You Tube zapinje

poruka: 12
|
čitano: 9.260
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
You Tube zapinje

Na desktop računalu mi kad gledam nešto na You Tube slika i ton svako malo zapinje dok mi na laptopu sve radi normalno. I na  desktop računalu je do nedavno sve bilo u redu. Čini mi se da se problem pojavio od kako sam instalirao Adobe Flash player 10, je li to moguće i ima li tko ideju o čemu se radi. Računalo je dovoljno snažno s Windows 7. Thanks!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
You Tube zapinje

Pa zar niko nema neku ideju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: You Tube zapinje

Imaš firefox ili ??

17 godina
neaktivan

Imam Firefox ali sam probao i na drugim browserima i manje više je isto.

18 godina
neaktivan
You Tube zapinje

Ako nije do browsera i flasha, moguće je ako si spojen bežično da laptop ima bolju antenu ili bolji signal. Ako si spojen kabelom, ovo otpada

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
You Tube zapinje

slična situacija je bila i kod mene.probaj rješiti viruse

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nema virusa, ...

18 godina
moderator
Nikola63 kaže...

Ma nema virusa, ...

Kazes - zapinje. Koliko ti Firefox (ili drugi brower koji koristis) zauzima procesorkog vremena? Koji procesor imas? Koji konkretno videji ti zapinju? Svi?

17 godina
You Tube zapinje

a da probaš preko youtube.com/html5 . Ako sa html5 radi savršeno, onda si siguran da je do flasha.

Ipak, meni je izglednije upravo ovo što je daseparo rekao, da vjerojatno imaš lošiju antentu na kućnom računalu ili je jednostavno signal lošiji nego na laptopu pa je problem u tome.

Probaj na laptopu i na kompu odvrtiti speedtest.com.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne  radi ni na html5 kako treba ali sam probao na Linuxu pokrenutom s USB-a radi bez problema bez zastoja. Mora da je problem u Windowsima 7 i kompatibilnosti tko zna kojeg drivera. Računalo je spojeno kablom a laptop s Vistom i wirelles radi kako treba, očito je nešto vezano uz sedmicu.

17 godina

pozdrav, jesi rjesio problem?  kod mene isti problem i takoder imam 7icu - na mobitelu radi bez problema spojen preko istog rutera

17 godina

-u vrijeme yubitoa.. davne 2010te... danas je 2014.

-svi problemi na PCu su podjeljeni u dvije grupe, HW i SW, uz (ISKovu podjelu 2b), mrežu. Ako je računalo (hw) ispravno, ispravan software s odgovarajućim driverima i resursima (u to se može pribrojiti i brzina mreže bandwith) tad bi trebalo raditi glatko. Sve ostalo je problem za koji moraš odraditi razna testiranja, logika, eliminacija. Ponekad rješivo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice