Windowsi se ne bootaju nakon updatea GPU drivera

poruka: 2
|
čitano: 716
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Jutros sam nakon nekoliko tjedana prvi put pokrenuo BF3, koji se srušio nakon 10ak min. Za tu igru ništa čudno, ali ovaj put mi je dao poruku da su se nVidia driveri srušili, i tako nekoliko puta za redom. OK, i ovako nisu bili najnoviji pa sam se odlučio staviti nove(stabilne, ne beta). I skinuo sam ih, pokrenuo, instalirao, rebootao i sve je radilo, ali nije bilo aeroa pa sam na nVidia forumu našao da bih ih trebao izbrisati i ponovno instalirati, što sam i pokušao učiniti, no pri brisanju je ostala samo crna slika koju sam pustio 10ak minuta i onda restartao komp te sam opet došao na isto, samo problem je što mi sada neće bootati ni u safe mode. Dobro, mislio sam da nije problem jer sam napravio sys. restore point prije, bootao sam recovery disc, no on nije našao pointove, a sad zbilja ne znam što da dalje radim.

Trenutno se vrti startup repair, ali sumnjam da će on išta postići jer kaže da popravlja greške na disku.

Radi se o Windows 7 64-bit Ultimate i nVidiji GTX460. Prije su bili 301. driveri, a ovi problematicni su 306.

BTW, to da ostanem bez aera mi se već dogodilo jednom, ali bio sam stavljao beta drivere pa sam mislio da je do njih i onda sam samo vratio sys. restore, uvijek je radilo.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ipak sam uspio bootati(u 640x480 modeu) i instalirati 306. drivere, ali opet nemam aera. Ima li netko ideju kako ga vratiti?

EDIT: izgleda da je tema bila potpuno nepotrebna, brisao sam programe koji imaju veze s grafičkim driverima i nakon što sam izbrisao iDisplay(za korištenje iPada kao dodatnog monitora preko wifia) se sve vratilo u normalu.  {#} za nepotrebnu temu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 13:40 (power_user).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice