uključujući navigaciju neku dobru igricu...da sad ja neistražujem

ako vi već imate prave provjerene stvari e da i naravno način kako se instal :)

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Astro - odličan program(ista stvar ko windows explorer)

Adobe Reader - nezaobilazna stvar svakog studenta, sve skripte su na mobu ;)

Barcode scanner - dosta dobra stvar ak naletis negdje na one QR kodove, a bas te to zanima

Opera - browser koji je pa jedno 10x brži od Dolphina(kojeg sam nedavno izbrisal jer me tolko živciral da sam zamalo na vrapču završil)

3G Watch dog - super star za provjeru mobilnog interneta

Od igrica nisam imal puno toga gore, ali sve radi kaj je super...

ja sam se najviše zabavljal s mozgalicama, ali dosta dobra stvar mi je bila i fruit ninja...

pošto mi GPS nikak neće proraditi, a neda mi se nositi mob na servis, ne mogu ti preporučiti neki takav program, ali ono kaj su mi frendovi rekli da je dobro je iGO...

traži malo po marketu imaš fkt super igrica i svega kaj ti treba i netreba...  

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Zna li iko zasto ne mogu update-ati HTC Desire HD na 2.3.5 ? Jos mi stoji na 2.3.3 :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

Zna li iko zasto ne mogu update-ati HTC Desire HD na 2.3.5 ? Jos mi stoji na 2.3.3 :S

Iskreno, postoji nekoliko razloga, neki su pomalo i glupi, ali, ja sam ih doživio, pa zato kažem {#}!

jedan od razloga je možda pomojem također iskustvu što nisi uporan u traženju da ti update-a, meni je u prosjeku trebalo a barem pet puta po pokušajima tijekom jednog ciklusa, tražiti provjeru dali ima update dok jednom ne pokaže da je ima;

drugi je razlog da možda sada iz nekog razloga ne možeš uopće učiniti update, neka te ne pere briga, nisi niti prvi, niti jedini, ponovi upute od maloprije gore;

razlog može biti da nisi ON na WiFi, ili da je mreža zagušena, a kada to radiš, skidanje update-a, trebaš brzu mrežicu i po mogućnosti prostor za solo surfanje na njoj, i opet, budi uporan;

možda nisi u području WiFi signala, makar mi u tu soluciju je teško biti uvjeren;

možda puno ljudi skida update, pa si na čekanju;

Kada sam ja sa 2.2.1 čekao update na 2.2.3, čekao sam reda jedno desetak dana za skinuti, a da ima update na 2.3.5 sam prokljuvio na GSM Areni i uspio vjerojatno prvi ili među prvih 5 u RH skinuti u prvom pokušaju update, razloga za nemogućnost je mnogo, a način za skinuti je samo jedan, budi uporan i u blizini brze mreže i sigurno ćeš uspijeti {#}!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Almin94 kaže...

Iskreno, postoji nekoliko razloga, neki su pomalo i glupi, ali, ja sam ih doživio, pa zato kažem {#}!

jedan od razloga je možda pomojem također iskustvu što nisi uporan u traženju da ti update-a, meni je u prosjeku trebalo a barem pet puta po pokušajima tijekom jednog ciklusa, tražiti provjeru dali ima update dok jednom ne pokaže da je ima;

drugi je razlog da možda sada iz nekog razloga ne možeš uopće učiniti update, neka te ne pere briga, nisi niti prvi, niti jedini, ponovi upute od maloprije gore;

razlog može biti da nisi ON na WiFi, ili da je mreža zagušena, a kada to radiš, skidanje update-a, trebaš brzu mrežicu i po mogućnosti prostor za solo surfanje na njoj, i opet, budi uporan;

možda nisi u području WiFi signala, makar mi u tu soluciju je teško biti uvjeren;

Kada sam ja sa 2.2.1 čekao update na 2.2.3, čekao sam reda jedno desetak dana za skinuti, a da ima update na 2.3.5 sam prokljuvio na GSM Areni i uspio vjerojatno prvi ili među prvih 5 u RH skinuti u prvom pokušaju update, razloga za nemogućnost je mnogo, a način za skinuti je samo jedan, budi uporan i u blizini brze mreže i sigurno ćeš uspijeti {#}!

Hehehehe hvala! :D

Ma uporan sam sigurno i vise nego sto treba :D.. Ali nema pa nema. Na 2.2.3 sam update-ao iz prvog pokusaja, odnosno, odmah je bio dostupan update. U podrucju sam WiFi signala.. Sto kazes na ovaj ROM koji ima na netu za download - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Je li to ok stavljati na mob, ili pak 2.3.5 cekati?

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Almin94 kaže...

blago vama ... ja sam jos uvijek na 2.2.1 a pokusavam updejtati jos od 4 mjeseca prosle godine.vise puta dnevno i jos nisam uspio...

18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ja sam danas bacio gore Android 4.0.3. Ima naravno hrpa signi bugova koji znaju nervirati i kamera baš ne radi kako spada, ali eto prešao sam na njega kao "daily drivera", neke stvari su jednostavno toliko bolje da se isplati žrtvovati kameru i par sitnica koje ionako ne koristim prečesto.

Više informacija: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1428047

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

koje su to stvari? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Dizajn korisničkog sučelja je daleko bolji i elegantniji, Trebuchet launcher za sada nema mnogo opcija, ali ono što ima je vrlo elegantno rješeno. Mnoge googleove i druge aplikacije imaju bolji UI na ICS nego na GB (recimo reader i gmail). Onda je tu super korisni data limiter, fancy app drawer u Trebuchet Launcheru, jako dobri calendar i gmail widgeti, daleko napredniji notificationsi sa toggle switchevima koji su bolji i od onih u CM7, list goes on...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 16:38 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
HTC Desire HD

Jedno pitanje za trenutno neriješiv problem, na moju sreću, ne moj;

Ovako; prijatelj mi ima Desire HD, koji je kupljen sredinom prošle godine u TELE2, za čistu lovu, solarno plaćanje, osobno tehnološki znanjem skorom u osnovnoj školi, čak mu i update moram ja raditi jer ga jednostavno ne odreagira.

Neki dan je upisao telefonski broj jednog svog prijatelja na način ukucavanjem +385911234567, i kada ga "zove" iz tražilice "Phone" stiskanjem kombinacije brojeva, ne dobiva ga uopće kao takvog da postoji, a u imeniku je umjesto pod "I", Icek, smješten pod slovo "H" {#} {#} !!?? Broj je spremljen na memoriju SD kartice, a software je najnoviji, dakle, 2.3.5 uz 3.0 Sense, a prijatelj je stvarno nezahtjevna osoba, SMS, mail, foto aparat, facebook, možda malo You Tube-a i koja dobra igrica, sve skupa nema 40 aplikacija na mobu, skupa sa onim po defaultu!

Gdje je problem, odnosno, znate li kakvo je tu moguće riješenje {#} ?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FioPro kaže...

Dizajn korisničkog sučelja je daleko bolji i elegantniji, Trebuchet launcher za sada nema mnogo opcija, ali ono što ima je vrlo elegantno rješeno. Mnoge googleove i druge aplikacije imaju bolji UI na ICS nego na GB (recimo reader i gmail). Onda je tu super korisni data limiter, fancy app drawer u Trebuchet Launcheru, jako dobri calendar i gmail widgeti, daleko napredniji notificationsi sa toggle switchevima koji su bolji i od onih u CM7, list goes on...

Kada bi se trebali rijesiti ti bugovi? Da li u skorije vrijeme?

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

...i još 2 pitanja za DHD znalce :)

1) Baterija. Postoje razne baterije za DHD, većina ih je (sudeći po komentarima korisnika) lošijih od originalne...Da li postoji neka baterija koju se isplati kupiti, tj. da duže traje od originalne?
Ako se netko susreo u praksi sa takvom dobrom baterijom molio bih da nam je prepuručite! ;) 
2) Sistem. Mob mi ima ovaj zadnji update (Sense 3.0 i sve ostalo) ukratko zadovoljan sam i ne bi prelazio na ROMove... Nerviraju me meni neki nepotrebni programi (npr. recimo Dionice) koje ne koristim.
Da li postoji "nešto" da ga se "otključa" da mogu odinstalirat neke nepotrebne ili "defaultne" aplikacije?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Baterija je najveća mana ovog mobitela i teško ćeš naći neku bolju od ove defultne, pogotovo ne za neku normalnu cijenu.

Da bi maknuo ove "zaključane" aplikacije koje su došle sa Sense ROM-om, trebaš dobiti root pristup i obrisati .apk fajl te aplikacije u /system/app. Nakon toga će možda trebati restart i možda neke druge aplikacije onda neće raditi, ako su ovisile o toj koju si obrisao. Za to će ti dakle trebati root i neki root file explorer.

@Almin94 relativno često se izbacuju nove verzije ROMova i moglo bi se kroz par tjedana prilično ugladiti sve skupa. Na jednom od dva, rekao bih najpopularnija ICS ROM-a radi i jedan hrvat, LordClockan, čini mi se da je tu i tamo nešto i tu na bol forumu napisao. Checkoutajte njegove uratke na XDA forumu, on je autor i jednog od najpopularnijih kernela koji ima i sense i aosp (2.3 i 4.0) verzije

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 0:05 (FioPro).
15 godina
HTC Desire HD

Za SVE {#}SRETNE {#} vlasnike kao prvo Desire Hd-a, pa i ostalih, kao Desire S, Incredible S, pa i EVO 3D, evo jedna štrašna vijest, jako štrašna {#} {#} !!!!

Tijekom travnja mjeseca ovi mobiteli HTC-a dobivaju upgrade na ICS 4.0 uz Sense 3.5, {#} {#} !!!!

VaauuuuuuUuuu, a što drugo reći, jipy ka ey, mother f*cker {#} {#} !!!! 

LINK; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22268785#post22268785

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 18:25 (ATJLučko).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

wooow tak brzo nakon zadnjeg update-a... nisam mislil da budem više videl update status na svojem DHD-u :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Izgleda da se HTC trznuo malo nakon što ga je Samsung počeo gaziti. Prestat će bacati van novi model svakih tjedan dana i izgleda da će biti malo više ažurni sa updateovima. Za svaku pohvalu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

Nisam pametan kuda sa ovim pitanjem, čitaj problemom da se pozicioniram, ali, obzirom se radi o HTC Desire HD-u, prvo ću pokušati zatražiti pomoć ovdje!

Prijatelj mi je zabunom syncao kontakte sa facebook-a u memoriju mobitela, i sada je nastao problem, on ih ne želi u mobitelu, a ne zna kako to odsyncati, a bormeš, ne znam niti ja!

Ako ima itko tko je imao slična iskustva ili problem, a da ga je uspio riješiti, bio bih vrlo zahvalan za kakav konstruktivan savjet.

Osim stock dialera ima instaliran i Viber, pa ako to što znači, samo da pripomenem, ili da se okrene riješavanju problema ka samom facebook-u?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade18 kaže...

wooow tak brzo nakon zadnjeg update-a... nisam mislil da budem više videl update status na svojem DHD-u :D

ne kuzim meni jos na mobu nikako da izbaci update taj stari za sense 3.0?

15 godina
HTC Desire HD

dali je mozda neko probao rootati htc desire hd na ovaj nacin?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=952352

dali je prije roota potreban neki backup podataka i koji?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Čudno, do sad su ga valjda svi osim tebe dobili :P 
ništ, probaj ono standardno, restar ili izvadi bateriju na par minuta ili tak nekaj... ak nemas puno toga gore probaj ga master resitirati...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

ne kuzim ni ja 2.3.3 sense 2.1 evo bas gledam, kad idem na provjeru  pise da nema  trenutno azuriranja za mob.hmm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ljudi pokusavam cijelu godinu vec pa nista.nismo jednostavno bili online kada je update bio dostupan,to mi je jedina logika,ako je tako onda je steta sto update bude tako kratko dostupan.po mom misljenju trebao bi biti mjesecima pa i cijelo vrijeme do nekog novog updejta a ne tako kratko :(

15 godina
josozg kaže...

ja ljudi pokusavam cijelu godinu vec pa nista {#}.nismo jednostavno bili online kada je update bio dostupan,to mi je jedina logika,ako je tako onda je steta sto update bude tako kratko dostupan.po mom misljenju trebao bi biti mjesecima pa i cijelo vrijeme do nekog novog updejta a ne tako kratko :(

Kolega, zaustavite konje, sačekajte onda kraj ožujka ili početak travnja i budete skinuli ICS 4.0.3 i Sense 4.0, ali bar onda budite online kolega {#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
15 godina
HTC Desire HD

dali se prije root-a ili stavljanja ROM-a treba napraviti kakav backup u slucaju da nesto zasteka ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
marxone kaže...

dali se prije root-a ili stavljanja ROM-a treba napraviti kakav backup u slucaju da nesto zasteka ?!

Da, imaš aplikacije za backup kontakta, sms, itd... Preporuka da čim više toga prebaciš na neke online servise. Recimo kalendar i kontakte na Google servise, važne fajlove i dokumente na dropbox, itd. Uglavnom sve što je na SD kartici bi ti trebalo ostati, ali skopiraj si prije sve na komp just in case.

Da još malo razjasnim. Za samo rootanje ne moraš raditi backup, sve će ti ostati. No, moguće je da ćeš morati downgradeati i flashati da bi mogao rootati pa onda ipak trebaš backup. U svakom slučaju, sigurno nećeš pogriješiti ako napraviš backup svega što ti je važno

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 17:07 (FioPro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice