Muči me kako da obrišem Internet Explorer 8 na windows 7 x64 ETM b7600 Enterprise
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Muči me kako da obrišem Internet Explorer 8 na windows 7 x64 ETM b7600 Enterprise
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features/Turn on /off features..i nades IE i iskljucis ga
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features/Turn on /off features..i nades IE i iskljucis ga
Hvala!
EDIT: Imam mali problem meni je na hrv jeziku win 7!
Upravljačka ploča/Programi - Ispod programi i značajke - Uklj. i isklj. znacajka sustava win. i tu ie 8 odznacis i ok.. trebas samo reboot.
Hvala!
EDIT: Imam mali problem meni je na hrv jeziku win 7!
I za to ima rijesenje
Mislim da je u Win na hr control panel - upravljačka ploča
Jer po ovom riješenju (google prevoditelj) control panel je i dalje control panel
Edit: sad vidim da je već odgovoreno
Neshvaćam čemu ga treba micat iz windowsa? Trebat će ti pa ćeš imat posla da ga vratiš nazad, ionako ništa nesmeta.
Ne vidim razlog zasto bi ga micao? Moze ti zatrebati, jer jos postoji stranica koje se samo u IE mogu otvoriti? Iako imas ekstenziju u Mozilli za IE, nije ga lose imati. Snimis IE 8, koji i nije toliko los.
Ne vidim razlog zasto bi ga micao? Moze ti zatrebati, jer jos postoji stranica koje se samo u IE mogu otvoriti? Iako imas ekstenziju u Mozilli za IE, nije ga lose imati. Snimis IE 8, koji i nije toliko los.
Ma moro sam maknit jer juće fino ja upalim pc kad ono oko 25 procesa iexplorer.exe tak je neš pisalo i uklonim jedan proces pa drugi i opet se vrate nazad i dok nisam uklonio nije se maknulo!