Web sajt na kojem nudim usluge web dizajna ...

poruka: 28
|
čitano: 9.027
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naime, izradio bih sajt na kojem nudim uslugu izrade web stranica, no nemam registriran obrt. Da li moram onda radit preko ugovora o radu i da li smijem takav sajt stavit na net ?

0 0 hvala 0
16 godina

na web mozes stavit kaj hoces (a da je zakonom dozvoljeno), to ti je najmanji problem, jedino te drzava moze malo nasadit ak skuzi da zaradjues a ne placas porez, a i lakse naplatis stranice ak imas racun, obrt ima svojih prednosti ali i mana....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Web sajt na kojem nudim usluge web dizajna ...
gamecoder kaže...

Naime, izradio bih sajt na kojem nudim uslugu izrade web stranica, no nemam registriran obrt. Da li moram onda radit preko ugovora o radu i da li smijem takav sajt stavit na net ?

Naravno da mozes... neke stvari mozes naplatit na crno, neke na ugovor o djelu, neke na autorki ugovor, a neke preko sestrinog studentskog ugovora (rad na racunalu, to se poslodavcima najvise svidja). Ja bar tako radim kad radim sa strane.

Iako... poslodavci vise vole dati posao pravnoj osobi (obrt/firma) jer im to djeluje kao ozbiljnije, ima mnogo "freelancera" na trzistu koji uzmu lovu a ne naprave kvalitetan posao. Obavezno stavi kvalitetne reference (nemoj stavljat sve i svasta samo da se vidi da si puno radio, radije stavi one kvalitetne, pa neka ih je manje).

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 20:23 (tnakir).
17 godina
neaktivan

Jel trebam na sajtu navesti kako radim, na ovaj il onaj ugovor ili ne i dal se moram gore opširno predstavit ili je dovoljno stavit e-mail kao kontakt ?

Hvala puno!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 4:31 (gamecoder).

1 0 hvala 0
17 godina
sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na web stavi,a i ne moraš, informaciju da radiš na osnovu Ugovora o autorskom djelu, pod koji izrada web stranica potpada. Razlikuje se od Ugovora o djelu i ima manje porezne obaveze. Ovu informaciju, kažem, možeš objaviti ili je možeš reći klijentu u procesu pregovora. Sve je legalno i imaš određene (najniže) poreze prema državi. Pozz

Izrada web stranica - WebFABRIKA.ba
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 11:56 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poželjno je imati račun kada je u pitanju ozbiljnije stranke

Brza i povoljna izrada web stranica. Rok izrade: 3 dana. Cijena 500kn | www.servisracunala.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koja mu je ralika u odnosu na Joomlu?

17 godina
neaktivan

thnx za cms! :) moguće da ga upotrijebim, sa izmjenama, naravno.

Oups, neda se instalirat.. naći ću neki drugi, nije bad.  ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 20:13 (gamecoder).
17 godina

Kako neda???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NoorMomento kaže...

Koja mu je ralika u odnosu na Joomlu?

Ovaj je napraljen za striktno za webdizajnere / programere..  Mislim da je joomla preglomazna za tako malen site..

17 godina
neaktivan
Nix kaže...

Kako neda???

neda jer sam ga htio instalirat u Joomlu ...

16 godina
odjavljen
gamecoder kaže...
Nix kaže...

Kako neda???

neda jer sam ga htio instalirat u Joomlu ...

Ti to nas za....vas?!Htio si CMS instalirat u joomlu?

17 godina

I ja mislim da nas zaje****

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ooookeeeej. Mislim da bi prvo trebao puno učiti prije nego izlaziš javno s ovakvim idejama, a onda pokušavaš instalirati CMS u CMS.

The world has finally accepted that open source is not a business model. We can now enjoy the experience in peace. -Buffer Overflow-

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ko radi, taj i griješi. nisam odmah vidio o čem se radi, već pomislio da mi čovjek nudi templejt za joomlu. Bože moj, ne treba me zato ubit sad, jelda ?

16 godina
neaktivan

Nego da se ja nadovežem na ovaj "kauč" CMS, probao ga instalirati, ubacio ga u wamp u www folder, napravio databazu u phpMyAdmin, otišao u config.example.php i napisao sve što treba i promjenio mu ime u config.php...slika je ispod(ako sam nešto pogrešno napisao). No kad sam pokušao instalirat cauch cms ništa se ne pokazuje?! 

config.php config.php
Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i od mene nešto http://www.drazen-online.net84.net

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Liverpool1892 kaže...

Prvo, kriva tema, drugo full flash site?!blah...

Treće, cijena CMS sustava od 1500 kn?!OMFG...(morao sam)

Četvrto, hosting?Kakva je to poddomena net84?!Ne bi valjda moja stranica bila hostana na takvoj domeni?

14 godina
neaktivan
alankish kaže...
Liverpool1892 kaže...

Četvrto, hosting?Kakva je to poddomena net84?!Ne bi valjda moja stranica bila hostana na takvoj domeni?

Prvo, domena net, hr, com, info....
Drugo, CMS Joomla, nađi jeftinije. Ako se ne baviš sa time onda je očigledno da neznaš
Treće, Serveri smješteni u EU.
Četvrto, dali si kad radio sa Joomla u Flashu?

16 godina
odjavljen
Liverpool1892 kaže...

Drugo, CMS Joomla, nađi jeftinije. Ako se ne baviš sa time onda je očigledno da neznaš

Ne pratiš moja pitanja baš...nerazumijem ti naplačuješ CMS(GPL) ili što?Kakve veze ima gdje su serveri smješteni?

Nisam radio sa Joomlom u Flash, radim samostalan Flash, no full flash siteovi nisu tema o kojoj želim raspravljati.Vidim samo da LYNX vidi jako malo od tvog sitea.Ne volim Joomlu, preglomazna je za 99,95 web stranica i portala koji se vrte na njoj.16 Mb samo source koda?

16 godina
neaktivan
Nix kaže...

Probao i to, mišta se ne mjenja...par puta napravio databazu i krenuo iz pocetka, pa kako može biti kompliciranije od wordpress-a ili drupal?

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
14 godina
neaktivan
alankish kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ne pratiš moja pitanja baš...nerazumijem ti naplačuješ CMS(GPL) ili što?Kakve veze ima gdje su serveri smješteni?

Nisam radio sa Joomlom u Flash, radim samostalan Flash, no full flash siteovi nisu tema o kojoj želim raspravljati.Vidim samo da LYNX vidi jako malo od tvog sitea.Ne volim Joomlu, preglomazna je za 99,95 web stranica i portala koji se vrte na njoj.16 Mb samo source koda?

To je sve pitao alankish-a, pa sam mu napisao.
Ima velika važnost gdje su serveri smješteni.
Joomla preglomazna? Ne slažem se sa time, ali svako ima svoje mišljenje, a gle, 16Mb za source kod, pa ne vidim di je problem? Jedino ti može problem biti mali host. 

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
alankish kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ima jeftinije, kako nema? Ja sam nedavno napravio web design sajt www.ex-design.com.hr i cijene nisam uopće stavljao visoke.

Nemogu ja joomlu prodavati kada je ona besplatna, prodajem samo uslugu izrade sajta.

Usput, ako nekome treba jeftina usluga izrade web sajta kontaktirajte me preko navedenog sajta.

m17526@gmail.com
16 godina
m17526 kaže...

Ima jeftinije, kako nema? Ja sam nedavno napravio web design sajt www.ex-design.com.hr i cijene nisam uopće stavljao visoke.

Nemogu ja joomlu prodavati kada je ona besplatna, prodajem samo uslugu izrade sajta.

Usput, ako nekome treba jeftina usluga izrade web sajta kontaktirajte me preko navedenog sajta.

Izdaješ li ti račun za te svoje usluge možda {#}

O nama si stavio "mi radimo profesionalno" a reference ti je prazan. To baš nije profesionalno  {#} (ovo bi bila kao pozitivna kritika)

14 godina
protjeran

Veselo će biti dok inspekcije počnu provjeravati to.

Mada ionako nekom ozbiljnom neće moći raditi jer nema firmu. Ostalim možda (veliko možda s obzirom na dizajn nisu baš pokazane velike vještine), s time da se napatiš sa "ostalima".

Ukratko - bezveze.

Drago mi je.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 14:50 (Bypass).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice