zelim se registrirati na youtube i bilokoji nick da odaberem pise username invalid
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa moraš unest riječ + neki broj
kako to mislis??
ne mogu se zvati npr" Cookie Monster" ?
kako to mislis??
ne, probaj ovako CookieMonster85 ali bez razmaka
da se možda ime već ne koristi?
kako to mislis??
ajme ma mozes samo kada dodas pokoju brojku manja je mogucnost da takav username vec postoji
mislim da me niste razumjeli ono gore je bio samo primjer
meni pise za bilo koji nick koji ima razmak " username invalid", a kad stavim nesto sto postoji pise "unvaliable", problem je u tome sto ne mogu napisati nikakav nick koji ima space/razmak - npr. "Jesse James2658454" i pise "username invalid"
mislim da me niste razumjeli ono gore je bio samo primjer
meni pise za bilo koji nick koji ima razmak " username invalid", a kad stavim nesto sto postoji pise "unvaliable", problem je u tome sto ne mogu napisati nikakav nick koji ima space/razmak - npr. "Jesse James2658454" i pise "username invalid"
pa probaj bez razmaka, šta ti taj razmak tako bitan
Vazan mi je razmak :D, no i da nije vazan zanima me zasto ga ne mogu staviti, jel to neka stvar da nema razmaka na youtubeu ili sta?
evo nekoliko slika da uvidite problem s razmacima, ne mogu staviti niti nista drugo osim razmaka [ . _ - ;] nikakve znakove mi ne prihvaca osim slova??? zasto
samo za 3 mi je jasno
Vazan mi je razmak :D, no i da nije vazan zanima me zasto ga ne mogu staviti, jel to neka stvar da nema razmaka na youtubeu ili sta?
evo nekoliko slika da uvidite problem s razmacima, ne mogu staviti niti nista drugo osim razmaka [ . _ - ;] nikakve znakove mi ne prihvaca osim slova??? zasto
samo za 3 mi je jasno
3. slika ti fino govori sve, doduše taj je nick zauzet ali ti lako napišeš neki drugi ali na taj princip, u jednom komadu i bez crta, a i napisano ti je : Samo SLOVA i BROJEVI od 0-9 su prihvatljivi, nikakvi razmaci i crte...
Znači možeš koristiti samo slova i brojeve. Razmaci i ostali znakovi u username-u nisu dozvoljeni.
na regristraciji youtube mi pise invalid username pomognite
na regristraciji youtube mi pise invalid username pomognite
Jesi pročitao poruke iznad svoje?