HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.310
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
16 godina
Re: HTC 8S
E ljudovi, dali se isplati prec na htc8s sa omnie 7 koju sada imam? Kupio bi ga u vipu za 600kn prelaskom iz bonbona u vip u tarifi bez limita 111 koja se placa 55.50kn mjesecno sljedece dvije godine, radi se o ugovoru od dvije godine.

Koje su prednosti htc-a nad omniom i koje su mane?
Vidim ovaj htc ima neki slcd ekran a omnia samoled, koji je bolji?

Hocu uspit prodat omniu za kojih 800kn?
Hvala
LP
Windows Phone 7 FTW
16 godina
neaktivan
DommY kaže...
E ljudovi, dali se isplati prec na htc8s sa omnie 7 koju sada imam? Kupio bi ga u vipu za 600kn prelaskom iz bonbona u vip u tarifi bez limita 111 koja se placa 55.50kn mjesecno sljedece dvije godine, radi se o ugovoru od dvije godine.

Koje su prednosti htc-a nad omniom i koje su mane?
Vidim ovaj htc ima neki slcd ekran a omnia samoled, koji je bolji?

Hocu uspit prodat omniu za kojih 800kn?
Hvala
LP

1. pa ovisi, ako još zaradiš time da, ako si na 0 da, tako da da :) 

2. WP8 vs. WP7.8, buduće nadogradnje, microSD,...

3. Meni je SAMOLED draži, al SLCD nije loš, jedino ćeš primjetit da crna nije potpuno crna. Slikao bi ti S III i 8S jedan do drugoga, al nemam fotoaparat pri ruci. Sutra mogu nešto smislit.

4. Hmmm, nategnuto po meni, al mogao bi, ako Desire ide za 1000 ne vidim zasto Omnia7 ne bi za 800.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Nek ti linka oglas pa da vidis na sto ta omnia lici. :D Ako dobije 600 kn nek bude sretan
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Hvala na odgovoru..
Znaci isplati se uzet..

Jos par pitanja, dali se appovi mogu instaliravat na sd karticu?
Dali ja mogu sa kompa prebacit xap file (od neke igre recimo) na mob i onda taj xap ljepo instalirat?

kad se sjetim jos neceg budem pitao:D
Windows Phone 7 FTW
16 godina
Znaci svi apovi idu na internu memoriju koja ima 4GB.
Znaci ja mogu skinut fruit ninju i instalirat besplatnu cijelu igricu?
Windows Phone 7 FTW
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Od tih 4, ti imas dostupno oko 1.5 GB zbog operacijskog sustava..

A to drugo ti ne znam

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
HTC 8S

da li mob ima podršku za nfc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

samo da se pohvalim  baterija 3 dana i 2 sata ,,,ne bas pretjerano koristenje .10-20 min razgovora po danu .1h-2 h sata surfanja i 10 tak poruka po danu...,to je odlicno,,imam par pitanja ,al kad slozim to sve onda cu pisati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Od tih 4, ti imas dostupno oko 1.5 GB zbog operacijskog sustava..

A to drugo ti ne znam

Katastrofa, znaci imam samo 1.5gb mjesta za aplikacije, lose su to rjesili, sta os zauzima 2.5gb ne kuzim...

tinchy199 kaže...

Šta je nfc?

Windows Phone 7 FTW
17 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

HTC 8S ne, 8X da.

Imas ovdje o nfcu-u

Trust Me, I'm an Engineer :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 19:50 (benko).
16 godina
HTC 8S

Dali s mobom dolazi mem kartica?

Dali se moze zvat s Viberom ili su samo poruke?

Dali steka fejs app kao na npr wp7, lag i to?

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Dali s mobom dolazi mem kartica?

Dali se moze zvat s Viberom ili su samo poruke?

Dali steka fejs app kao na npr wp7, lag i to?

Bez kartice(ima 4Gb interno), samo poruke (ceka se update), napokon NE !

Trust Me, I'm an Engineer :)
16 godina
HTC 8S

Hm..ko zna kad ce taj update doc vec jednom, jedino na nokii rade pozivi a time i na mojoj omnii jer imam rom od lumie 800..

Jos jedna stvar:D

Dali se slike pohranjuju na sd karticu kao i pjesme i videa i sve drugo osim apova? 

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DommY kaže...

Jos jedna stvar:D

Dali se slike pohranjuju na sd karticu kao i pjesme i videa i sve drugo osim apova? 

Da, ako ti tako namjestiš u postavkama.

Why so serious?
16 godina
HTC 8S

Dakle samo apovi se ne mogu stavit na SD karticu..

Hvala svima na odgovorima, malo sam bio dosadan sta ces:)

Ne vidim razloga da ne kupim, samo se nadam da cu uspit prodat omniu pa da budem barem na 0 s kunama...

Sutra idem u vip pa budemo vidili

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Postoji li kakvih naznaka da ce mozda na nekom buducem updateu za wp8 biti dodana mogucnost da se instaliraju app-ovi na sd karticu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 10:33 (glupikonj).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdrav

Idem po mob 03.01. i nadam se da cu biti zadovoljan jer me prosli totalno razocarao (Samsung Wave - jeBada). 

Jel ima tko zuti model, meni u vipu rekli da samo crne prodaju?

Cujem da je vec bio prvi update pa me zanima jel ima kakvih novosti vezanih za brzinu i mogucnosti OS-a?

Na androidu nakon nekog vremena mob dosta uspori jel to i ovdje slucaj?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 11:13 (gamer xt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer xt kaže...

Pozdrav

Idem po mob 03.01. i nadam se da cu biti zadovoljan jer me prosli totalno razocarao (Samsung Wave - jeBada). 

Jel ima tko zuti model, meni u vipu rekli da samo crne prodaju?

Cujem da je vec bio prvi update pa me zanima jel ima kakvih novosti vezanih za brzinu i mogucnosti OS-a?

Na androidu nakon nekog vremena mob dosta uspori jel to i ovdje slucaj?

Hvala

Pa glavna karakteristika WP8 mobitela je brzina i fluidnost tako da se ne tom području stvarno više nema što nadograđivat jer mobitel leti. Kako prvog dana, tako i nakon nekoliko mjeseci korištenja.

Why so serious?
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Šta u  Vipu imaju samo crno-bijeli HTC 8s,ili imaju i druge boje? Jer bi uzeo sivo-žutog,nekako mi je najljepši pa sad neznam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo crno bijeli, bar kad sam ja uzimao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
HTC 8S

meni su u vipu rekli da ce imati samo crno bijeli i taj zuti,ja sam rezervirao crno bijeli ,a zuti nisam ni vidio,moguce da nisu ni dobili.. svaki dan sam sve vise zadvoljniji sa win 8 ,zasto ?jednostavno ,na androidu postanes ovisnik o aplikacija ,samo instal deinstal instal deinstall ,cacaknje po cili dan,ovako na win 8 imam jako dobar zvuk ,monolitni cvrsti mobitel super izgleda ,solidan ekran,ne bas predobru kameru  i 5-10 aplikacija koje meni pashu..i baterija moze i do 3 dana  izgurat i ne cacakm po mobitelu svako malo...ja mislim da je ovo kupovina od 300 kn bila pun pogodak..vidit cemo koliko ce biti cijena posli nove godine..tj .sutra vec..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC 8S

Bas sam razmisljao zamijeniti moj 4s za 8s ali onda sam uvidio da nema prednju kameru koja je meni jako bitna. Ne razumijem zasto htc stedi na takvim stvarima, nije ni cudo sto polako propadaju.

Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Jesu li htc 8s kupljeni u vipu otključani na sve mreže ili samo na vip? Kupila bih na njuškalu od nekoga tko je uzeo u vipu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Meni je bio otkljucan,dok jednom kolegi sa foruma nije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Ovisi o seriji, moj je isto otključan, uspio sam probat napokon.

Isto kao Desire, jedan mi je otključan, drugi nije.

0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8S

Moj 8x iz VIP-a je bio otključan i onda je kolega uzeo 8s u VIP-u koji je također bio otključan.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Kako ste zadovoljni kvalitetom fotografija?  Ja sad imam nokiu lumiu 710, pa ako je netko slučajno imao oba 2 da baci usporedbu kamera...:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

moj je zakljucan na vip,,probao sam

fotografije i nisu nesto ,nisam imao tu nokiu al u usporedbi sa sony xperia U ,malo su losije,,zrnatije su,,,nisam neki strucnjak samo ono sto mi oko vidi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel možeš uploadati par fotki?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice