ovako instaliro sam danas x64 windows i imam 2gb rama i on mi ucitava 1.75 kako da to rjesis??....ramovi su ddr2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako instaliro sam danas x64 windows i imam 2gb rama i on mi ucitava 1.75 kako da to rjesis??....ramovi su ddr2
Šta će ti x64 sustav na samo 2 GB RAMA, stavi si 7 x32 bolje, ovaj x64 ti pojede i to malo rama kaj ga imaš. Ako misliš stavit x64 sustav stavi si još 2 GB RAMA minimum, čak bolje i 4GB, pošto RAM nije skup.
U BIOS-u ,nađi i uključi Memory Remap. Naravno ,ako postoji opcija.
A kamo će mu rimepat memoriju? U ništavilo?
Treba kupit još ramova. Četr, pet rama.
svejedno m ine cita ovih 2 gb nece ni onda 4 hehe
svejedno m ine cita ovih 2 gb nece ni onda 4 hehe
E tu se varaš. Posebno ak ih ima recimo 5.
Za w7 x64 ti je potrebno najmanje 4GB RAM .et toliko od mene .instaliraj si 32 bitni windows7 ili stavi jos barem 2gb rama i to ti je to,,a ko te nagovori da uopste stavis x64 w7 ..
Kad ste već kod rama jer postoji neki način da se dozna može li se na određeno računalo ugraditi još rama i odrediti točno koliko bez otvaranja kučišta?
Kad ste već kod rama jer postoji neki način da se dozna može li se na određeno računalo ugraditi još rama i odrediti točno koliko bez otvaranja kučišta?
Može, u specifikaciji za matičnu ploću stoji koliko možeš staviti rama i koje.
Imam na laptopu Fujitsu Siemens F40 (U2E1) matičnu ali ne mogu ništa naći što se toga tiće...Možda zato što je laptop relativno nepoznat i star ...(radi se o Amilu xi2428)
Imam na laptopu Fujitsu Siemens F40 (U2E1) matičnu ali ne mogu ništa naći što se toga tiće...Možda zato što je laptop relativno nepoznat i star ...(radi se o Amilu xi2428)
Evo ti link pa pogledaj http://support.ts.fujitsu.com/manuals/ShowManuals.asp?LNG=COM.
Ovdje ti je sve navedeno za tvoj model laptopa i može ići do 2GB Rama.
Pozz