Windows 7 log in, kako maknuti "Other User"?

poruka: 9
|
čitano: 3.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Odjednom mi se pojavio taj other user, nisam nista dirao pod accounts. Uvijek je bio samo taj moj Angus avatar. Kako mogu maknuti ovaj other user?

TNX!

0 0 hvala 0
15 godina

Start-Control panel-User accounts

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro i sta dalje ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 log in, kako maknuti "Other User"?
Poggiali kaže...

Odjednom mi se pojavio taj other user, nisam nista dirao pod accounts. Uvijek je bio samo taj moj Angus avatar. Kako mogu maknuti ovaj other user?

TNX!

Ako si jedini user na PC-u ,otvori Registry editor (Start - Run - regedit) i idi na HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList,i tu izbriši bilo koji drugi profil sa dugačkim kodom ,osim svog.

Njega možeš prepoznati jel na lijevoj strani ima tvoje ime.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 14:28 (kizo2703).
16 godina

-ovisno o verziji (home nema) u sys manageru možeš disableati usera ili obrisati..

-u sys prop, možeš brisati profile (ako znaš što radiš).

-ako si jedini user, možeš napraviti autologin ili (ako žeilš ipak unositit pas) trik, autolign bez passworda pa će se tad ipak pojaviti, ali za konkretnog usera (kao da si kliknuo na meniju prije..)

@ kizo, prčkanje po reg. bez prave potrebe? To se ne radi kad se hintaju početnici... reg. je tabu, tad sys radi OK.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-ovisno o verziji (home nema) u sys manageru možeš disableati usera ili obrisati..

-u sys prop, možeš brisati profile (ako znaš što radiš).

-ako si jedini user, možeš napraviti autologin ili (ako žeilš ipak unositit pas) trik, autolign bez passworda pa će se tad ipak pojaviti, ali za konkretnog usera (kao da si kliknuo na meniju prije..)

@ kizo, prčkanje po reg. bez prave potrebe? To se ne radi kad se hintaju početnici... reg. je tabu, tad sys radi OK.

Nažalost (provjereno) jedina opcija micanja ''Other User-a'' je gore navedena. Pošto se nigdje drugdje ne pojavljuje - ni u sys manageru ,ni u sys properties.

Gore prikazani ''500.bak'' je disableani Administrator acc ,koji će se tako i tako ponovno pojaviti u Registryu ,čim se (ako se) iz nekog razloga aktivira Administrator.

Svi ostali se bez bojazni mogu obrisati ,ali ,nažalost ,samo u Registry-u.

Ili se može instalirati neki program tipa TuneUp ili nešto slično ,koji će to napraviti umjesto korisnika ,i ako se ne pazi ,napraviti puno više štete. {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 12:38 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Hvala vam, evo jos samo da provjerim, ostavim samo ovaj prvi dugacki, ostala 3 obrisem ?

p.s. vidim da je ova slicica od foruma premala, evo druga...

http://www.pohrani.com/f/y/fk/4gAHl0Vr/1-tile.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 20:42 (Poggiali).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poggiali kaže...

Hvala vam, evo jos samo da provjerim, ostavim samo ovaj prvi dugacki, ostala 3 obrisem ?

Da - ostavi samo ovaj ''1001'' sa svojim user imenom.

15 godina
neaktivan

Hvala care, sredio sam :))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice