HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 454.370
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Visionary neche raditi sa najnovijim firmware bez obzira. Moj 7 dana star DHD je dosao sa 1.32 fw, tako da sam mogao rootat direktno. 

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

glupi bug,dobijem sms,ali nikakvu notifikaciju,bilo vibriranje ili zvuk,pa tek skužim poruku dok uđem skroz u messages {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD
Je li ti ukljucena notifikacija? Je li ti pojacan zvuk za notifikaciju?
:)
15 godina
john_ryder kaže...

glupi bug,dobijem sms,ali nikakvu notifikaciju,bilo vibriranje ili zvuk,pa tek skužim poruku dok uđem skroz u messages {#}

Džoni, sorry ali ne slažem se s tobom, i sam imam 2.2.1 i što se tiče SMS-a, a podesi u mobu i glasnoću i koji zvuk će te izvijestiti. 

Osobno imam odličan zvuk kada glas zviždi i viče; fućkanje-SMS.

Pa i u gornjem notification baru uvijek skužiš obavijest o poruci, mailu, upgrade-u i slične obavijesti koja kada dođe kompa, kaj ne!!   

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Imam neki problem, recimo kada zelim napisati poruku, udjem u poruke i pokusavam pisati i nista... tako nekad za pozive isto kliknem na zvanje i nista i tek mi pocne zvati neznam za 30 sekundi...

jel imao netko slican problem?

0 0 hvala 0
15 godina
logic kaže...
Je li ti ukljucena notifikacija? Je li ti pojacan zvuk za notifikaciju?

je,sve uključeno i pojačano,mislim bio mi je na silent,ali uključena je vibracija i da trebalo bi bar na home screenu pisat ona jedinica iznad messages

18 godina

To je poznati SMS bug zbog kojeg je i povucen update 2.2.1. 

18 godina
Igor_zgb kaže...

Imam neki problem, recimo kada zelim napisati poruku, udjem u poruke i pokusavam pisati i nista... tako nekad za pozive isto kliknem na zvanje i nista i tek mi pocne zvati neznam za 30 sekundi...

jel imao netko slican problem?

Da ti se ne loži CPU na 100% zbog HTC Sense Remote procesa?

15 godina
neaktivan

Neznam ajde mi molim te objasni sto da napravim?

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

e kak stviti neki dokument,pdf...koji su na kartici na homescreen?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Instaliraj Astro file manager. 

Na homescreen, dugi pritisak na ekran, add shortcut, izaberi astro, i onda nadji fajl koji hoces.

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
IgorZGB, instaliraj prvo Temp+CPU V2 i vidi zauzece procesora.
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

jel moguce sa nekom temom ili launcherom u notification bar staviti power meni kao na slici ili je to moguće samo s nekim custom ROOM-om?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam, evo kada nista ne radim je na 245mhu o 5% cpu, budem vidio kada mi opet zablokira na kolko ce biti...

hvala

15 godina
bobo23 kaže...

jel moguce sa nekom temom ili launcherom u notification bar staviti power meni kao na slici ili je to moguće samo s nekim custom ROOM-om?

Bobo23, koliko ja vidim ovo mi sliči najbliže widgetu iz stock software-a u mobu-Froyo, koji se zove Kontrola napajanja i kojeg imaš u mini aplikacijama, znači Postavke, Osobna prilagodba, Mini aplikacije i potraži tamo.

Napomena, ja imam samo 5 po tom obrascu, dok je ovdje 6 tako da pretpostavljam da je ovo možda do nekog konkretnog launchera obzirom u donjem dilelu ekrana imaš originalan pristup aplikacijama, telefonu i postavkama.

Možda u Beautiful widget, ili kojima drugim launcherima tipa Pro, Launcher Android ili neki treći, morti zna neko bolje pa nam javi! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
bobo23 kaže...

Bobo23, koliko ja vidim ovo mi sliči najbliže widgetu iz stock software-a u mobu-Froyo, koji se zove Kontrola napajanja i kojeg imaš u mini aplikacijama, znači Postavke, Osobna prilagodba, Mini aplikacije i potraži tamo.

Napomena, ja imam samo 5 po tom obrascu, dok je ovdje 6 tako da pretpostavljam da je ovo možda do nekog konkretnog launchera obzirom u donjem dilelu ekrana imaš originalan pristup aplikacijama, telefonu i postavkama.

Možda u Beautiful widget, ili kojima drugim launcherima tipa Pro, Launcher Android ili neki treći, morti zna neko bolje pa nam javi! 

pogledaj malo bolje da je na slici spusten notification bar te se tamo nalaze power tipke. rom sa slike je villain HD rom...koji sam pronasao na xda...

prije sam imao obican desire i kad sam ga rootao stavio sam neki rom gdje je to imao. sad DHD mi je star mj i pol i neda mi se njega rootat ili bili sta slicno...

15 godina
HTC Desire HD

Bobo23, ovo je vjerojatno iz Ledroid launchera garant, pogledaj ona slabo vidljiva plava slova. Ako ti se (usuđuješ ili ti je potrebno) da, pokušaj instalirati pa javi o ukupnim doživljajima i iskustvu ko skineš!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

Sta mislite o nasljedniku DHD-a? Odnosno mjesavini izmedu obicnog Desire-a i HD-a? Evo otvorio sam temu, pa slobodno navratite i prokomentirajte (da nebude offtopica u ovoj):

http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/htc-incredible/91832.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC Desire HD

jel moguće staviti neke kodeke da se mogu gledat mkv formati,720p,1o80p, i te brije

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

jel moguće staviti neke kodeke da se mogu gledat mkv formati,720p,1o80p, i te brije

Probaj rock player. Samo, 720p koji je obicno 4-5gb, na 4.3" ekranu, nema nikakve svrhe, brrip avi/divx ce izgledati isto dobro, isto tako normalan divx. 

Drugi problem je zahtjevnost dekodiranja mkv kontejnera i x264 materiala u njemu, cak i DHD overclockan na 1.5-1.8 ghz ce imati problema s tim.

Izvoli pa probaj.

15 godina
zeleni kaže...
john_ryder kaže...

Probaj rock player. Samo, 720p koji je obicno 4-5gb, na 4.3" ekranu, nema nikakve svrhe, brrip avi/divx ce izgledati isto dobro, isto tako normalan divx. 

Drugi problem je zahtjevnost dekodiranja mkv kontejnera i x264 materiala u njemu, cak i DHD overclockan na 1.5-1.8 ghz ce imati problema s tim.

Izvoli pa probaj.

ti si na prethodnoj stranici napisao da tu blu ray ripovi ne trzaju više nakon clockanja

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Decki, sto mislite, moze li se ovo srediti, ocistiti u servisu?Prolilo se ulje za suncanje po dhd-u, on radi sasvim ok, touch radi kao i inace, sve normalno, samo sto vidite ekran, ispod njega je ulje..kontao sam ga sam otvoriti, ali gledao sam disassembly video, prekomplicirano je i nemam sav alat..neznam hoce li moci to i u servisu, pa vas pitam za misljenje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 3:17 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
zeleni kaže...
john_ryder kaže...

Izvoli pa probaj.

ti si na prethodnoj stranici napisao da tu blu ray ripovi ne trzaju više nakon clockanja

Imas vise takozvanih standarda kad je video materijal u pitanju. 

Sve sto je oznaceno kao BRRip, je obicno 720p, i dolaxi kao divx. Fajlovi su obicno 1.5-2gb

Sve sto je oznaceno kao Blu Ray 720p/1080p, je u mkv formatu, i obicno su izmedju 4 i 8gb.

I onda imas direktne blu ray ripove koji su 20+ gb u velicini. 

Sve sto je divx je ok.

15 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Decki, sto mislite, moze li se ovo srediti, ocistiti u servisu?Prolilo se ulje za suncanje po dhd-u, on radi sasvim ok, touch radi kao i inace, sve normalno, samo sto vidite ekran, ispod njega je ulje..kontao sam ga sam otvoriti, ali gledao sam disassembly video, prekomplicirano je i nemam sav alat..neznam hoce li moci to i u servisu, pa vas pitam za misljenje?

?   pogledajte 2 posta iznad

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 21:17 (brane47).
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Mislim da ces ga morati sam otvoriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

A nebi to u servisu napravili?naravno znam, da nebi pod jamstvom..ali taj mobitel ima milijun dijelova..{#}

Jel bi se izgubilo jamstvo kada bi ovlasteni servis to napravio?kad bi vidjeli o cemu se radi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
brane47 kaže...

A nebi to u servisu napravili?naravno znam, da nebi pod jamstvom..ali taj mobitel ima milijun dijelova..{#}

Jel bi se izgubilo jamstvo kada bi ovlasteni servis to napravio?kad bi vidjeli o cemu se radi..

Koliko znam, ne gubis garanciju ako autorizovani servis to popravi. Provjeri sa prodavnicom gdje si uzeo telefon.

16 godina
HTC Desire HD

Dali vama radi htcsense? Preko PC ne mogu se prijaviti jer mi ne zeli ucitati drzave i modele mobitela nego javlja error u tim poljima (IE) ili u firefox stoji samo "pease select", a preko mobitela kaze da ne moze odrediti regiju u kojoj sam, bilo se spajao preko tmobile ili preko wifi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tomi_hr kaže...

Dali vama radi htcsense? Preko PC ne mogu se prijaviti jer mi ne zeli ucitati drzave i modele mobitela nego javlja error u tim poljima (IE) ili u firefox stoji samo "pease select", a preko mobitela kaze da ne moze odrediti regiju u kojoj sam, bilo se spajao preko tmobile ili preko wifi.

Mislis HTC Sync ?

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ne, vjerojatno htc.sense.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice