Xp radi, win 7 ne?

poruka: 8
|
čitano: 1.052
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xp radi, win 7 ne?

Pozdrav,neznam kamo bi smjestio ovu temu, hardverski ili sotfverski problem,pa ako sam pogrijesio nemoj zamjerit.

kupujem novi komp ali ovaj ce jos bit u uporabi pa da saznam u cemu je problem uz vasu pomoc :D

prije negdje 2 tjedna mi se komp poceo cudno ponasat, svake 2 minute je slika stala i ni gore ni dole, to bi tak bilo minutu-dvije i onda bi sve radilo ali bi nakon par minuta opet doslo do istog, to je bilo na win7,i sad ja stavim xp,vise ne steka,ali svejedno kad udem u neku igru zvuk abnormalno steka,pa me zanima u cemu je problem, jel maticna, hdd?

i da,kad sam pokusao nazad stavit win7, cim se instalirao probam otvorit my comp da dodem do nekih instalacija ali odma stekanje,pa sam vratio na xp,ako tko zna u cemu je problem molim za pomoc. hvala unaprijed Namigiva

EDIT: temperature su ostale iste kao sto su bile prije navedenih problema

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:43 (dowhymekeyto).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Xp radi, win 7 ne?

Provjeri hard ovim alatom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
Xp radi, win 7 ne?

Mogaosi barem ispuniti rubriku moj pc,da znamo kakav hatdver imas.

コマンドは&コンカー3 - 最高です
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zzz kaže...

Mogaosi barem ispuniti rubriku moj pc,da znamo kakav hatdver imas.

Mogao si pravopis naučiti, da zanmo pročitati što napišeš.

@Autoru Vjerojatno nije softverski problem. Jer ako staviš novi win i dalje tako se ponaša je najvjerojtanije HW problem. Možda je problem s HDD-om, RAM-om ili Matičnom pločom. Napravi MemTest i provjeri HDD s alatom koji je kolega preporučio gore.

Pinky je zakon... I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:57 (bobica257).
15 godina
neaktivan

CPU: pentium 4 , 3.06 ghz

MBO: asrock dual vsta s775

VGA: nvidia 8400 gs

RAM: 1gb ddr2, 667 mhz

evo krecem s provjerom

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:57 (dowhymekeyto).
15 godina
neaktivan
Xp radi, win 7 ne?

mem test ne prikazuje nijedan error, health prvog hdda veli da imam 2 bad sectora,a 2. nista,ali kad sam skenirao folder usage 2. diska, iz kucista se cuo BIP i na 10ak sekundi je prestalo skenirat, znaci preostaje maticna? ovaj hdd cu iskopacat pa da jos to probam kak ce radit bez njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
dowhymekeyto kaže...

mem test ne prikazuje nijedan error, health prvog hdda veli da imam 2 bad sectora,a 2. nista,ali kad sam skenirao folder usage 2. diska, iz kucista se cuo BIP i na 10ak sekundi je prestalo skenirat, znaci preostaje maticna? ovaj hdd cu iskopacat pa da jos to probam kak ce radit bez njega

Ak su ti ta 2 loša sektora na disku di su windowsi instalirani, to je vec jedan problem itekak kakav je to disk koji proizvođac i jel Sata ili Ata.Cool

15 godina
neaktivan

hitachi 80gb sata

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 12:24 (dowhymekeyto).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice