Uzimanje provizije kod online oglasnika?

poruka: 5
|
čitano: 1.402
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pitanje o pokretanju web stranice

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje ako mi netko može pomoći. {#} Došao sam na jednu ideju o pokretanju web stranice. Stranica bi zapravo bila oglasnik, ali vezana za samo jednu stvar. Dakle na toj stranici se ne bi ništa drugo moglo kupiti ili prodati osim tog artikla.

Sada me zanima jel bi ja mogao kao vlasnik te stranice uzimati neku proviziju pri svakoj obavljenoj prodaji (tipa 3-5%) i kako to napraviti? nisam upucen u takve stvari, pa ako mi netko može reci nešto više o tome bio bih jako zahvalan.

Hvala unaprijed

2010.05 :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje o pokretanju web stranice

Nebi! Pa šta ti je teško pogledat kako drugi oglasnici funkcioniraju da bi to shvatio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pitanje o pokretanju web stranice
Kal kaže...

Pozdrav svima,

Imam jedno pitanje ako mi netko može pomoći. {#} Došao sam na jednu ideju o pokretanju web stranice. Stranica bi zapravo bila oglasnik, ali vezana za samo jednu stvar. Dakle na toj stranici se ne bi ništa drugo moglo kupiti ili prodati osim tog artikla.

Sada me zanima jel bi ja mogao kao vlasnik te stranice uzimati neku proviziju pri svakoj obavljenoj prodaji (tipa 3-5%) i kako to napraviti? nisam upucen u takve stvari, pa ako mi netko može reci nešto više o tome bio bih jako zahvalan.

Hvala unaprijed

Ne treba ti provizija, staviš reklame sa strane i gotovo (I ako ti treba domena javi... dajem sve unlited jeftino..)

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
neaktivan
Joco55 kaže...

Nebi! Pa šta ti je teško pogledat kako drugi oglasnici funkcioniraju da bi to shvatio?

Shvacam kako funkcioniraju drugi oglasnici. Moja ideja nije tipični oglasnik.

Dakle, korisnik želi prodati nešto. Dolazi na web stranicu (unaprijed znajuci da ce od prodajne cijene jedan mali dio otici ekipi koja stoji iza web stranice). Kupac dolazi na web stranicu, vidi oglas prije spomenutog korisnika - svidi mu se i kupuje to.

Zapravo me zanima jel bi se mogla napraviti kakva prodaja preko web stranice? Ne želim da korisnik ostavi podatke pa se kupac i korisnik kontaktiraju i rješe to bez mene, vec da kupac uplati novce koje mi proslijedimo korisniku (tu negdje uzimajući proviziju) u zamjenu za to što prodaje. Ne radi se o nikakvim materijalnim stvarima koje bi se trebale slati poštom/ ...vec bi bio i e-mail dovoljan. Malo ga sad kompliciram sa objašnjavanjem ali mislim da shvacate.

Drugo pitanje je kako osigurati ugled? tj. kako dokazati ljudima da si pošten i da ih neces zaje*?

2010.05 :)
16 godina
neaktivan

e-bay ima nešto slično samo oni ne uzimaju proviziju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice