Windows 8.1 nestajanje sučelja

poruka: 7
|
čitano: 2.112
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Nisam točno siguran kako je to sve bilo odigrano zato jer ja ne koristim to računalo. Naime, vlasnik računala je pokrenuo 'Shutdown and Update' i nakon što je upalio računalo Windows sučelje je nestalo. 

Odnosno, pomoću Task Manager 'New Task' se mogu pokretati programi i sve uredno radi, ali Desktop i Metro ne postoje. Recovery point nažalost također ne postoji.

Što mi je da probam dalje? 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 21:31 (Deawood).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Misliš na explorer ? Jesi probao system restore ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Windows 8.1 nestajanje sučelja
Silwncer kaže...

Kad pokušam pokrenuti explorer.exe ništa se ne dešava, a ako se ne varam mislim čak da ga ima u servisima.

Nisam probao system restore zato jer kao što sam naveo, recovery (restore) point ne postoji :/

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
17 godina
Deawood kaže...
Silwncer kaže...

Kad pokušam pokrenuti explorer.exe ništa se ne dešava, a ako se ne varam mislim čak da ga ima u servisima.

Nisam probao system restore zato jer kao što sam naveo, recovery (restore) point ne postoji :/

Ista stvar se kod mene dogodila na 2 kompa, jedan uspio riješiti sa system restore, za drugi sam imao image i acronisom ga vratio. Isključio update i više nije bilo problema. Pokušaj preko tm doći do control panela i deinstaliraj zadnjih par updatea, vjerojatno će proraditi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 7:12 (nunaVk).
14 godina
Deawood kaže...
Što mi je da probam dalje? 

Probaj pokrenuti command prompt, tamo upiši SFC /SCANNOW, bude popravio windows datoteke koje su bitne za stabilan rad.

ps. osobno windows update uopće ne skidam jer nažalost ne donosi po meni ništa dobro, samo ti napravi štetu tako kao tome čovjeku

čiji ti PC imaš sada kod sebe, osobno koristim redovito nadograđivani antivirus, preglednik interneta Firefox ili Chrome uz Adblock plus i WOT ekstenzije,

a najbitnije pazim što radim, koje stranice posjećujem, što skidam s interneta i do sada nisam imao većih problema.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
14 godina
odjavljen

Konačno sam uhvatio malo vremena da to sredim, fora s CMDom ne radi jer kao on nemože popraviti te neke fajlove ili što već. Svejedno hvala Valentin :D

A brisanje updateova do 20.4 je riješilo problem , nuna hvala i .

0 0 hvala 1
17 godina
Deawood kaže...

Konačno sam uhvatio malo vremena da to sredim, fora s CMDom ne radi jer kao on nemože popraviti te neke fajlove ili što već. Svejedno hvala Valentin :D

A brisanje updateova do 20.4 je riješilo problem , nuna hvala i .

Nema na čemu. Prije par dana sam imao istu stvar sa novim laptopom od kolege i na isti način sam riješio, tako da deinstalacija updatea je najbolje riješenje, bar za sada.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice