HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 435.495
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
15 godina
RE: HTC Desire HD

a jebiga frend, što da ti kažem... ne piši pospan po forumu :)

jer da si pročitao što se pisalo proteklih 5 postova ne bi bilo nesporazuma.

17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Fascinantno kako neki ljudi ne kontaju kako pretplata funkcionira i onda idu komentirati...

OT: čekaju se rezultati ovih baterija http://androidforums.com/desire-hd-accessories/212298-mugen-bringing-out-larger-capacity-battery.html koje nisu jeftino kinesko smeće nego je provjerena firma

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FioPro kaže...

Fascinantno kako neki ljudi ne kontaju kako pretplata funkcionira i onda idu komentirati...

OT: čekaju se rezultati ovih baterija http://androidforums.com/desire-hd-accessories/212298-mugen-bringing-out-larger-capacity-battery.html koje nisu jeftino kinesko smeće nego je provjerena firma

Hoces li nas prosvijetliti? Naravno ako se u proteklih par postova pisalo nesto neistinito.{#}

PSN ID: martin_ZG | xfire: martinzg
15 godina
neaktivan

jel zna netko gdje ima u zagrebu kakva zaštita silikon etc

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

i jel itko koristio voice aplikaciju. meni prilično dobro radi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
milan blenton kaže...

Niti nema još previše takvih stvari za DHD. No, može se na Amazonu naći dosta jeftino, a recenzije kažu da nije tako loše (s obzirom što je dostupno). Primjer: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047CY8YQ/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=AI1OR81Q9FMHM Naravno, zdravi razum nalaže da se uz tako skupi mobitel sa velikim ekranom uzme i screen protector, recimo ovaj: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047P995Q/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3CV872FYAAA4E

@martinzg

Pa eto ljudi govore da je skupo u tarifi 600 i da vas tarifa 600 u 2 godine košta 14400kn, što je istina. Ali neki ljudi tih 600kn mjesečno i potroše na pozive, tako da oni s tim troškovima računaju bez obzira uzeli oni mobitel uz tu tarifu ili ne. Tako da je njima to jednostavno popust na uređaj. Ja recimo imam tarifu 75 i toliko mjesečno i trošim (od nedavno je u tih 75kn i 125MB prometa) te mi to nije dodatni trošak koji imam pri uzimanju mobitela - to je stalan trošak. I ja to ne shavaćam kao "kredit" za mobitel, jer ja to trošim već odavno. Jednostavno mi je ovako jeftiniji mobitel ako u tarifi uzmem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:45 (FioPro).
16 godina
neaktivan
FioPro kaže...
milan blenton kaže...

Niti nema još previše takvih stvari za DHD. No, može se na Amazonu naći dosta jeftino, a recenzije kažu da nije tako loše (s obzirom što je dostupno). Primjer: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047CY8YQ/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=AI1OR81Q9FMHM Naravno, zdravi razum nalaže da se uz tako skupi mobitel sa velikim ekranom uzme i screen protector, recimo ovaj: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0047P995Q/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3CV872FYAAA4E

@martinzg

Pa eto ljudi govore da je skupo u tarifi 600 i da vas tarifa 600 u 2 godine košta 14400kn, što je istina. Ali neki ljudi tih 600kn mjesečno i potroše na pozive, tako da oni s tim troškovima računaju bez obzira uzeli oni mobitel uz tu tarifu ili ne. Tako da je njima to jednostavno popust na uređaj. Ja recimo imam tarifu 75 i toliko mjesečno i trošim (od nedavno je u tih 75kn i 125MB prometa) te mi to nije dodatni trošak koji imam pri uzimanju mobitela - to je stalan trošak. I ja to ne shavaćam kao "kredit" za mobitel, jer ja to trošim već odavno. Jednostavno mi je ovako jeftiniji mobitel ako u tarifi uzmem.

E drito sam to pokusavao objasniti gosponu LIX-u, ali eto... Ocito se mora vise ljudi angazirati da bi se objasnilo pojedincima.

Za maskice imas jedan shop u Zagrebu, blizu moje skole. Na uglu Draskoviceve i Ulice kneza Mislava, bas iza tramvajske stanice kod pekare. Prije par mjeseci sam u izlogu ugledao gro maskica za Desire, pa pretpostavljam da ce ih sada biti i za DesireHD.

16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

kad ce doci u t mobile?

i sta je sad s tim zvukom stvarno je tako los

i jel baterija barem izdrzi 1 dan? naravno ne konstantnog koristenja

steta sto nema prednju kameru {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
martinzg kaže...
FioPro kaže...
milan blenton kaže...

@martinzg

E drito sam to pokusavao objasniti gosponu LIX-u, ali eto... Ocito se mora vise ljudi angazirati da bi se objasnilo pojedincima.

Za maskice imas jedan shop u Zagrebu, blizu moje skole. Na uglu Draskoviceve i Ulice kneza Mislava, bas iza tramvajske stanice kod pekare. Prije par mjeseci sam u izlogu ugledao gro maskica za Desire, pa pretpostavljam da ce ih sada biti i za DesireHD.

okej, ne znam, očigledno ja ovdje spadam među "poor kids from da hood" kojima je 600 kn mjesečno puno za račun na mobu. pa još na 2 god. al da ne idem sad citirati samoga sebe ću samo reći ukratko: 1. ja nisam takav tip korisnika i meni je to puno; 2. kome se to isplati, neka ga uzme tako; 3. ne vjerujem da bi ta tarifa s tim ugovorom mnogima bila prvi izbor.

milane, tebi po ovome onda pretpostavljam NIJE puno dati 600 kn mjesečno za pretplatu? iako vidim da si iz nekog meni neshvatljivog razloga na tarifi od (mizernih? smiješnih?) 75 kn.

nije da se mene tiče ovdje nečije imovinsko stanje niti ja želim moj ispis plaće ovdje pokazivati.

17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Fascinantno, i dalje ne shvaćaš point. Nemam ni volje ni vremena dalje objašnjavati (sada sam se opet podsjetio zašto ne sudjelujem već jedno vrijeme u raspravama po forumima, barem ne ovim "balkanskim")

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 21:56 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HTC Desire HD

Mobitel koji je toliko skup ne smije imati tolko propusta sa videom i zvukom a o slaboj bateriji da i ne govorimo.

Mogu ja obožavati HTC ili ga mrziti ali je činjenica da mobite od 1000 ili 2000 kuna može imati puno propusta, ovaj jednostavno ne bi smio i to je to.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a šta je s HTC HD2 , koliko je po vama on bolji ili lošiji od novog  HTC HD, kontam si uzimati ili HTC HD2 ili HTC HD ili ako baš budem morao AJŠIT 4(iphone4)??

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
16 godina
HTC Desire HD

HD2 ti ima windowse i stariji hardware(stariji procesor koji je slabiji od desireHD-ovog) a u ostalome više manje slični(pogotovo što na HD2 se da staviti android) Ali uzmi u obzir da su ogromni, jučer sam u vipu imao prilike vidjeti i držati desireHD i meni je to čudo preveliko, to mi je više mini tablet nego mobitel, sa jednom rukom su mi prsti prekratki da bi mob mogao udobno koristiti, i tu bi mi onda iphone4 izašao kao pobjednik između ove trojice. 

Tako da ono, sve se svodi šta ti više paše probaj ako možeš sve modele isprobati da vidiš na čemu si, jer na kupovina na savjet nekoga sa foruma nemora uvijek dobro proći. Recimo ovdje 90% ljudi ti neće preporučiti iphone a pola njih nije ni imalo raditi duže vrijeme na njemu. Ja sam ga koristio jedno popodne i svidio mi se, iako i on ima mana kao što i svaki drugi model ima...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imao sam prilike koristiti iphone 3gs 16gb bijeli nekih pola godine i večinu stvari je odradio pun gas, samo me ubijalo u pojam što nema flash support i onaj GLUPI GLUPI itunes što nemoš ništa bez njega i kad želim gledati neku seriju ili film na njemu (a to je kod mene jako često) naravno sve se mora konvertirati, aza surfanje i flash to nemoram ni spominjati... i zato sam na kraju puko i prodao ga nisam mogao više, nedugo zatim mi je prijatelj nabavio HD2 malo sam tipkao po njemu i meni je pun gas baš zato što je tako veliki a da nepričam kao je lijepo surfanje na tako velikom ekranu :)) i ima relativno flash support :s tako da mi veličina nije bitna (lol) i skontao sam se onda strpiti i  uzeti desire hd kad izađe dok sad nisam vidio kako svi pljuju po njemu zbog baterije i zvuka i loše kamere i onda sam se izbedirao i počeo ponovo razmišljati o onom zaključanom i ograničenom "ajšitu" ali bar su mu ok, zvuk, kamera i baterija u odnosu na desire hd ali opet glupi itunes, surfanje bez flasha i konstantno konvertiranje videa... :( i sad neznam...

help{#}

15 godina
neaktivan
flash mozes dobit nakon jailbreaka, nemoras ni itunes koristin (jailbreak)
Aint no man above the crew
16 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...

a moze i divx gledati bez konvertiranja...

17 godina
HTC Desire HD

Boze, koja debilana. Dajte uzmite HD u ruku pa mu onda sudite. Kamera je super, zvuk uopce nije los, samo treba ukljuciti Dolby Mobile a baterija izdrzi cijeli dan nakon cjelodnevnog surfanja, wifia, upaljenog ekrana i vibracije kod tipkanja... da ne govorim kako je taj mob u biti stalno na netu jer drzi sync sa svim i svacim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo pratim ovaj forum već desetak dana koliko dugo imam HD i mogu reć da mi je pomalo smješno čitati komentare nekih sveznalica koji pričaju gluposti.
Moje iskustvo sa desire HD je više nego pozitivno. Za razliku od nekih s foruma ja sam spreman preći preko sitnice kao što je vanjski zvučnik... to je ujedno i jedina mana ove zvjeri od mobitela. Što se baterije tiče ... mislim da je trajanje od jednog dana sasvim zadovoljavajuće. Sramota me reć koliko dnevno provodim sa ovim mobitelom surfanje netom na ovome mobu je nešto što morate probat da bi dali nekakav konačni sud . Prije kupovine sam drzao u ruci i iphone ali prvi pogled na ovu mrcinu me začarao. Za jedno mjesec dana možda vam napišem koliko baterija izdrži u mirovanju jer dosad nisam još u mogućnosti ispustit mob iz ruku duże od par sati:)) ali moja procjena je da bi to moglo bit jedno tri dana..nekima kojima to nije dovoljno uvjek ostaje mogucnost da nabave neki mob sa prelaza stoljeća koji su imali strašnu autonomiju baterije po 7-9 dana:)
15 godina
protjeran
brtulin kaže...
Prije kupovine sam drzao u ruci i iphone ali prvi pogled na ovu mrcinu me začarao.

Ovom rečenicom si doista podigao objektivnosti svog posta :)

P.S.

Prije nego me napadneš, vlasnik sam "zastarjelog" Desirea.

15 godina
neaktivan
Pogrešno si me shvatio..Iphone 4 je bio jedina alternativa HD u kada sam tražio mob. Znači nemam nekih velikih zamjerki ni prema Iphone 4. Taj mob je isto zakon za većinu mob. Recimo Samsung galaxy mi nikako nije drag. Preplastičan je.. izgleda jadno u usporedbi sa spomenutim modelima. A onaj ekran Samoled koji ima prikazuje boje nekako neprirodno..
17 godina
neaktivan

dobro kada realno pogledamo taj vanjski zvučnik mi je...ma u biti mi upoće nije bitan, tako da to uopće neću ni računati kao minus, jedino me još po tvom sudu zanima kakva je kamera, od 1-10 a ovo za bateriju meni na 3gs ako bi ga malo kurio s netom isto bi riknula baterija za jedan dan i brže, po meni jedan dan pravog korištenja znači net pun gas, malo video, i malo razgovori i koja porukica i ček mejl naravno i da pri tome izdrži jedan dan s svim time što on nudi ja pre zadovoljan :) znači ostaje izbor ajšit4 ili HD :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 15:25 (McNEKONTROLIK).
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ne mogu se usporedivati kamere sa drugih mobitela i one koje Apple stavlja na svoje uredaje. Imam iPod nano 5g koji snima video kao nekakav HD camcorder. Usporedio sam ga sa Toshiba Camileo p10 kojeg sam dobio prosle godine uz maxTV i snimka je mrvicu losija. Takoder, iPhone 3gs je sa svojih 3MP slikao bolje slike od SE c902/905, Nokije N97... U T-mobileu sam isprobavao kamere od iPhona4 i x10 i moram reci da su od x10 bile mozda mrvu bolje zbog vece rezolucije, ali kod snimanja videa iPhone kolje sve redom. Ne moze sad netko reci DesireHD je sranje zbog kamere i zvuka ili baterije. To zavisi od korisnika do korisnika. Ako ti je bitno imati vrhunsku kameru na mobitelu onda idi trazi po Sony ericssonima, ako hoces multimediju onda vjerojatno iPhone, ako si nekakav developer i hoces mobitel s kojim ces moci stvarno puno toga raditi onda ides prema Desireima/Evo 4g-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 15:49 (martinzg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

jesi ti siguran u to??? ima onaj neka ko fol  nazovi flash ap ili nešto slično nezz sad točno i to neradi na većini stvari gdje ti zaprave treba flash nego eto samo tako sprdnje radi da moš reći da ima flash, f..nnn ajšit :(

16 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...
1337Code_breaker kaže...

jesi ti siguran u to??? ima onaj neka ko fol  nazovi flash ap ili nešto slično nezz sad točno i to neradi na većini stvari gdje ti zaprave treba flash nego eto samo tako sprdnje radi da moš reći da ima flash, f..nnn ajšit :(

Jeste takva djeca da vam treba flash da mozete igrati igre sa fejsa i da mozete pregledavati nekakve fotogalerije u flasu kojih je 2.7635% na internetu? Imate u novom Bugu lijepo napisano da flash samo kvari inace savrsen uredaj. Cim otvorite stranicu sa flashem na Galaxy Tabu odmah pocne brejkati i sto je najgore nemaju pojma zasto. Kod HTC-a je koliko cujem taj problem zakrpan, a kod ostalih uredaja na Androidu su "sipmtomi" malo slabiji nego na Galaxy Tabu.

17 godina
ansha kaže...
1337Code_breaker kaže...

a moze i divx gledati bez konvertiranja...

To ima i bez jailbreaka.Imaš vlc,oplayer,cinexplayer itd.. I s njima možeš putem itunesa prebacit film na player preko file sharinga i radi bez konvertiranja i titlovi.Možeš i preko neta prebacit filmove bez itunesa.
17 godina
HTC Desire HD

Flash je realnost weba i ignoriranje istoga je glupo. HD ga ima, radi savrseno i to mi je bila jedna od presudnih stvari.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 16:19 (TomCat).

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomCat kaže...

Boze, koja debilana. Dajte uzmite HD u ruku pa mu onda sudite. Kamera je super, zvuk uopce nije los, samo treba ukljuciti Dolby Mobile a baterija izdrzi cijeli dan nakon cjelodnevnog surfanja, wifia, upaljenog ekrana i vibracije kod tipkanja... da ne govorim kako je taj mob u biti stalno na netu jer drzi sync sa svim i svacim.

Dobro, oces ti prestat spammat? Rekao si svoje par postova prije.{#}

EDIT: Bravo Tomcat uredi pa izbrisi ono sto si napisao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 16:20 (martinzg).
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

predugo se puni do vrha. evo ja stavio kad je bio na 20 posto prije 2 sata i jos nije pun

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam korisitio iphone godinu dana,i 2 mjeseca 4 orku

sto se tice koristenja,jednostavan je,ali samo sto se tice emaila 

ostalo,neznam sto bi ti rekao,i po meni,3 i 4 nisu velika razlika,jedino sto 4 ima bljeskalic

na 3 ku stavis 4 ios jailbrejk i bolji od 4 orke

a i bez jailbrejka isti je kao i 4vorka

za mene je best fon sto ima HTC DESIRE obicni i Samsung galaxy

tako ugodni za drzanje i koristenje.

mozzart67
15 godina
neaktivan

zasto ti treba flash

ja sam korisito iphone godinu dana

niti ijednom mi nije zatrebao,a korisitim mob konstantno,dnevno preko 100 emaila,i po netu swtranice mi otvara od firme,sto ce ti de mi jedan razlog za flash

mozzart67
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice