HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 453.975
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
15 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD
ATJLučko kaže...
mr. jo kaže...

ISPRAVAK!

agram brokeri rade,tj ono kaj mi i treba aplikacija za burzu,

njihovu domaću stranicu nemrem i dalje otvorit.

Al ok kladara radi,brokeri rade

A zbog tog sam ga i ubo.

Srce mi je na mjestu.

Pojeo je bateriju,ide 1.put na punjač.

Pozdrav

Bok Mr.Jo, samo da se kratko nadovežem, otvorio sam Agram brookere.hr, i meni su se otvorili OK, tako da mi nije jasno na što misliš kada se neće otvoriti njihova domaća stranica????!!

Pod domaću mislim baš na tu agram-brokeri.hr i ne neće,našao sam i još jednu moj vip.,kad se pokušavam ulogirat na moj.vip uslugu.

Samo se otvori bijela stranica i za sekundu kao loada stranicu al je ne otvori.

Čekam da me iz vip-a  nazovu pa da vidim jel će riješit štokaj.

15 godina
HTC Desire HD

Sorry kompa, www. vipnet.hr/moj-vip otvara PRONTO, tako daklem ne znam što je kod tebe problem!

Sorry još jednom, ndam se da će sa gingerbread-om se sve popraviti.

BTW, koji Froyo imaš, 2.2 ili 2.2.1 ili neki još veći i koji browser koristiš, ha??!!{#}

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 0:11 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Moj vip je usluga problematicna sama po sebi i to oduvijek. Nemoj po njoj ocjenjivati DHD. I meni kojput blokira, kako na kompu tako i na mobu.
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD
Ako je mobitel (HTC Desire HD) ukraden, kako ga locirati, jer potrebno da je mobitel ukljucen ili je dovoljno ako je baterija samo u njemu ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam 2.2.1. verziju androida i njegov standardni browser.Piše webKit 3.1

Velim ,sve kaj mi treba radi od kladare,burze,maila tak da sam više nego zadovoljan

al ima tih nekih sitnih prozorčića i te dve stranice koje neće uopće otvorit.

Srećom zasad one nisu od životne važnosti.

Bitnija je ta baterija.

Malo gledam tu na forumu pa sam uspio par savjeta izdvojit kako uštedit koji postotak:

1.Advanced task killer

2.koristit wifi umjesto mobile network,tj.uključivat ga po potrebi-mislim da pali

3.formirat pravilno bateriju kroz kojih 10 punjenja-što god to konkretno točno značilo?

4.kad se napuni,zagasit ga pa ponovo još malo nadopunit

5.smanjit brightnes na što manje

6.???

Pa eto ako itko ima još koji savjet ili primjedbu na koji od ovih bio bi zahvalan.

17 godina
mr. jo kaže...

Imam 2.2.1. verziju androida i njegov standardni browser.Piše webKit 3.1

Velim ,sve kaj mi treba radi od kladare,burze,maila tak da sam više nego zadovoljan

al ima tih nekih sitnih prozorčića i te dve stranice koje neće uopće otvorit.

Srećom zasad one nisu od životne važnosti.

Bitnija je ta baterija.

Malo gledam tu na forumu pa sam uspio par savjeta izdvojit kako uštedit koji postotak:

1.Advanced task killer

2.koristit wifi umjesto mobile network,tj.uključivat ga po potrebi-mislim da pali

3.formirat pravilno bateriju kroz kojih 10 punjenja-što god to konkretno točno značilo?

4.kad se napuni,zagasit ga pa ponovo još malo nadopunit

5.smanjit brightnes na što manje

6.???

Pa eto ako itko ima još koji savjet ili primjedbu na koji od ovih bio bi zahvalan.

uključi usb debugging, navodno pomaže,a ja iskreno nisam siguran, tj, nisam primjetil neku razliku, ali ja bateriju potrošim unutar 17h, tak da neznam, meni se čini da mi do sad jednostavno ni jedna metoda nije pomogla...

16 godina

jel ima tu kakve veze flash 10.2?

na obicnom desireu je poludio kad je trebalo youtube u pregledniku otvoriti, usporio bi mob do granice ludila.

17 godina

ja nisam primjetio neki značajniji lag... kad se uključe svi flash sadržaji na netu, onda ima onaj neki sitni lag, ali vjeruj da nije nesto strasno, jer sam sam hiper osjetljiv na takve stvari... Sad sam bas provjeravao i jedini lag koji se osjeca je onaj u browseru, ove sve ide smoothly :D 

16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Bok ekipa danas stavljao novi rom na svoj desire HD...sve je išlo kak spada...do trenutka kad sam stavio rom pisalo mi je da je sve oke.. pa onda reboot u clock recoveryu i kad se mobitel podize cijelo vrijeme mi baca HTC logo nece se bootat u novi rom......pomoc....hvala

mogu uć bootloader i clockworkMOD recovery trenutno

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 10:41 (naki007).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rješeno...samo sam trebo u recoveryu....wipe data/factory reset.....
15 godina
HTC Desire HD

Svim ljudima dobre volje koji su kao i ja mogli uživati u 1 svibanjskom grahu s kobasicama i pivicom pride, ovim putem želim sve najbolje u budućim danima, mjesecima i godinama koje nas/nam slijede, neka nam makar kupovna moć bude veća, pa će i sukoba stavova i mišljenja biti zasigurno manje, a onda neka gurui raznih mega kompanija misle kako će nam nešto prodati a ne da se budimo s noćnim morama kako će mo i možda nešto moći kupiti!!!! {#} CHEARS FOLKS!!!!  

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:48 (ATJLučko).
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Od danas vam je dostupan 2.3 update pa navalit narode :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ne vjerujem... eee! Upravo skidam, juhuuu!
15 godina

Javite dojmove, mi Desireovci smo isto zainteresirani. Nadamo se da će i nama uskoro... {#}

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
17 godina
HTC Desire HD
Jos uvijek nista
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

ni meni nema nist jos...nadam se da tokom dana/sutra bude. btw to je samo 2.3 update,ne?

novi sense kolko sam imao prilike procitati nema...pitam se dali ce uopce i HD dobiti novi sense s obzirom da je potreban dual-core processor?!  

0 0 hvala 0
18 godina
Nece dobiti novi Sense. Ovaj update je kraj puta za DHD.
15 godina
neaktivan

meni ništa ne nalazi još. no updates available veli.

znači DHD neće ići na nove android OS nakon 2.3? 

15 godina
neaktivan
TomCat kaže...
Nece dobiti novi Sense. Ovaj update je kraj puta za DHD.

nakon malo vise od pola godine i vec kraj puta? koma... 1 update (kojeg jos iscekujem) i to je to...

a mob platis da glava zaboli ;(

15 godina
neaktivan

pa bio je već neki update jednom. ne znam meni i sa froyom dobro radi i ništa novog si ne želim. kao i na početku baterija i zvuk su katastrofa. drugo je ok. zvuk koji reproducira i zvuk koji snima ne valjaju. 

jel ima netko kakava iskustva sa ovim zamjenskim baterijama na njiškalu od 1600mh? http://www.njuskalo.hr/htc-oprema/oprema-htc-desire-hd-oglas-2772386

možda bih si uzeo jednu da mi stoji u novčaniku napunjena

18 godina
Haha, koji levat taj na Njuskalu. Prijatelju, ja sam te dvije baterije od 1600 mAh zajedno sa punjacem na Ebayu platio 10 USD sa postarinom sto je niti 60 kn. Inace, baterije su odlicne, traju dan ili dan i pol.
15 godina
HTC Desire HD

Žalosno je što mi koji smo na HTC - u, dakako vi ste na DHD -u ja na običnom Desireu, dobijemo samo tih pišljivih dva ili koliko updatea. Ja vam čisto iskreno velim da vaš DHD bez brige može vrtjeti novi Sense jer se video klipovi na youtubu vrte, a i već se polagano slažu romovi sa novim Senseom za telefone kao što su moj Desire i vaš DHD. Eto, platimo toliko mobitele, a ni u od updatea. Dobro, nekomu to ni nije toliko bitno, ali telefon živi od updateanja inače. Toje tako. Toje njihova politika. Očito bi trebali stalno kupovati telefone od par tisuća kuna kako bi bili u toku, a tko si to može priuštiti?

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

1 0 hvala 0
18 godina
Al u konacnici... dal zove? Zove. Dal salje poruke? Salje. Jos ide na net, pjeva, svira... I sve to radi sa jednom jezgrom i starim Senseom. Ne treba se zivcirati bezveze nego treba preskakat jednu, dvije generacije i to je to.
15 godina
HTC Desire HD

Samo da se javim dobronamjernom pućanstvu; evo instalirao sam Gingerbread na svoji HTC DHD! Konačno!{#} 

Nadam se da ću slijedjeći post pisati kao još više zadovoljan user HTC mobova, kako kažu u nadi je spas! {#} 

BTW; sada će me svi Iphone loveri pothumbati ALI, razlog što ovo pišem je način kako je instaliran novi software, kada sam instalitao na 3GS-a, priča je išla puno brže i bila je nakao kraća, dočim kod HTC-a je to išlo malo sporije, ma mi se čini puno detaljnije, bitno temeljitije.

Prvi dojam nakon instalacije, boje su dosta ako ne i puno bolje nego prije, tako da iako sam malkac offtopic, oprostite i jedni i drugi, ali ovo je samo moj subjektivan dijam Android platforme koja mi je jako srcu prirasla kao vrlo friendly. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo i meni se updata...skida gingerbread. ako ce manje vuc bateriju s njim ja sretan

18 godina
ATJLučko, ja sam mislio da sam lud pored zdravih ociju ali sad kad i ti kazes, ja potpisujem. Gingerbread je donio puno ljepsi i dublji, topliji, prikaz boja. Vise nisu onako isprane. Ocito su napravili softversku kalibraciju saturnijacije, kontrasta, gamme i sl.
15 godina
neaktivan

ja ne vidim neku razliku. jedino kad povucem notifications ima onaj dio za palit wifi blutooth etc... boje ne primjećujem neku razliku

18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ja sam svoj DHD već odavno prebacio na custom ROM s Gingerbreadom. Čekanje HTC updatea nema smisla, budući su tromi, lijeni i škrti. Da ne govorim da barem ja 90% dodatnih "mogućnosti" Sense 2 sučelja ne koristim, a mob mi je zbog njih trzakav... S HTC ROMom sam imao prazno 180-150 MB RAMa, sada oko 360-400 i moj homescreen je još uvijek identičnog rasporeda. {#} za HTC

Why so serious???

0 0 hvala 0
18 godina
Ma nema dvojbe, boje su puno dublje, intenzivnije nego prije!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice