Znači treba mi neki program pomoću kojeg bih mogao bez puno znanja (tj. nekakav WYSIWYG program) napraviti mobilnu stranicu. Zna li itko za ikakav, ili barem za nekakav plugin za neki od postojećih WYSIWYG programa (npr. Dreamveawer, Web Page Maker i sl.). Malo sam guglao ali ništa konkretno nisam našao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Stranica prilagođena mobilnim preglednicima (Andorid, iOS itd.).

Koliku širinu bih trebao ciljati?

Probat ću to, ali za svaki slučaj ako netko zna nekakav zgodan programčić volio bih znati za njega.
koliko ja znam nema... napravio sam brdo foruma,chatova,galerija,etc prilagođene mobovima..posebno prije par godina dok je WML bio još jako poželjan jer nije ni bilo toliko smartphonova u opticaju,a i kasnije u XHTMLu i nije bilo nikakvog programčića za to...osim notepada++
uglavnom se tada pazilo na screen resolution ekrana... baš zbog loga npr...i to je bio logo uglavnom dužine 240px... inače su mobovi produživali stranicu....
a danas neznam...ima puno novih i naprednijih ekrana tj mobitela, pa iphone etc...
malo po guglaj i vidi rezolucije ekrana i nađi srednju dimenziju ili napravi PHP funkciju da prepoznaje tip mobitela/OSa i zalijepi logo po želji..
al vidim da bi ti to bez pol muke a tako ne ide baš išta šta uhvatiš napravit