Zujanje u zvucnicima

poruka: 51
|
čitano: 30.881
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Zujanje u zvucnicima

To je najvjerovatnije,, xD ionako za par dana nosim da mijenjam ... malo sam pogrijesio prilikom kupovine znate ,onako preko kataloga sve super izgleda i onda kad dobijes i kad otpakujes vidis o cem se radi i onda sve danas cu ici da to vratim ,sutra cu i tako vec 3 mjeseca .. jbg .. ali sad za stvarno idem u ovoj sedmici xD

14 godina
neaktivan
Gigabyte091 kaže...

Da se nadovežem onda pošto si drugu temu zaključao, na svim pojačalima se čuje određena količina šuma, na nekima jače, a na nekima slabije, ovo kaj ti imaš, su neki kineski zvučnici, što se može i vidjet po njihovoj izmišljotini PMPO: 4.8 kW (malo sutra), mogu imat problema sa kondenzatorima jer kinezi štede na svemu, možda ti je pojačalo zaosciliralo. Ako ti se to događalo od prvog dana, pa šta si čekao, šta nisi u servis odnesao ?

Ma meni su samo zvucnici sto zuje nista drugo ,subwoofer se ne cuje skoro nikako,dok ne priblizis uho  naravno sve se cuje malo .. a to sto nisam odnio vec sam napisao u prethodnom komentaru ,nisam blizu servisa a ni mjesta gdje sam kupio ,otac mi ne radi ovdje vec u drugoj drzavi tako da ni nemam non stop auto nego samo vikendom i tako to ... jbg

14 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

a isti problem ti je sa MS industrial zvučnicima, jednostavno su korištene loše komponente, bolje je odmah dati malo više love pa imat poštene uređaje nego se onda poslje čupat za kosu samo zato jer smo htjeli uštjedjet par kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da..samo ja sam pogrijesio sto im nisam rekao kad sam kupovao koju cu marku ,ja samo rekao hocu 5.1 da su i oni dali najgore... 

15 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

Nije mi jasno zašto neki pojedinci otvaraju novu temu kada postoji ona prije otvorena s istim nazivom...Mislim da je logičnije postati u toj temi ako već nije pomoglo sve navedeno u toj prvootvorenoj temi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam otvorio prvu temu i drugu jer niko nije pisao nista na onu jer je zastarjela , pa sam je malo obnovio , ako ima neki drugi nacin da se to uradi slobodno mi mozes reci da znam u buduce,a sad je i onako zavrsena tako da .. 

14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

To je zbog uzemljenja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Deep kaže...

Dakle imam SANSUN SN-5189 5.1 zvucnike i kad su ukljuceni cuje se iz njih zujanje, iz svih zvucnika podjednako,iz sub-a malo manje ,, nije bitno da li su prikljuceni na komp ili ne, isto zuje ,osim kad su ukljuceni u komp a komp je ugasen onda se cuje jace zujanje,zvucnici i komp su stari oko 2 mjeseca i od prvog dana kad sam ih ukljucio oni zuje,,nije to zujanje nepodnosljivo ali ipak malo iritra ako ne slusam muziku ili nesto,kad slusam muziku ili igram nesto zujanje se ne cuje jer je nadjacano samim zvukom igre ili pjesme ,, ako imate savjeta kakvih pomozite , :)

Da li je zujanje jace kada je PC ugasen a smanji se kada ukljucis PC odnosno pokrenes Windows? Ako DA onda nesto nije u redu za uzemlenjem na strujnom prikljucku na kojem je kompjuter prikljucen.

Ako vec koristis / je suko prikljucak onda trazi elektricara za daljne savjete sto se tice odstranjivanja tog problema. Moras rijesiti problem uzemljenja iz bezbednosnih razloga

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan

da tako je bas... hvala 

14 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
Deep kaže...

Dakle imam SANSUN SN-5189 5.1 zvucnike i kad su ukljuceni cuje se iz njih zujanje, iz svih zvucnika podjednako,iz sub-a malo manje ,, nije bitno da li su prikljuceni na komp ili ne, isto zuje ,osim kad su ukljuceni u komp a komp je ugasen onda se cuje jace zujanje,zvucnici i komp su stari oko 2 mjeseca i od prvog dana kad sam ih ukljucio oni zuje,,nije to zujanje nepodnosljivo ali ipak malo iritra ako ne slusam muziku ili nesto,kad slusam muziku ili igram nesto zujanje se ne cuje jer je nadjacano samim zvukom igre ili pjesme ,, ako imate savjeta kakvih pomozite , :)

Da li je zujanje jace kada je PC ugasen a smanji se kada ukljucis PC odnosno pokrenes Windows? Ako DA onda nesto nije u redu za uzemlenjem na strujnom prikljucku na kojem je kompjuter prikljucen.

Ako vec koristis / je suko prikljucak onda trazi elektricara za daljne savjete sto se tice odstranjivanja tog problema. Moras rijesiti problem uzemljenja iz bezbednosnih razloga

Ne treba njemu elektricar!!!To je normalna stvar i jedino rješenje je skinuti uzemljenje ili ga zaljepit izolir trakom!

18 godina
neaktivan
Ghettoblaster :) kaže...

Ne treba njemu elektricar!!!To je normalna stvar i jedino rješenje je skinuti uzemljenje ili ga zaljepit izolir trakom!

Ne lupetaj...

Skinuti ga odakle?

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
protjeran
Zujanje u zvucnicima

S letve/utičnice-ako znaš  šta je to :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ghettoblaster :) blamiraš se

17 godina
Zujanje u zvucnicima

Meni se zvučnici (subwoofer) u zadnje vrijeme krenuli sve češće i jače zujati pa sam već popi*dio i mislio sam ih razbiti i kupiti nove zvučnike ali sam im ipak dao još jednu šansu pa sam samo rastavio subwoofer da vidim kakvo je stanje unutri. Sve je bilo ok, ništa neobično se nije vidjelo ali sam razmjestio žice u kutiji te ih malo razdvojio i evo već 2 dana se ne čuje nikakvo zujanje!{#}  

BMW Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 18:51 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Scorp21 kaže...

Meni se zvučnici (subwoofer) u zadnje vrijeme krenuli sve češće i jače zujati pa sam već popi*dio i mislio sam ih razbiti i kupiti nove zvučnike ali sam im ipak dao još jednu šansu pa sam samo rastavio subwoofer da vidim kakvo je stanje unutri. Sve je bilo ok, ništa neobično se nije vidjelo ali sam razmjestio žice u kutiji te ih malo razdvojio i evo već 2 dana se ne čuje nikakvo zujanje!{#}  

Dobro je znati jer i ja imam S-220. Ako prozuji woofer dakle samo rastaviti i malo promrdati, razdvojiti žice.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

Eh opet ovo .. naime .. bio sam odnio zvucnike na servis i popravili su ih/zamijenili ,isti su uglavnom, ali sad opet zuje  vec neko vrijeme , stvarno nemam zivaca da ih nosim u servis i cekam mjesec dana da mi vrate .. stvar je slijedeca 

probavao sam ih u kuci od frenda zujali su , sto znaci da je iskljucivo do zvucnika ili izlaza na subwooferu jer nekad zvucnik i ne radi nikako pa moram malo pomjeriti utikac u sub sto ide , i onda rade , moje pitanje je , kako i da li ja mogu to popraviti , šta mogu učiniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

Problem nije u zvucnicima, vec u pceli ili muhi koja je prije zime odletila u vas zvucnik i svaki puta kada upalite zvucnik, napon u zvucniku strese muhu ili pcelu i pocnu zujiti. 

Salim se {#}

Jesi pogledao dali ti je ispravan kabel od zvunicka koji ide u pc ? Citao sam po internetu da kada vise puta izvlacite kabel iz pc-a neka prema gore ili dolje i tako se moze iskriviti i dođe do gubitka kontakta u kabelu i zvucnici pocnu sumiti ili prekidaju. 

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Problem nije u zvucnicima, vec u pceli ili muhi koja je prije zime odletila u vas zvucnik i svaki puta kada upalite zvucnik, napon u zvucniku strese muhu ili pcelu i pocnu zujiti. 

Salim se {#}

Jesi pogledao dali ti je ispravan kabel od zvunicka koji ide u pc ? Citao sam po internetu da kada vise puta izvlacite kabel iz pc-a neka prema gore ili dolje i tako se moze iskriviti i dođe do gubitka kontakta u kabelu i zvucnici pocnu sumiti ili prekidaju. 

Izgleda da nisi citao prijašnje postove ,a ni shvatio dobro o cemu se radi.. znaci ovako , ukljucim subwoofer u uticnicu ,upalim ga , uzmem 1 zvucnik ukljucim u subwoofer ,on zuji ,i tako svih 5 kad ukljucim zuje svi zuje , dakle nema veze sa pc-om nikako ..

ali , ako ih spojim na pc a ugasim pc onda zuje jače , :D

13 godina
neaktivan
Zujanje u zvucnicima

zuje zato kaj rade pomocu struje nisu pasivni pa zato....ako vsm toliko smeta zujanje iskopcsjte ih iz struje ili na sklopku dok neslusate nista!!!!!t

Luka1234
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Zujanje u zvucnicima

Zuje zato jer nisu kvalitetni. Ako želiš nešto dobro, platiš za to.  Već je netko spomenuo da je to jeftina kopija. Unutra su jeftine komponente zato nemoj očekivati previše. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Znaci ps3 kada ga upalim mi zuji ali negdje oko 30 sekundi i to je to ima li tko kakav savjet? Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice