Windows 7 Spor internet...Molim vas pomoć..

poruka: 43
|
čitano: 17.637
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Naime opet sam prešao na Win 7 i opet isti problem...Internet je užasno spor i opet problem sa CoD4 MP..Idem se povezat na server ono "Awaiting connection 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10...Server connection timed out"...Neznam zašto je to tako samo kod mene,ali molim vas pomagajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Windows 7 Spor internet...Molim vas pomoć..
ray_OGF kaže...

Naime opet sam prešao na Win 7 i opet isti problem...Internet je užasno spor i opet problem sa CoD4 MP..Idem se povezat na server ono "Awaiting connection 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10...Server connection timed out"...Neznam zašto je to tako samo kod mene,ali molim vas pomagajte...

Nazovi T-com i reci im da ti je net strašno spor! to je 100% do njih!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! i klikni gump THUMB UP! Hvala.
16 godina

Ali ako je do njih,kako onda svi mogu normalno igrat i ic na NET?Samo ja nmg zbog Windowsa 7...Da sam znao da će se sve ponovit nebih ni prešo...Dajte ljudi jel ima još netko nekakvu ideju?

17 godina
neaktivan

isti slučaj kod mene, windows 7 užasno spor, dok xp ide normalno, imam dual boot, tak da znam da nije to do t-coma.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

Ja nekontam imam isto net isto adsl 4mbita na konfi pod moj pc i sve šljaka čak net radi bolje na 7 neg na xp!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! i klikni gump THUMB UP! Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ajd internet mi još toliko i ne smeta,ali CoD4 MP mi ide na nerve...Molim vas pomažite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj TCP Optimizer:

http://www.speedguide.net/downloads.php

prije sam ga u XP-u koristio, ali sad u 7 nemam nikakvih problema s brzinom :-).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dajte ljudi pomažite mi molim vas.Umirem od dosade.Molim vas.Dajte neki savjet ili nešto (ali da ne bude pukni format hard diska itd...).Hvala vam unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

mislim da ti to nema veze sa win7 ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

ja san ima na Visti takav problem i rješia san ga jedino reinstalacijom .Možda neko ima bolje rješenje.....

0 0 hvala 0
16 godina

100 % je do Windows 7 jer mi to nije na XP-u nikad bilo...Molim vas ljudi pomažite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ray_OGF kaže...

100 % je do Windows 7 jer mi to nije na XP-u nikad bilo...Molim vas ljudi pomažite...

Nemože bit do windowsa 7 nema šanse! zašto meni radi kako treba? ti nisi dobro net uštimo na windowsu 7!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan

Probajte optimizirati Win 7 sa Tune Up Utilities 2009 (Shareware).

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cgsi kaže...

Probajte optimizirati Win 7 sa Tune Up Utilities 2009 (Shareware).

Ja nemoram ja sam sam instaliro win 7 i instaliro drivere od wireless pci kartice i nijedne druge drivere i spojio se na net radi mi bolje neg na xp-u!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan

To ti je 100% do windowsa 7 jer tako je  bilo i meni, poslije sam našao druge windowse 7 i na njima je brzina normalna kao i na XP.

17 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Nisi naveo koji win 7 ? Ako si na 6 bit. verziji probaj instalirati 32 bit.

Ja sam na 32 bitnoj ultimat sedmici i nemam nikakvih problema.

17 godina
protjeran
CUNO kaže...
ray_OGF kaže...

Nisi naveo koji win 7 ? Ako si na 6 bit. verziji probaj instalirati 32 bit.

Ja sam na 32 bitnoj ultimat sedmici i nemam nikakvih problema.

Preporuka zbog 4 gige rama prebaci se na x64

17 godina
neaktivan

Probaj skinut druge drivere za mreznu karticu ako koristi vec ugrade probaj skinut sa stranice proizvodaca druge.Isto tako provjeri da u pozadni ti nije neka aplikacija tipa utorrent aktivna.. Inace cisto sumljam da je windows 7 kriv za tvoj problem jer eto i ja ga koristim od nedavno i nemam takvih problema,a dosta drugih koji ga koriste nemaju takvih problema.

1 0 hvala 0
16 godina
Bili kaže...

Probaj skinut druge drivere za mreznu karticu ako koristi vec ugrade probaj skinut sa stranice proizvodaca druge.Isto tako provjeri da u pozadni ti nije neka aplikacija tipa utorrent aktivna.. Inace cisto sumljam da je windows 7 kriv za tvoj problem jer eto i ja ga koristim od nedavno i nemam takvih problema,a dosta drugih koji ga koriste nemaju takvih problema.

Ajd molim te ako imas drivere za Thomson SpeedTouch ST780WL(i) pliz daj mi link...hvala

EDIT:Imam Windows 7 Ultimate 32-bit

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 23:10 (ray_OGF).
17 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...
Bili kaže...

Ajd molim te ako imas drivere za Thomson SpeedTouch ST780WL(i) pliz daj mi link...hvala

EDIT:Imam Windows 7 Ultimate 32-bit

Ja sam mislio na mreznu karticu onu sta se nalazi u tvome racunalu.Driveri za   Thomson SpeedTouch ST780WL ti netrebaju ako ga nisi spojio preko usb.

Otidi ovako: Racunalo (desni klik)   >   Upravljaj/Manage > Upravitelj uredaja   > Mrezni prilagodnici

Uslikaj da vidim koju mreznu imas pod mrezni prilagodnici da ti probam naci drivere.

P.S : Slike su od zadnje prema prvoj Cool

mrezni prlagodnici mrezni prlagodnici
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 6:34 (Bili).
16 godina
neaktivan
Mozda ako imas piratski COD4, onda promijeni key jer je mozda taj koji imas bannan. Ako nemas piratski onda zanemari.
EVERYBODY LIES
17 godina

To je do Windowsa. Dual boot XP ping super, W7 ping 150 i ne spusta se. Isprobal apsolutno sve kaj se moglo naci na netu i ama bas nista ne pomaze. Cak sam mislio da je to Tcoma i zvao ih 5 puta tjedno i sarafili na stanici i doma i opet nista. Tada instalirao XP i vidi cuda sve radi super :D Mozda je zbog toga jer jos uvijek imam RC verziju koja je daleko od finalne. 

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni radi COD4 normalno na WIN7
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan

Meni na WIN 7 sve radi normalno cak i bolje nego na xp i nemam nikakvih problema sa internetom niti sa MP

1 0 hvala 0
16 godina

Evo instaliro Windows XP SP3 i sve mi radi normalno..Samo ja očigledno imam problema sa tim na Windows 7.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

Evo instaliro Windows XP SP3 i sve mi radi normalno..Samo ja očigledno imam problema sa tim na Windows 7.

imo sam i ja prije. na xp-u sve bilo super. pređem na 7, internet spor do bola. vratim se na xp, opet sve ok. ponovo pređem sa 7 i sad je ko na xp-u. ja prezadovoljan. pošto imam mobilni net preko sticka, brzina puno ovisi i o položaju sticka. sad sam ga namjestio i ne mičem ga do sudnjeg dana... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
neaktivan

od danas mi je užasno spor internet. video se jedva buffera, u minecraftu se svijet učita samo par blokova od mene, ali chat po običaju kasni po 5 sec.

proskeniro sam s glary utilities, stavio config za amd fusion, al ništa ne pomaže. 

uz to video ima čudan položaj(katkad)..

mislim da nije do gamadi, očistio sam prije nekoliko tjedana.

ideje, savjeti?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Spor internet...Molim vas pomoć..

Jesi pokrenuo test na speedtest.net ?

Ako nisi,pokreni i vidi da li ti se brzina koju ti pokaže podudara s onom koju si ugovorio kod T-Coma ili koga već.

16 godina
protjeran
djdomi kaže...

od danas mi je užasno spor internet. video se jedva buffera, u minecraftu se svijet učita samo par blokova od mene, ali chat po običaju kasni po 5 sec.

proskeniro sam s glary utilities, stavio config za amd fusion, al ništa ne pomaže. 

uz to video ima čudan položaj(katkad)..

mislim da nije do gamadi, očistio sam prije nekoliko tjedana.

ideje, savjeti?

Meni je od jučer ubitačno spor internet,provider mi je Optime,i do jučer nikad nijedan problem.Brzina mi je desetina nazivne...

17 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...

Jesi pokrenuo test na speedtest.net ?

Ako nisi,pokreni i vidi da li ti se brzina koju ti pokaže podudara s onom koju si ugovorio kod T-Coma ili koga već.

brzina je tu čak uredu.

btw iskon

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 22:16 (djdomi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice