Evo ovako,prije 2 dana mi se u odabiru OS-a (dual boot;Windows 7 U i Ubuntu 10) mi se nije pojavio Ubuntu nego samo Win,i ja sam pomislio nekakva greska il nesto tako!I udjem ja u Win 7 i za 30-40 min mi dodje crna slika,i pri vrhu mi stoji ona bjela crtica koja se brzo odlazi i dolazi (mislim da znate na sta mislim),i ja opet pomislim nekakva greska,i cekam i cekam ali nista,i tako restartam komp,i opet nema ubuntu-a u izborniku,i pritisnem na Win!Ali se taj Win nemoze podignit,cekao sam i 30 min,ali nista,i tako stalno!Koliko god puta restarto komp,uvik isto!I ja formatiram sve tri particije,i na jednu stavim win 7,ali na kraju instalicije mi se komp zamrzne,i opet ispocetka!I tako stavim Win XP,Vistu i opet 7,ali nista!Temp. su uredu (CPU 34-37 C MB:17-25)!Stvarno neznam........Hitno mi pomozite !Hvala !
ima samo jedan problem,imam piratske Windowse,ali sigurno rade,jer sam stavio prijatelju prije godinu dana,i nikakvih problema nije bilo,imam ih na laptopu i nikakvi problemi! Imao sam ih i na racunalu,i nikakvih problema nije bilo!Evo samo da recem kako je problem zapoceo,skinio sam TDU2 sa torrenta,i instaliro i nikavih problema,igrao 1 - 2 sata i nikavih problema,i dode mi prijatelj da mu popravim komp,i ja iz svoga iskljucim VGA kablem iz grafe,i ukljucim u njegovu,i kad sam mu napravio komp i vratio VGA kabel u svoju grafu,stala je crna slika i nista se nije dogadalo!!