HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 436.446
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Poštovanje, društvo

Pitanjce za iskusnije korisnike ovog sjajnog telefona. Zapravo, dva pitanjca...{#}

Prvo, pošto Applanet trenutno ne radi, imate li preporuku za skidanje iGo ili Navigona. Dakle, link, može i na private...

Drugo, po vama, kako najbolje "kalibrirati" bateriju (mob nije rootan, a ni ne namjeravam to učiniti...) i koju aplikaciju instalirati, a da može poslužiti za "produženje" trajanja baterije...

Hvala svima unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC Desire HD
SkipperRi kaže...

Poštovanje, društvo

Pitanjce za iskusnije korisnike ovog sjajnog telefona. Zapravo, dva pitanjca...{#}

Prvo, pošto Applanet trenutno ne radi, imate li preporuku za skidanje iGo ili Navigona. Dakle, link, može i na private...

Drugo, po vama, kako najbolje "kalibrirati" bateriju (mob nije rootan, a ni ne namjeravam to učiniti...) i koju aplikaciju instalirati, a da može poslužiti za "produženje" trajanja baterije...

blackmart umjesto applaneta... pogledaj ipmart forum, xda forum...

ja svoju nisam kalibrirao, a traje mi 2 dana uz umjereno korištenje... iskreno mislim da nikakvo kalibriranje ne može pomoći da ti baterija traje 3 dana, a kamoli vise od toga...

- -- - - - - -- - - - - 

zanima me dali itko ima problem sa DHD-om tijekom razgovora, ono da mu se razgovor prekine?

15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
SkipperRi kaže...

Poštovanje, društvo

blackmart umjesto applaneta... pogledaj ipmart forum, xda forum...

ja svoju nisam kalibrirao, a traje mi 2 dana uz umjereno korištenje... iskreno mislim da nikakvo kalibriranje ne može pomoći da ti baterija traje 3 dana, a kamoli vise od toga...

- -- - - - - -- - - - - 

zanima me dali itko ima problem sa DHD-om tijekom razgovora, ono da mu se razgovor prekine?

Hvala na brzini. Blackmart mogu naći gdje {#} (edit: našao, thanks...)

A što se tiče kalibracije, ne očekujem tri dana, jer se radi o poslovnom telefonu, sa hrpu mail accounta i ostalih piz..., ali dan i pol bi bilo poželjno...

Problem s razgovorima? Do sada nikad...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 14:48 (SkipperRi).
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

E, sad, zašto bi jednostavno, kad može komplicirano... U Blackmartu je našao update za neke aplikacije, download prođe uredno, ali kada pokušam instalirati bilo koju od tih aplikacija, jednostavno javi "Application not installed". Imate ideju zašto?

0 0 hvala 0
15 godina
SkipperRi kaže...

Poštovanje, društvo

Ako ti je baterija NOVA, daklem nedirana, moj ti je svjet ovakav;

1. prva najmanje 3 punjenja radiš tako da puniš na struju svaki puta isključen aparat barem po 15 sati u komadu, ako možeš duže, tim bolje,

2. slijedjeća 3 punjenje puni preko USB-a a barem 12 sati a nastavi još 4 sata preko struje običe preko utičnice, tako da sada imaš već oko 6 punjenje i donekle već dobro formatiranu bateriju, a slijedjeće punjenje puni kako stigneš ili želiš, s tim da barem svaka 2 tjedna isprazniš bateriju onako kao mučko đubre, dok ne krepa na čisto i ponoviš punjenje preko USB-a.

Ovakvim načinom bi trebao imati izdržljivu i dugotrajnu bateriju, što je naravno u uzročno posljedičnoj vezi s uvijetima mreže i kvalitetom signala oko tebe gdje se trenutno nalaziš, a to je najvažniji faktor koliko će ti danas trajati batreija na mobu.

ATJ Lučko
17 godina
SkipperRi kaže...

E, sad, zašto bi jednostavno, kad može komplicirano... U Blackmartu je našao update za neke aplikacije, download prođe uredno, ali kada pokušam instalirati bilo koju od tih aplikacija, jednostavno javi "Application not installed". Imate ideju zašto?

izgleda da je do njih jer se i meni isto javlja, koji mob imas? i dali ti neki download-ovi traju ono predugo? recimo ja sam skidao 11 mb nekih pol sata a na kraju mi je izbacilo taj application not installed error... da covjek razbije mobitel :D

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
SkipperRi kaže...

Poštovanje, društvo

Ako ti je baterija NOVA, daklem nedirana, moj ti je svjet ovakav;

1. prva najmanje 3 punjenja radiš tako da puniš na struju svaki puta isključen aparat barem po 15 sati u komadu, ako možeš duže, tim bolje,

2. slijedjeća 3 punjenje puni preko USB-a a barem 12 sati a nastavi još 4 sata preko struje običe preko utičnice, tako da sada imaš već oko 6 punjenje i donekle već dobro formatiranu bateriju, a slijedjeće punjenje puni kako stigneš ili želiš, s tim da barem svaka 2 tjedna isprazniš bateriju onako kao mučko đubre, dok ne krepa na čisto i ponoviš punjenje preko USB-a.

Ovakvim načinom bi trebao imati izdržljivu i dugotrajnu bateriju, što je naravno u uzročno posljedičnoj vezi s uvijetima mreže i kvalitetom signala oko tebe gdje se trenutno nalaziš, a to je najvažniji faktor koliko će ti danas trajati batreija na mobu.

Hvala, probat ću. Iako sam dana instalirao neke appove da malo testiram hoće li biti poboljšanja...

15 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
SkipperRi kaže...

izgleda da je do njih jer se i meni isto javlja, koji mob imas? i dali ti neki download-ovi traju ono predugo? recimo ja sam skidao 11 mb nekih pol sata a na kraju mi je izbacilo taj application not installed error... da covjek razbije mobitel :D

HTC Desire HD, naravno. Primjetio sam da mi se to ne događa kod svih aplikacija. Na dvije sam napravio upgrade bez ikakvih problema, dok su dvije javile samo poruku kako nisu instalirane... A mobitel, za sada, nećemo razbijati {#}

17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Možda je odgovor u tome da su to piratske verzije?

Mislim da ima dovoljan izbor free aplikacija i da nije potrebno piratizirati, al opet mi smo balkanci hehe

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 23:38 (FioPro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

Imam problem, ali nema rješenje istoga {#}; daklem,

na mom mobu s kojim sam imao jedan mali unfal, mi je nestao e mail account, od T coma, sada ja trebam postavke ako itko ima DHD pa da mi ih kaže!

Kontaktirao sam SZK T mobile-a i cure su mi pomogle u konfiguraciji ali niti nako toga ne mogu slati niti mogu primati mailove, i pitam ja vas, gdje je kvaka, gdije sam pogriješio?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
POP3 server za primanje je: mail.t-com.hr
SMTP za slanje je: roaming.t-com.hr
Portovi su 110 i 25.
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ili jednostavno dodaš taj t-comov account na gmail i od tamo šalješ/primaš (sa tog maila čak ime.prezime@xx.t-com.hr)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Dok čekamo da se Market konačno sredi za sve, evo dvije dobre alternativne stranice (koristio sam obje i nema problema):

https://www.androidpit.com/

http://slideme.org/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Pozdrav. Ima li netko od vas u posljednje vrijeme (četiri, pet dana...) problem sa sinhronizacijom Gmail accounta? Konkretno, odjednom su prestale raditi push notifikacije kako je primljen novi email... Ništa nisam mijenjao, nikakav update...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Riješeno. Barem meni. Za one kojima će trebati evo ovdje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ekipa stavio sam na desire HD CM7 nightly mod kojeg flesham svako malo kada izađe nova verzija koja ima neka značajna poboljšanja.

Radio i kernel nisam dirao, ostao je 26.03.02.26_M

dali je taj radio ok? Ili je zastario?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zastarjeli je...

Pogledaj ovdje, imaš i upute za sve što ti treba (ENG hboot, S-off,...): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877295

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 14:11 (FioPro).
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

OK hvala ti na linkovima, radio S-OFF imam, jos eng S-OFF treba napraviti i kolko sam skužio onda se flesha radio, na onaj prvi ili drugi "lakši" način da flesham?

I koji da radio odaberem za desire HD s one liste?

tnx

p.s. riješeno sve, stavio sam onaj preporučeni radio -

* 28th April 2011: Radio_12.54.60.25_26.09.04.11 - HTC Ace Gingerbread S 2.36.405.5

Radio.img MD5 Checksum: 2dc4cfc01516d71c8d68ac2c5e2feda0

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 10:04 (Igor_zgb).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Način na koji flashas radio je nebitan, samo treba paziti da se nešto krivo ne napravi. Ja sam ga flashao na 2 ili 3 načina do sada.

Trenutno koristim najnoviji koji je tamo dostupan Radio_12.59.60.26_26.11.04.21_M - HTC Ace Gingerbread S KT-KR 2.52.1010.2 i moram reći, da u kombinaciji sa najnovijim CM7 nightlyjem i CM7 kernelom osjećam dosta veliko poboljšanje u životu baterije. Pošto sam sve 3 stvari istovremeno stavio, nisam siguran je li za to poboljšanje zaslužno nešto konkretno u CM7, CM7 kernelu ili ovom radiu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Budem onda i ja taj radio stavio, hvala na preporuci. Imam i ja zadnji nightly od danas :)

A kernel ide s cm nightly romom ili se posebno isto flesha?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:11 (Igor_zgb).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Dođe sa CM7, ali ono možeš staviti i neki custom ako želiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ok evo sve sam stavio sve sada super radi, i baterija stvarno duže traje!

Jedino me još mući jedan problem, jedan broj kada me zove ne može me dobit, a meni ne registrira da me zvao, nisam stavljao nikakve zabrane za taj broj, a kada stavim svoju karticu u drugi tel može me dobit.

I može mi inaće normalno slat poruke sao poziv neće

ima tko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Samo te ta jedna osoba ne može dobiti ili te nitko ne može dobiti? Možeš li ti druge ljude zvati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja mogu sve dobit čak i nju :) Jedino me ta osoba ne može dobit

17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Čudan problem... Možda je ipak nekako blokiran taj broj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi moji 4 mjeseca pokusavam skinuti update na ginger i nista. cak sam i htc-u poslao upit a oni mi odgovorili ko da sam  malouman ...odite na na rucno  azuriranje softvera. smijesno!!! tih dana kada je softwer za hr bio dostupan sam bio u sloveniji i cudno je da od tada do sada vec puna 4 mjeseca pokusavam updejtati na ginger al ne ide.sve se na mobu uredno updejta ali ginger naja.ima li tko uopce ovakav problem i zna li rjesenje

17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Jedonstavno si stavi neki custom ROM, ima bezbroj prednosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FioPro kaže...

Jedonstavno si stavi neki custom ROM, ima bezbroj prednosti

uh ne usudim se prckati po softweru.garancija mi jos vrijedi pa se ne bih zezao...

17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Teško je nešto zaj* ako se prate točno upute, ali kako želiš, razumijem strah, imao sam ga i ja ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

A gdje točno naći upute kako stavit custom rom za Desire HD?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice