Zeza me ova funkcija header() u sljedećoj skripti:
<?phpclass funkcije { function baza_spajanje() { $host = 'xxx'; $user = 'xxx' $pass = 'xxx'; $conn = mysql_connect($host, $user, $pass) or die ('Greška kod spajanja na BP!'); $database = mysql_select_db('WebDiP2010', $conn) or die('Greška kod spajanja na BP!'); } function prijava($ime, $lozinka) { funkcije::baza_spajanje(); $upit = "select *from korisnici where kor_ime='$ime' and lozinka='$lozinka'"; $rez = mysql_query($upit) or die('Greška kod dohvaćanja podataka!'); $podaci = mysql_fetch_row($rez);
if(mysql_num_rows($rez) != 1) { echo "Nepostojeći korisnik!</br>"; } else if($podaci['aktivan']!=0) { echo "Korisnik nije aktivirao korisnički račun!</br>"; } else { (25.) session_start(); $_SESSION['kor_ime'] = $podaci['kor_ime']; $_SESSION['aktivan'] = $podaci['aktivan']; (28.) header('Location: maalilovi_05_korisnici.php'); } mysql_close(); } }?>
Izbaci sljedeću grešku:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /./maalilovi_05_prijava.php:2) in /./maalilovi_05_funkcije.php on line 25
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /./maalilovi_05_prijava.php:2) in /./maalilovi_05_funkcije.php on line 25
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /./maalilovi_05_prijava.php:2) in /./maalilovi_05_funkcije.php on line 28
Probao sam par stvari koje sam našao googlajući, ali nije pomogla nijedna, pa ako možete pomoć...