Zvuk se nečuje

poruka: 7
|
čitano: 1.848
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Zvuk se nečuje

molim vas pomozite

dns kad sam doso iz skole iskljucio sam zvucnike da bi ukljucio slusalice (zadnja strana kompa) i nakon toga nema mi nikakvoga zvuka, ne cujem nista, ni mediu player kad upalim, reinstaliro sam zvucne drivere (realtek) isto se ne cuje. kad upalim komp i stisnem na moj profil cuje se zvuk ulazenja od windowsa ali iza toga nista. programi koje rade u treyu su: malwarebytes, ati driver, realtek, razer deathadder driver, media key (dodatne tipke za tipkovnicu) i onaj mali zvucnik.

EDIT: provjerio sam vec jeli nesto mutano na onom malom zvucniku

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 19:53 (epic).

0 0 hvala 0
16 godina
Zvuk se nečuje

provjeri dal si sobro ustekao iza kabel,znaci danas nis od rapa?,hebi gaSmijeh

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk se nečuje

Uštekaj nazad zvučnike i resetiraj komp.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zvuk se nečuje

e evo sredio sam -.-'

trebo sam pritisnut na manualnu detekciju toga sto je ukljuceno iza

hehe, ma ubio bi se bez muzike xD

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 20:49 (epic).

0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Zvuk se nečuje

opet problem, svaki put mi je mic mutan dole u onoj ikonici zvucnika u trayu, kad izadem u cod4 ili udjem, ili kad upalim komp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvuk se nečuje
epic kaže...

opet problem, svaki put mi je mic mutan dole u onoj ikonici zvucnika u trayu, kad izadem u cod4 ili udjem, ili kad upalim komp

Samo ta ikonica ili sve koje su u trayu?

17 godina
protjeran
RE: Zvuk se nečuje
Tomislav95 kaže...
epic kaže...

Samo ta ikonica ili sve koje su u trayu?

?? ima ikona ko mali zvucnik koji se nalazi u trayu, kad ga otvorim mic mi svaki put mutan, trebam ga svako malo odmutavat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice