Nikako ga ne mogu naći, molim link za download ili ako tko ima na kompu neka mi pošalje PP da mu daj mail i da mi pošalje .ex
molim vas ovo je hitno.
Nikako ga ne mogu naći, molim link za download ili ako tko ima na kompu neka mi pošalje PP da mu daj mail i da mi pošalje .ex
molim vas ovo je hitno.
Da ali to je očito za XP, kad ga idem instalirati ovo mi se pojavi: No Windows Media Player Updates are available for download
and installation this time.Potom se instalacijski prozor zatvori.
Pa da li nemaš WMP 11 direktno instaliran s vistom i piše na softpedii da su podržani ovi OS:Windows XP / 2003 / Vista / XP X64,a meni krene instalacija i dovrši je bez problema.
Pa znači da već imaš instaliran WMP 11.
Ne, imao sam je ali sam zbog problema bio prisiljen koristiti System Restore i od tad je nemam.
Da nije možda zbog ovoga, naime u Program filesima sam našao neke zaostatke od WMP, da li da njih obrišem i onda probam s instalacijom.
Pa provaj očistit sistem s CCleanerom i zatim provaj ponovno instalirat WMP.
OK.
Ni sada neće.
Probaj update-at Vistu preko net-a, pa vidi hoće li ti ponuditi za install.
Idem...
Ako hočeš čistu insatlaciju tad sve tragove moraš pobrisati od stare instalacije ako je ostalo što.Ali baš sve .RevoUninstaler i Unlocker su pravi
programi za to.Što nije ovo link za vmp11 vista?
Nažalost ni sada mi nije uspjelo.
Našao sam da trebam instalirati Media Pack for Vista N editions. Windows Update mi ga ponudi i skine,
ali prilikom instalacije javi se nekakav problem i zastane te ne dovrši instalaciju. Zna li netko o čemu je riječ.