Windows 7 veliki kvar! pomoc!

poruka: 16
|
čitano: 2.633
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ej ljudi.

ovako..danas sam upalio komp nakon sto sam ga jucer najnormalnije ugasio. nema nikakvih podataka koje sam skinuo s neta. svi programi i igre rade najnormalnije ali ih nema na desku.

windowsi su totalno drukciji, pocevsi od teme i svega sto cini windows 7icu.

pitao sam frenda koji se dosta kuzi i on brije da je virus jer da je hard onda ne bi bilo ovih podataka.

takoder je mislio da nije windows genuie ali to mi se nikada nije pojavilo do sad.

trece! jucer je grmilo i sjevalo a nisam gasio komp. no, sumnjam da od toga moze otici hard, prije da ce napajanje otici.

molim pomoc jer mi treba komp za programiranje jer sam usred projekta.

hvala!

PSN ID: martin_ZG | xfire: martinzg
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 18:45 (martinzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7 veliki kvar! pomoc!

Mogao si staviti SS da vidimo što je drukčije, ali da od nečega počnemo, skeniraj MBAM-om.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Kako ti može crknuti hard disk,a možeš igrati igrice ? Kako možeš igrati igrice,a file-ova potrebnih za igru na disku nema ? Meni se čini da si ti tu nešto krivo povezao i svezao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pokušaj sa system restore i obavezno proskeniraj računalo (Malwarebytes i SuperAntiSpyware).

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Kako ti može crknuti hard disk,a možeš igrati igrice ? Kako možeš igrati igrice,a file-ova potrebnih za igru na disku nema ? Meni se čini da si ti tu nešto krivo povezao i svezao.

pa jesam trazio da pametujes ili da pomognes?

mislim nemres tako. kazem da je cudno jer sve sto je INSTALIRANO je tu, a osobni podaci tipa slike, filmovi itd.. nisu tu.

deadman i GigaGirl hvala, sad cu probati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 18:49 (martinzg).
16 godina
neaktivan

evo..malo sam se skulirao i sad cu pojasniti.

dakle,

upalio sam komp i nista nije bilo po uobicajnim postavkama. komp je bio losije postavljen nego kad sam ga tek dobio.

1. sto sam zamijetio (osim toga da mi je desktop crn i da nema nicega) je bilo to da ikone za zatvaranje prozora nisu kao sto su bile prije i nema onog "link-openinga" karakteristicnog za sedmicu i vistu, vec je obican dvoklik tu.

2. sto sm zamijetio je WTF?! di su mi filesi??!! i tako otvorim ja start menu i nema niceg pod documents ili my music, pictures...nema niceg.

3. da je nes cudno mogu vidjeti kad otvorim setingse za tipkovnicu nema kratica koje sam postavio niti profila.

napravio sam scan i stavit cu SS sa rezultatima da vidite.

netko je ranije spomenuo da mogu probati pomocu system recovery-a. HOCE li to VRATITI podatke? mislim da nece jer koliko znam system rec. vraca samo postavke OS-a, a ne podatke sa diska ili particije.

scan scan
tipkovnica+programi tipkovnica+programi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako se mjenja tema i wall to je prvi znak da winsi nisu genuine .

Al mi nije jasno to za podatke . : S

Ajd odi ovak . start -> desni klik na computer i properties , skrolaj do kraja i napravi SS i postaj . ( ako imas original key posaraj ga u paintu )

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 19:50 (xXxBIMBOxXx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ga. neznam jel original key, al sumnjam da je jer se ovo desilo :D

computer computer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
martinzg kaže...

evo ga. neznam jel original key, al sumnjam da je jer se ovo desilo :D

Ako si kupio Windowse , onda je original .

Al se i prije događalo da su ljudi kopirali keyeve sa neta , a kad padne jedan komp na testu na validation testu , padaju SVI sa tim keyem .

Al opet , tebi pise da su aktivirani , niti nema u desnom kutu poruka od Microsofta .

Mora da je neki jako dobro sakriven malware koji mjenja to sve , a i sakriva ( ili briše ) korisničke podatke sa harda .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina

Kopiraj log iz HiJackThisa ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan

da.

bilo mi je cudno da je windows genuie jer znam kako izgleda kada nije aktiviran, bas kao sto si rekao pokaze se u donjem desnom kutu.

imas li ikakvih rjesenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uradi ovo sto ti deadman kaze!

15 godina

Evo, bili smo na TeamVieweru i problem je u oštećenom korisničkom računu. Stvorit ćemo novi, a starog zatim obrisati. Oštećenje je vrlo vjerojatno prouzročio virus (MBAM je pronašao 4 malwarea).

16 godina
neaktivan

evo ga..deadman je sve uspio rjesiti, nasao je i pobrisao malwaree, napravio novi user acc i stavio antivirusne programe Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

team viewer je zakon onda :) mada mene plasi.

BTW ukro si mi avatar taj AMD i Intel cpu sa laserskim macem je moj avatar

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, bas sam zato ja vec vise od godinu dana na forumu, a ti malo vise od pola godine..bas mi te zaoMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice