Lijep pozdrav za pocetak!
Instalirao sam si danas Windows 7 RC verziju(onu sluzbenu sto je danas izasla) 32bit-u...
Problem je ovaj da mi Windows javlja problem na PS/2 portu,tj na misu,mis svijetli,al se nepomice,skidao sam razno razne drivere,probavao na sve nacine ukljucit mis da radi...mis i maticna,tj taj port su ispravni,jer sve radi bez problema na XP-u...
Imal koji nacin da se to
*jer napravio sam cistu instalaciju 7-ice tako da nemam XP instaliran,niti ijendan drugi OS. a neda mi se sada vracat na XP radi toga.
Javlja mi error coda 10...
Mozel netko objasnit kako to rijesit,jel imao tko slicnih problema? I trenutno mi nije do toga da idem u trgovinu po novi mis,jer znam da je ovaj ispravan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam da li ce pomoci, ali mogao bi probati spojit mis preko ps2@USB adaptera.
Moglo bi upalit...
jesi li proba miš spojit na usb port
error koji ti je izašo napiši cijeli
@nedlm
trenutno kod sebe nemam taj usb konektor
@pero
javlja mi error cod 10 da mi driveri nisu u redu
This device cannot start(Code 10)
@nedlm
trenutno kod sebe nemam taj usb konektor
@pero
javlja mi error cod 10 da mi driveri nisu u redu
http://support.microsoft.com/kb/310123
edit:sad sam se malo zaje....a to je za windows xp skužaj
Ma windows 7(jeli dobar) nisi dobr drivere za maticnu skino...100%.
Sve sam to probao ali neće pacov :D
@kiker
kako to da mi zvučna radi ako mi matična nije instalirana, imam integriranu zvučnu
Sve sam to probao ali neće pacov :D
@kiker
kako to da mi zvučna radi ako mi matična nije instalirana, imam integriranu zvučnu

Problem:
instaliran windows 7 enterprice, usb stick ne mogu pronaći u my computer, u device manager-u ga uredno prepoznao, izbacuje sve podatke o njemu i naziv i kaže da radi ok a njega nigdje? ideja please?
Problem:
instaliran windows 7 enterprice, usb stick ne mogu pronaći u my computer, u device manager-u ga uredno prepoznao, izbacuje sve podatke o njemu i naziv i kaže da radi ok a njega nigdje? ideja please?
desni klik computer - manage - disk management
jel vidiš tu stick?
ako ga vidiš tu, probaj desni klik pa add drive letter il tako nešto