Windows update problem

poruka: 14
|
čitano: 4.807
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem Pri Gasenju Pc

Kad pomislim, da ugasim komp, smuci mi se zivot, kako ovo nekako da izbacim. Stisnem Start pa turn off Computer pa turn Off, i on se gasi, i 20 min treba da se izgasi, skida nesto, skida, skida, i tako cekam po 20 min komp da mi se izgasi....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem Pri Gasenju Pc
Kako misliš 'skida nešto, skida'?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan

Ma brate skida, nesto 100%.... Pise od 1 do 60 i ja tako cekam da sve skine....

16 godina
neaktivan
Nisi dao baš podataka :(
Jesi probao isključit to što 'skida'?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Problem P

Windows je skinuo update i moras kliknut na ikonu sa stitom i pustit da se instalira do kraja. Racunalo ce ti xe samo ugasiz nakon sto dovrsi instalaciju updateova.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daca94 kaže...

Kad pomislim, da ugasim komp, smuci mi se zivot, kako ovo nekako da izbacim. Stisnem Start pa turn off Computer pa turn Off, i on se gasi, i 20 min treba da se izgasi, skida nesto, skida, skida, i tako cekam po 20 min komp da mi se izgasi....

za početak stavi update na obavijesti me ali nemoj skidati ni instalirati bez mog dopuštenja..
start>control panel>automatic update>notify me....ok
i uzimaj samo sigurnosne..
desni klik na žuti štit kad dođu i izabereš te..
ti nisi stalno na netu,mislim svaki dan na tom kompu..?

16 godina
neaktivan
Edit: To je sto posto windows update, sad mi palo napamet. Koliko puta ti je to dosad bilo? Jeli samo sad iki?
15 godina
neaktivan
Ma to mi se do sad pojavilo 100 puta, tako i na 2 moj komp i na 3 komp, se tako pojavi.
15 godina
neaktivan
Windows update problem

Meni se to stalno pokazuje, negde oko 100 puta.... I to me izludi. Kad skupim sve ukupno na 3 moja komp za 1 dan, to je preko 300...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows update problem

daj malo preciziraj,kaj 100 puta,300 puta,3 kompa?Osmijeh
rekao ti je mod ivo gore da su to windowsovi update-i jer imaš postavljeno  da se automatski update-a..

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 0:52 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows update problem

Pa to sam sada iskljucio, da se sam updetuje, i opet ima onaj znak,!

16 godina
neaktivan
Windows update problem

pa nek instalira to do kraja,a ubuduće radi onako,uzimaj selektivno, samo sigurnosne zakrpe..

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 5:44 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows update problem

a to je XP

security update najvjerojatnije, meni je stalno žuti štit blistao i koliko god puta kliknem install, security i dalje ostane....

riješio sam se toga gašenjem Windows Update servisa, svejedno je to XP i nema više za njega potrebnih zakrpa i updateova, sve su ovo gluposti, language pack itd...

slobodno ugasi servis, za XP nema više updateova

to jedino jednom update napravit nakon instalacije i gašenje servisa potom...

jedino ako sam dobro skužio tebi svaki put kad gasiš bude od 0- 60 %, znači da ti je update skinut a ne želi ti ga konfiguirat , jer ne postoji toliko updateova, pa je to malo čudno....

najbolje ugasi servis, pa ako ti kasnije bude šta falilo opet ga upali

run - servics.msc

Automatic Update - desni kl - properties - Disable -apply -OK

pa ako ti i nakon toga bude isto ko i na slici znači da ti windows ne želi konfiguirati updateove.... no to nije bitno ako imaš SP3, ono poslje što je izašlo od updateova nije neophodno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 7:38 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows update problem

Hvala svima vama, na ukazanu pomoc, Ovo sam resio, ja se izvinjavam sto malo nisam bio jasan....  Hvala svima vama, Forum je stvarno izvandredan, na ovom forumu, sam pronasao dosta toga, vrednog. Sve Pohvale.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice