Xp instalacija

poruka: 3
|
čitano: 985
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xp instalacija--poginio PC

Imao sam na starom kompu instaliran win7 koji se pokazao preteškim za takav stroj i htio sam instalirati xp,ubacio sam (100% ispravan) cd sa xp-om i namjestio first boot device ali sam dobio poruku da na cd-u nedostaje operativni sustav???????? tak da provjerim dali komp uopće čita cd ja ubacim  win7 u njega i ok...radi. Nakon nekoliko pokušaja učitavanja xp-a sam odustao i spucao dvd sa win7 u njega i tamo ručno izformatirao C: !!!!...neće on mene zezat.......e da i opet ne bi mogao instalirat xp,ali sam instalirao gOS bez ikakih problema. Snimio sam novi cd sa xp-om i pokušao ga instalirat preko gOS-a ali nikako neće...jednostavno ne želi boootat sa cd-a. Ubacio sam drugi HDD (na kojem je Ubuntu 9.10)u komp i ista mi se stvar dogodi ne želi bootat sa cd-a. ja silno želim i trebam XP na tom kompu. Molim pomoć jer zbilja ne znam što i kako dalje :-(

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 0:12 (BoL).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xp instalacija

Kad ti se pali komp, pritisni određenu tipku da uđeš u postavke BIOS-a i onda tamo naredi da moš bootat s cd-a

a što se tiče instaliranja win XP-a preko win 7

http://www.mydigitallife.info/2009/01/17/how-to-uninstall-and-remove-windows-7-or-vista-leaving-windows-xp-on-dual-boot-system/

u jednoj sličnoj temi... evo poruka od Sum_of_all_fearshttp://www.bug.hr/forum/topic/windows/reinstalacija-windowsa-7-instalcija-windows-xp/40637.aspx pogle njegovu poruku

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xp instalacija

namjestio sam ja u BIOSu first boot device CD/DVD ali uoće ne učitava CD. Hvala za linkove proučit ću to pa pokušat riješit problem ali ne znam dal ima veze to što kod mene nije dual boot xp/w7 nego imam gore gOS??? u svakom slučaju hvala i ako netko ima još savjeta slobodno pišite 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 0:36 (BoL).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice