kupio sam novi laptop lenovo g780 ima nekih 20 dana. Kao sta u naslovu pise, tijekom rada racunalo mi se smrzne na minutu ili manje(30 sekundi), te onda nastavi radit kao da nije nista bilo. Driveri su instalirani, a od antivirusa iman AVG. Zanima me u cemu je problem....sumnjam da je problem u hardveru jer je racunalo potpuno novo.
PS: iman instaliranu sedmicu, a nedavno sam instalirao windows 8 preko dual boota...svejedno, to mi se pojavljivlo i prije instalacije windows 8
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidiš, meni se recimo računalo kompletno smrzne na 30ak sekundi svaki prokleti
put kad upalim Origin i to na dvije različite verzije Windowsa (friško instaliranih).
Naravno, to mi ne predstavlja problem u radu nego samo iritaciju ali point is,
nema šanse da mi to itko objasni, zbog čega se događa.
U tom vidu, osim ako nije pregrijavanje, nametnik ili driver, nemam pojma što bi tek kod tebe moglo biti.
Naravno, to mi ne predstavlja problem u radu nego samo iritaciju ali point is,
nema šanse da mi to itko objasni, zbog čega se događa..
Upravo to, niti meni ne prestavlja problem u radu, ali me zbilja zanima zbog cega se to dogada.
Pregrijavanje nije, jer je tek upaljen laptop, driveri su svi orginal istalirani, a ako je virus, iman avg, pa sad koliko on pomaze, neznam ni sam
Imaš neki virus. Moraš ispitati još sa nekim virusom npr. Dr Web live, Norman malware cleaner....
da ne otvaras mozda stranicu od 24 sata? to se redovno desi kad prvi puta palis stranicu :D
neki driver ima utjecaj najvjerojatnije. pogledaj u task manageru sto su ti u to vrijeme trenutni procesi...
kad mi ponovo zamrzne opet racunalo, pogledat cu procese na windows start manageru pa vam javim
koliko puta ti se smrzne od paljenja pa do gasenja. recimo da ti komp neprestano radi cijeli dan. koliko puta u danu se smrzne? i da li mozda cujes da ventovi jace pocnu raditi za to vrijeme?
meni se smrzne na par sekundi samo PRVI PUT kada upalim stranicu 24sata. i dok palim skype zna svaki puta na jedno pola sekunde stati...
SweetIM? Instaliro si Babylon Toolbar i on ti prouzrokuje te probleme. Skini adwcleaner ( portabilni program) i reši taj problem.
Ja sam imao slican problem. Meni se isto znao cim sam instalirao svjeze windowse, prvo se zamrzne i onda se dobije kroz 1-2min i kao da nista nije bilo i opet sam instalirao windows samo 7, prvi je bio xp i poslije testiram HDD sa HDtune pro i uspostavi se da ima bad sectora, za hdd koji je pod garancijom (sva sreca).
Opali HVALA ↓↓↓
Znam ja to, zato sam ga i pitao
.
To je teska nakupina smeca i idealno za sjeb** komp.
To mi je odmah upalo u oko
u task mngr.
koliko puta ti se smrzne od paljenja pa do gasenja. recimo da ti komp neprestano radi cijeli dan. koliko puta u danu se smrzne? i da li mozda cujes da ventovi jace pocnu raditi za to vrijeme?
meni se smrzne na par sekundi samo PRVI PUT kada upalim stranicu 24sata. i dok palim skype zna svaki puta na jedno pola sekunde stati...
evo iskreno, nije mi se smrzlo vec vise od tjedan dana...mozda je bia problem do neki stranice, jer sam svaki put nesto surfa po internetu...ventilacija radi normalno