Planiram otvorit jedan sajt, pa me čisto zanima isplati li se .com.hr domena, postoje li potencijalne poteškoće s njom i gdje ju je najbolje registrirati (ne preferiram online plaćanje)...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislis se bavit webon ili imat stranicu a nemas povjerenja u online rjesenja, iskreno meni to nikako neide zajedno to je kao da zavrsis za vjeroucitelja a nevirujes u boga
on topic: Mislim da plus.hr dozvoljava placanje uplatnicom
Planiram otvorit jedan sajt, pa me čisto zanima isplati li se .com.hr domena, postoje li potencijalne poteškoće s njom i gdje ju je najbolje registrirati (ne preferiram online plaćanje)...
Iskreno neznam zašto neki ljudi forsiraju com.hr domenu, nece im podomena ništa doprinjeti. Cak se u nekim slucajevima loše uklapa u sam naziv domene, a ljudi je uzimaju samo radi tog "hr" nastavka. Poteškoca nemože biti...domenu možeš registrirat kod bilo kojeg hosting poslužitelja ili na regici (ili ti ga CARNet).
Mislis se bavit webon ili imat stranicu a nemas povjerenja u online rjesenja, iskreno meni to nikako neide zajedno to je kao da zavrsis za vjeroucitelja a nevirujes u boga
on topic: Mislim da plus.hr dozvoljava placanje uplatnicom
Nije da nemam povjerenja nego trenutno nisam u mogućnosti, ako te baš jako zanima mogu ti objasnit preko PP, iako mislim da to trenutno nije bitno.
I kod InfoNET se također može platiti uplatnicom.
Ako se ne varam, može se kod svih koji su smješteni u HR.
Iskreno neznam zašto neki ljudi forsiraju com.hr domenu, nece im podomena ništa doprinjeti. Cak se u nekim slucajevima loše uklapa u sam naziv domene, a ljudi je uzimaju samo radi tog "hr" nastavka. Poteškoca nemože biti...domenu možeš registrirat kod bilo kojeg hosting poslužitelja ili na regici (ili ti ga CARNet).
Vjerojatno je uzimaju zbog tog hr nastavka kao i zbog toga što je ta domena najjeftinija.
Domena com.hr dođe 50 kuna, dok su ostale iznad 70 kn. Recesija. Štedi se gdje god se stigne.
I kod InfoNET se također može platiti uplatnicom.
Ako se ne varam, može se kod svih koji su smješteni u HR.
Vjerojatno je uzimaju zbog tog hr nastavka kao i zbog toga što je ta domena najjeftinija.
Domena com.hr dođe 50 kuna, dok su ostale iznad 70 kn. Recesija. Štedi se gdje god se stigne.
Pa ako je nekome teško umjesto cole uz kavu uzeti vodu, ili sl. Mislim razlika je 20kn, kad bi meni npr. klijent rekao da mu zakupim com.hr domenu jer mu je .com skupa (štedi se) automacki bi moj honorar stavio pod upitinik? Zar ce meni netko tko ce škrtarit na 20 kn platit posao?! Jedno podržavam kupnju .com.hr domene kod stranih firmi koje ovdje imaju poslovnice.
Ako će štedit nek uzme .info
Kako registrirati .hr domenu to mogu samo poslovni ljudi???ili mozemo i mi obicni i koliko bi to otprilike kostalo?
Kako registrirati .hr domenu to mogu samo poslovni ljudi???ili mozemo i mi obicni i koliko bi to otprilike kostalo?
.hr vršnu domenu u Republici Hrvatskoj može registrirati svaka pravna i/ili fizička osoba.Za pravne osobe ime domene mora odgovarati ili biti jednako nazivu trgovačkog društva ili udruge koja domenu registrira, za takve osobe je registracija besplatna, dok svi ostali plaćaju domenu oko 500 kn /godišnje.Više informacija možeš saznati na Regica.net.