Pozdrav, kao što u naslovu imam probleme. Naime usb stick posve ispravno radi i broji. E sad, kada surfam netom i ikada završim net, idem vidjeti koliki sam promet ostvario. Recimo 56,23mb. i zapisao na papiru. Ugasim komp i kasnije upalim i pogledam pod korištenje i vidim da je na nuli. kao da se sam brisao ali nesmije biti brisani već mora samo kada ide na net broji i kad završi s netom i npr 12,58mb ako se računa staro stanje 56,23mb + novo stanje 12,58 i dobije konačni ostvareni promet tj u biti bila bi 68,81mb. i tako svaki put dodatno zbroji. ali čini mi se da on sam briše trenutno stanje i ponovo na nuli. Zašto se to događa i kao se može napraviti da se ne briše trenutno stanje.. Taj usb stick: Vodafone Mobile Broadband Huawei K3520.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmda
Ne, jer imam na pretplatu.
Pozdrav, kao što u naslovu imam probleme. Naime usb stick posve ispravno radi i broji. E sad, kada surfam netom i ikada završim net, idem vidjeti koliki sam promet ostvario. Recimo 56,23mb. i zapisao na papiru. Ugasim komp i kasnije upalim i pogledam pod korištenje i vidim da je na nuli. kao da se sam brisao ali nesmije biti brisani već mora samo kada ide na net broji i kad završi s netom i npr 12,58mb ako se računa staro stanje 56,23mb + novo stanje 12,58 i dobije konačni ostvareni promet tj u biti bila bi 68,81mb. i tako svaki put dodatno zbroji. ali čini mi se da on sam briše trenutno stanje i ponovo na nuli. Zašto se to događa i kao se može napraviti da se ne briše trenutno stanje.. Taj usb stick: Vodafone Mobile Broadband Huawei K3520.
Nema veze kako ides i preko koga. Pogledaj u opcijama tog programa. Jedino tamo moze biti.
hmda
Nema veze kako ides i preko koga. Pogledaj u opcijama tog programa. Jedino tamo moze biti.
Probao sam sve načine i ništa nije pomoglo i takav je kupljen. Izgleda tkogod da je program nije dobro napravljen kao da ima bugova. Imam prvi usb stick ZTE i radi sve ok i on uvijek zapisuje i nebriše se i odličan je. Ako trebam da resetiram brojač onda tamo pod program izaberem i brišem stanje. Dok ove Huawei druga priča. Kupljen u ožuljku ove godine dok sam postao pretplatnik. Znam ići na Vipovu stranicu pod MOJ VIP i tam pregledam trenutno stanje. A ovako neznaš koliko si potrošio sve skupa i neznaš dali si prekoračio limit i tad bi skuplje plačao račune tj. velik račun koji može šokirati. U Huawei nebi trebalo brisat trenutno stanje već trebalo bit postoječi stanje. Bilo šta da podesim opet nevalja ali ti svejedno vrača na nuli kao da se sam briše kad ugasim komp. Možda mislite da sam glup to što kažem.
A zašto misliš da bi taj program brojač trebao kumulativno pratiti potrošen promet?
A zašto misliš da bi taj program brojač trebao kumulativno pratiti potrošen promet?
Zato jer imam određeni limit i ne mislim prekoračit limite. Volim imati potpunu kontrolu.
To ti mislis ali program ne misli tako. Covjek je pitao Zasto TI mislis da bi PROGRAM trebao to raditi. Jasni su nam tvoji razlozi.
nikako se oslanjati na ono bugovito vodafon cudo i njegov brojac.
kada odes na portal i udjes na mojvip, sve ti je tocno i pouzdano do zadnjeg bajta, btw pratis stanje mobitela i povijest svih smsa i poziva, te ako koristis kao i ja vipov, vip over ip, takodjer u lipu prati pouzdano promet.
dakle, mojvip pretinac...ostalo nepouzdan.
To ti mislis ali program ne misli tako. Covjek je pitao Zasto TI mislis da bi PROGRAM trebao to raditi. Jasni su nam tvoji razlozi.
Kab bi pokazao svog kompa da vidiš kakve programe bitno razlikuje jer imam 2 usb sticka različite modeli i proizvođača. Sigurno bi promjenio mišljenja. No meni nesmeta ionako sve zapisujem u dnevniku i sam izračunam dali sam stigao do limita i provjeravam na netu.