Word - slova idu po 2-3 reda

poruka: 9
|
čitano: 2.338
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Word pomoć*

imam microsoft word 2003, pisao sam neki tekst i stisao sam nešto(ne znam šta) i sve mi se poremetilo.slova mi idu po 2-3 reda kad ispišem do kraja stranice jedno ispod drugog evo i ss pa mi pomognite.

KCB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Word pomoć*
cod4gamer kaže...

imam microsoft word 2003, pisao sam neki tekst i stisao sam nešto(ne znam šta) i sve mi se poremetilo.slova mi idu po 2-3 reda kad ispišem do kraja stranice jedno ispod drugog evo i ss pa mi pomognite.

Smanji si prored !

15 godina
neaktivan

kako?

KCB
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

kako?

Ako koristiš word 2007 ili 2010, onda stisni na onu strijelicu na Paragraph na "Home". I piše ti At : pod Spacing, tu stavi 1,25 ili 1,15 !

15 godina
protjeran
cod4gamer kaže...

kako?

stavi na 1 ;)

15 godina
protjeran
cod4gamer kaže...

N-s24x kaže...
cod4gamer kaže...

kako?

Ako koristiš word 2007 ili 2010, onda stisni na onu strijelicu na Paragraph na "Home". I piše ti At : pod Spacing, tu stavi 1,25 ili 1,15 !

malo bolje pročitaj :P

15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
cod4gamer kaže...

N-s24x kaže...
cod4gamer kaže...

kako?

malo bolje pročitaj :P

aha, ispričavam se... Nisam baš pročitao sve {#}

15 godina
neaktivan

pored mi je namišten na 1.0.ima tko kakvi drugi prijedlog?

KCB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam za 2003 ali u 2007 ima gore na traci opcija no spacing (styles):

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice