Pozz!
Dali je ikako moguce da mi prilikom extractanja nekog filea winrar koristi 100% procesora?
U ovom trenutku bas nesto extractam, i opterecenost procesora je tek na 20%
Lp!
Pozz!
Dali je ikako moguce da mi prilikom extractanja nekog filea winrar koristi 100% procesora?
Lp!
Pokušaj u task manageru promijeniti prioritet procesa na high.
Pozz!
Lp!
Disk ti je usko grlo, a ne CPU. WR extractira koliko disk moze primiti :)
Pozz!
Lp!
Disk ti je usko grlo, a ne CPU. WR extractira koliko disk moze primiti :)
aha, ok :)
Ma kakve su to gluposti sa winrarom ja na OVAKVOJ masini pa mi steka,trza nemogu nista drugo otvorit a da ide glatko -.-
Znaci samo extraktujem neki file u winraru na neku particiju i odma se uzasno uspori komp,a HDD je i vise nego odlican WD caviar black 750gb
možda nije samo wr problem, u kakvom su ti stanju windowsi? ja sam imao sličnih problema svaki put kad nisam redovito održavao windowse, reinstalacija čuda radi 
možda nije samo wr problem, u kakvom su ti stanju windowsi? ja sam imao sličnih problema svaki put kad nisam redovito održavao windowse, reinstalacija čuda radi 
ma nije do windowsa 100% tako mi je uvek bilo i napravim cistu iinstalaciju pre par dana i naravno opet isto ... defragler,ccleaner,tuneup uttitles i ostali programi su tu tako da stvarno nemam pojma jos sam i stavio winrar x64