Windows se restarta

poruka: 7
|
čitano: 1.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Windows se restarta

imam čudan problem... koristio sam vistu i počela mi se svako toliko restartat sama od sebe ( na sec dođu bijele crte i restarta se, kao da je otišla grafika )

instalirao sam drugi ( stariji ) cd sa vistom SP1 i opet imam isti problem... a prije sam tu vistu SP1 imao na isto pc i nije se to dešavalo... mislim da mi neki program to radi, dal je moguče ?

ostali win rade i ne dešava se to niti u igrama, nikad... samo na visti i to često

što da radim ?

ima li u winsima neka "diagnostic shutdown" opcija, gdje ja mogu vidjet što je pokrenulo prošli shutdown ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows se restarta

pogledaj si malo temperature u everestu ili speccyu ... jel ti sta overclockano ?

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows se restarta

nisam overclockirao ništa, imam gadgats koji mjeri ram i proc i ne pregrijava se ništa...

ništa ne šteka, super radi i samo od sebe na jednom restart

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows se restarta

provjeri napajanje

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows se restarta

ma dobar je hardware, imam sedam os-eva i u nijednom se to ne dešava, ni u sedmici kad 3 sata igram dirt2... problem je u visti, ali na istoj prije i istom kompu nisam imao isti problem...??

mislim da mi to radi neki instalirani program ili neki proces ali neznam...

što je to od procesa Dwm.exe i SimpleMonitor.exe

ovaj s.monitor mi smrdi...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows se restarta

evo otkrio sam fenomen restartanja, u tasku imam dva csrss.exe kad ugasim prvi istim efektom mi se restarta, drugi nisam probao...

sad dali je to proces kojeg se treba riješit ili nešta drugo gasi taj proces pa se restarta ?

kako da onemogučim bilo kakvo gašenje tog procesa ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 21:47 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows se restarta

evo da refresh teme napravim... sorry zbog spama ali potrebna mi je pomoč da ne uzgubim podatke...

ovako, u csrss.exe mi se ugnjezdila gamad. pri pokušaju skiniranja sa superanti spyware-om restarta se windows.

skeniram tu particiju ( viste ) iz xp, nađe mi 7 trojana i 5 adware-a, traži me restart kako bi pobrisao, restartam, vratim se u xp, skeniram opet - nema ništa.

odem u vistu, skeniram, nađe isto i restarta se, neda mi da obrišem. Znači iz xp sam istu gamad pobrisao i više je ne nalazi, a ona je i dalje tu u visti, očito se sakrije u memoriju negdje...

sve skeniram sa istim s a spyware-om

kako da spasim vistu ?

zna li netko kako to iz linuxa probati ?

ili dali mogu kako zatvoriti virtualnu memoriju u visti, da se gamad tamo ne skriva

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice