Zvuk-problem

poruka: 13
|
čitano: 2.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvuk-problem

Pozdrav, zanimam me kako riješiti problem sa zvukom, kada uključi zvučnike ili slušačice sound manager ih uopčene ne prepoznaje

sve je normalno radilo dok nisam preselio računalo na drugo mjesto u kući, nako toga bilo da uključim u front ili back panel u sound manageru

su zasivljeni inputi kao da nije ništa uključeno, reinstlacija drivera, resetovi ne pomažu imam možda bilo tko bilo kakvu ideju što napraviti???

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Zvuk-problem
dabs kaže...

Pozdrav, zanimam me kako riješiti problem sa zvukom, kada uključi zvučnike ili slušačice sound manager ih uopčene ne prepoznaje

sve je normalno radilo dok nisam preselio računalo na drugo mjesto u kući, nako toga bilo da uključim u front ili back panel u sound manageru

su zasivljeni inputi kao da nije ništa uključeno, reinstlacija drivera, resetovi ne pomažu imam možda bilo tko bilo kakvu ideju što napraviti???

U driveru se to stela (enable pop-up when I plug in ...ili tako nekako)

U BIOS-u stelaj da bude HD Audio a ne AC97

14 godina
neaktivan

Hvala budem provjerio prvo u driverima, hmm čudno mi je da je to prebacio u biosima budući da je bio isključen par sati i samo preštekani kablovi i vračen nazad

ači u svakom slučaju provjerim pa javim, hvala na pomoći...

14 godina
neaktivan
Zvuk-problem

ništa od ovga nije pomoglo i dalje isto kada spajam zvučnik dok jack ne stavim do kraj unutra čujem šumove ali kada ga spojim driveri ga ne preponaju 

0 0 hvala 0
18 godina
Zvuk-problem

Koja zvučna, koji driveri, koji Windowsi?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Driveri realtek hd audio, win 7,trenutno reinstalirani, reinstalacija nije pomogla, shvatio bih da je otišo jedan panel

ali nemoguče da ne radi ne back ni front...

14 godina
neaktivan

Također kada u soun manageru prebacujem sa hd na ac97 onda su mi vidljivi zvučnici kao dole na slici kada ga vratim na hd nestanu i piše 

da sam ih ištekao makar ne radi ni na jednom ni na drugom i stalno na ac97 stoji da su uključeni, također probano sa kombinacijom u biosu 

sa mjenjanje hd<->ac97 provjerio onboard sound enabled...stvarno mi više mi nije jasno u čemu je problem zadnja opcija mi je bila reinstalacija

windowsa nažalost niti to nije pomoglo...

18 godina
Zvuk-problem

Zanimljivo. Dakle zvuk ne radi bile uštekane slušalice, zvučnici, ...?

Rekao bih da je stradao zvučni čip, uglavnom budu takvi simptomi.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da sa zadnje strane su uštekani zvučnici, sa prednje slušalice sve je radilo dok komp nisam premjestio,

od tada ništa ne radi...

18 godina
neaktivan
dabs kaže...

da sa zadnje strane su uštekani zvučnici, sa prednje slušalice sve je radilo dok komp nisam premjestio,

od tada ništa ne radi...

Provjeri kablove. Otvori kuciste i dobro provjeri kablove koji idu na front panel

14 godina
neaktivan

Nažalost nemsijme imam links naljepnicu preko tako da ne izgubim garanciju neču ga otvarat nada se da če ga brzo poravit drugi put ga nosim na servis od kad je kupljen

nakon dva dana kaj je došo je otšišla grafička:(

14 godina
neaktivan
Zvuk-problem

Da bezveze ne otvaram novu temu mogu i ovdje pitati,problem je u tome sto mi je zvucna integrisana i sve je normalno radilo do maloprije,slusao muziku i da upalim kucno kino planirao gledati film kad odjednom zvuk se izgubi,sad nikako nemam zvuk na pc-u, da li mi je mozda riknula zvucna???

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
arius kaže...

Da bezveze ne otvaram novu temu mogu i ovdje pitati,problem je u tome sto mi je zvucna integrisana i sve je normalno radilo do maloprije,slusao muziku i da upalim kucno kino planirao gledati film kad odjednom zvuk se izgubi,sad nikako nemam zvuk na pc-u, da li mi je mozda riknula zvucna???

Sa cime si povezivao?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice