HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 454.278
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
16 godina
HTC Desire HD

Mislim na

www.htcsense.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD
tomi_hr kaže...

Mislim na

www.htcsense.com

meni isto ne radi! {#} već par dana se pokušavam spojiti preko mob i pc-a ali ništa

15 godina
tomi_hr kaže...

Mislim na

www.htcsense.com

Najvjerojatnije uploadaju Hrvatsku na kartu pa smo iz tog razloga disconnect s sučelja, a možda i gingerbread 2.4 zahtijeva neke preinake, a obzirom da slijedi skori update??

U svakom slučaju, strpljenja, i sigurno će proraditi, prije ili kasnije u to sam 100% siguran!!

P.S. ovu tvrdnju temeljim na činjenici kako sam u nekoliko navrata bio kontaktiran od strane HTC osoblja, što interwievima online, što mailovima, u kojima sam bar ja kako najveću glupost s njihove strane i moj problem naveo ne postojanje Hrvatske na popisu zemalja koje podržavaju HTC SENSE, a čemu mi inače onda služi, da me lociraju u Gvinejskom zaljevu, ma nemoj, jaka mi servisa, pa to niti DAN (divers alert network), ne može pronaći!!!

Vjerujem da je frka ili kakav bug ili što ali isključivo samo do njih samih.

ATJ Lučko
16 godina

ajla brane, pa di vec ulje za sunchanje u ozujku izvukao. {#}

s obzirom da ekran radi nije to servis nego ciscenje, a ako ga odvedes bilo gdje osim u sluzbeni servis, skinut ce ti male najlepnice kad budu odvidivali vidice na kojima pise VOID i onda zapravo nema garancije. drugacije ti ne mogu doci do ekrana.

15 godina
neaktivan
LIX kaže...

ajla brane, pa di vec ulje za sunchanje u ozujku izvukao. {#}

s obzirom da ekran radi nije to servis nego ciscenje, a ako ga odvedes bilo gdje osim u sluzbeni servis, skinut ce ti male najlepnice kad budu odvidivali vidice na kojima pise VOID i onda zapravo nema garancije. drugacije ti ne mogu doci do ekrana.

Ne brini, nisam ja, seka je.. :)

A te naljepnice, ima na e-bayu za upit, moguce je da ih i servis ima..

16 godina

jep, ima, mislim da su 5$ 50 komada

ipak poruci seki da je jos rano za ulje za suncanje. pogotovo mobitelima :)

16 godina
HTC Desire HD

Kako da rijesim problem sa javljanjem na poziv dok mi je jos mobitel u dzepu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomi_hr kaže...

kak to mislis? sam se javi ili stisnes dok vadis iz depa? 

16 godina
HTC Desire HD

stisnem dok je jos u dzepu, tj. dok ga vadim. Nema neka mogucnost odgovora na slide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Bok ekipa imam problem sa GPS-om....znači kad ga upalim i on mi blinka gore  al nikad mi se neces zaustaviti tj. nac satelit ili ti povezat....tako da mi ne radi neznam zasto...u centru zgb-a sam hmmmm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ekipa ako vam je dosadilo paliti gasiti mob na onu tipku u gornjem lijevom uglu ,pogotovo ako imate silikonsku torbicu ili bilo koju drugu pa i ako vam je  na stalku u automobilu (svi znamo kako je nezgrapno svaki put stiskati mob s gornje strane ) ima rijesenje u obliku aplikacije tap tap app  koju mozete skinuti na marketu i naravno je free. dovoljno je rukom prijeci 2 puta( ili kako god si  namjestite ) i Proximity sensor ce ugasiti ili upaliti ekran sto je poprilicno zgodan dodatak ovoj nasoj mobilnoj mrcini.nadam se da sam nekima pomogao :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 17:38 (josozg).
15 godina
HTC Desire HD

dali je moguće obrisati aplikacije poput stocks,peep,twiter ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Nije moguce bez roota. TempRoot isto ne vrijedi jer se sve obrisane aplikacije vrate natrag nakon restarta telefona.
17 godina
tomi_hr kaže...

stisnem dok je jos u dzepu, tj. dok ga vadim. Nema neka mogucnost odgovora na slide?

ja mislim da se i javlja na slide, jedino ak imaš ekran uključen onda moraš stisnut za odgovor, ali inače je za javljanje slide.

htc ima onako prema dolje, a baš android ima da vučeš tipku desno.

16 godina
neaktivan
naki007 kaže...

Bok ekipa imam problem sa GPS-om....znači kad ga upalim i on mi blinka gore  al nikad mi se neces zaustaviti tj. nac satelit ili ti povezat....tako da mi ne radi neznam zasto...u centru zgb-a sam hmmmm

da li itko zna :D

18 godina
naki007 kaže...
naki007 kaže...

Bok ekipa imam problem sa GPS-om....znači kad ga upalim i on mi blinka gore   al nikad mi se neces zaustaviti tj. nac satelit ili ti povezat....tako da mi ne radi neznam zasto...u centru zgb-a sam hmmmm

da li itko zna :D

Isprobavas iz stana/kuce ili si bio vani na ulici/dvoristu pa opet nece? Probaj otici na neku cistinu.

Koju aplikaciju za navigaciju koristis?

16 godina
neaktivan

ma naravnici na cistini nece.....navigon...a prije mi je radio i odjednom stalo hmmm

15 godina
neaktivan

i mene to zanima...da se javiš kad ga izvadiš iz futorole bez da išta treba stisnuti. dali postoji kakva aplikacija za to?

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Evo da i ja dam osvrt na D HD. Pošto sam bivši korisnik iPhone-a 3g vidio sam prednosti i mane jednog i drugog. Mane 3G-a brzina, veličina ekran i količina RAMa. Najbolje bi bilo kad bi mogao kombinirati neke stvari iz iOS-a a neke iz Androida :) Npr. Mail iz iOS-a je puno bolji, pogotovo PUSH i otvaranje attachenta (na androidu otvara prilagođene za pregled, a ne kako dokumen stvarno izgleda (možda ne znam to isključiti)), ali WEB browser na AN je bolji nego Safari. Pregled slika je bolji i brži na iOSu (možda i zbog rezolucije slika, Galerija mi zna "štekati"). Installous mi je bolji nego Applanet. Malo me živciraju reklame koje se vrte u nekim programima (npr. chompSMS i sl.), a ako imam blokirane reklame onda neki programi ne žele raditi nego se treba upgradeati na "pro"

Stavio sam Revolution 3.1 HD ROM, jer je kao poboljšano trajanje baterije i jači je zvuk (nije baš) Baterija nikako da mi izdrži cijeli dan i u međuvremenu ju moram nadopunjavati, zvuk je ostao tih kao i prije.

Neke stvari bi želio promjeniti, npr. na aplikaciji chompSMS da kada imam nepročitani SMS da mi pokaže br na ikoni (sl kao i na iOS-u) isto tako i na aplikaciji Enhanced email.

Želio bi staviti da vidim u postotcima koliko mi je ostalo baterije i da mi u status baru nije sat (pošto koristim SenseUI sa satom). Da li ima još koja aplikacija koja zamjenjuje stock Galeriju?

Nakon updatea ROM-a, ne radi mi više HTC Sense, niti se mogu logirati sa svojom mail adresom, a kad želim kreirati novi acc kaže nešto slično da zemlja nije poržana ili tako nešto

Eto toliko za sad (a biti će i još pitanja :) )

Neka buhe tusuću deva preplave međunožje onoga ko ti je zajebao dan i neka njegove ruke budu prekratke da bi se mogao poćešati...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 13:21 (catevs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Catevs, instaliraj leedroid HD 2.2.2 i 2.2.5 ace kernel. 

Vidices stabilitet, i poboljsanje trajanja baterije. 

Zajebi standardni mail klient u sense. Skini K9 koji ima daleko vishe opcija, i podrzava push.

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 17:57 (zeleni).
15 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Catevs, instaliraj leedroid HD 2.2.2 i 2.2.5 ace kernel. 

Vidices stabilitet, i poboljsanje trajanja baterije. 

Zajebi standardni mail klient u sense. Skini K9 koji ima daleko vishe opcija, i podrzava push.

Zasada koristim Enhanced Mail, a accounte za koje mi je potreban push sam forwardao na novi gmail account i u gmailu uključio da kada pišem mailove da izgleda kao da pišem sa službenog, a ne sa gmaila

Mogao bi probati, jer mi baterija jedva izdrži dan, zapravo ne izdrža već ga moram nadopunjavati.

Vidim da bi trebao mjenjati i baseband, ako prelazim na LeeDroid. Da li ga je moguće onda vratiti na orginalni, ako bi ga trebao slati na servis?

Neka buhe tusuću deva preplave međunožje onoga ko ti je zajebao dan i neka njegove ruke budu prekratke da bi se mogao poćešati...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 11:53 (catevs).
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Kad rootas i instaliras clockworks mod, uzmi nandroid backup kroz njega. Tada backupas sve.

Moj rezon je, garancija za slomljen display ne vazi. Moras ga platiti i ovako i onako. 

Ako ga vec budes morao slati na servis, onda ce telefon biti u  takvom k**** da neche moci ni skontati sta je instalirano :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 13:53 (zeleni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Kad rootas i instaliras clockworks mod, uzmi nandroid backup kroz njega. Tada backupas sve....

Sad je gore RevolutionHD3.1 ROM i inslaliran je CWM 3.x.x. Planiram staviti LeeDroid 2.2.2 sa http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=842802, ali piše da trebam imati instaliran CWM 2.x.x. Kada sam flashao za bateriju morao sam .zip konvertirati da radi sa CWM 3.x.x.  Da li je takva stvar i sa ROM-ovima??

Kako mi je najbezbolnije preći na LeeDroid? (backup sam napravio sa Titanium Backupom)

podaci:

Android: 2.2.1

Radio: 12.28b.60.140eP_26.03.02.26_M

Kernel: 2.6.33.21_BUZZ

Br. radne inačice: 1.84.61.2

S-OFF, ENG-OFF, root

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 14:09 (catevs).
18 godina
neaktivan

Nije bitno koji cwm imas, radio flashas sa ADB, leedroid flashas kroz rom manager, koji opet boota cwm. 

Da bi napravio nandroid backup, znaci backup sve, bootas u cwm, odes backup and restore, i uzmes backup naravno.

15 godina
neaktivan

Odlično, onda popodne stavljam LeeDrOid 2.2.2 jer je on kao najbolji prema bateriji

18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Jucher opet 30 sati do 10% baterije, a poslovni mi telefon.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

pozdrav ekipo.recite mi jel tko zna imali kod nas gdje za kupiti ili naručiti HTC Media Link.

vidi mi se super stvar .to bi mi riješilo moj največi problem snimke u hd-u su u 3 gp formatu paih nemogu gledati na svom tv( lg lh 5000)

ovako bi to išlo glatko

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

e ako nekome nije problem da mi napise postavke za stock kameru da slikne odma kad pritisnem bez onog zumiranja+ postavke za nocno slikanje.

ili moze i za kameru 360...bio sam u sub na koncertu... i normalno svi slikaju sa mob pa ajde da ja malo isprasim 8mp kameru i na kraju se jako razocarao.

sa stock kamerom (zbog fokusiranja) sve slike su u pokretu. naravno tko ce mene cekat dok sliknem. dok sa c360 nisam mogao pronaci prave postavke i efekte za nocno slikanje.

plz pomoc...da se ne razocaram jer stvarno je super mob...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Naišao sam na problem kod pretraživanja imenika. Kada želim pretraživati po nazivu firme (organizacije) ne izbaci mi niti jedan rezultat. Imenik sinhroniziran za gmail accountom i u kontaktima je unešeno polje organizacija. Da li ima nekakva caka/fora da se to omogući, jer nekada se ne mogu sjetiti imena pa mi je lakše pretrraživati po nazivu firme/organizacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tomi_hr kaže...

Ako ti je do HTC sense unlockera, mozes instalirati WidgetLocker pa napraviti da slajdas u stranu.

naki007 kaže...

Ugasi tel, izvadi bateriju 10 sec, vrati je, upali, probaj opet, imas besplatnih appova koji pomazu u lociranju gpsa, sa grafickim prikazom, pretrazi "gps" na marketu.

john_ryder kaže...

dali je moguće obrisati aplikacije poput stocks,peep,twiter ?

Samo sa rootom. Tada ih mozes smrznuti sa Titanium Backup, odnosno da ih ne brises, nego samo sakrijes u launcheru. 

bobo23 kaže...

e ako nekome nije problem da mi napise postavke za stock kameru da slikne odma kad pritisnem bez onog zumiranja+ postavke za nocno slikanje.

ili moze i za kameru 360...bio sam u sub na koncertu... i normalno svi slikaju sa mob pa ajde da ja malo isprasim 8mp kameru i na kraju se jako razocarao.

sa stock kamerom (zbog fokusiranja) sve slike su u pokretu. naravno tko ce mene cekat dok sliknem. dok sa c360 nisam mogao pronaci prave postavke i efekte za nocno slikanje.

plz pomoc...da se ne razocaram jer stvarno je super mob...

Slikanje naveche nije za mobilne kamere generalno, bez obzira koliko mpix ima. Ovaj standardni camera app nema toliko opcija, jedino da probas skinuti ISO postavku sa auto, i staviti na max za slikanje navece. Max je 800, i sama slika ce biti poprilicno zrnasta. Mozda da probas Vignette camera app :) 

catevs kaže...

Naišao sam na problem kod pretraživanja imenika. Kada želim pretraživati po nazivu firme (organizacije) ne izbaci mi niti jedan rezultat. Imenik sinhroniziran za gmail accountom i u kontaktima je unešeno polje organizacija. Da li ima nekakva caka/fora da se to omogući, jer nekada se ne mogu sjetiti imena pa mi je lakše pretrraživati po nazivu firme/organizacije

Nema ni u orginalnom ni u sense dialeru / imeniku. Ako zarovis na marketu, vjerovatno da ces naci nesto odgovarajuce.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice