Windows 7 na HP Compaq 6710b

poruka: 6
|
čitano: 2.952
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me samo dali se može na dotični laptop instalirati sedmica? Našao sam drivere na netu ovdje: link Dali će to funkcionirati? Dali će biti problema?

Hvala ljudi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno..........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 na HP Compaq 6710b

Koja je to konfiguracija? Ja mislim da bi trebal radit bez problema ako ima dvojezgreni procesor, 2GB i više rama, neće bit baš za igrice, ali za internet i office da. Ako imaš 2GB RAM onda stavi x32 verziju, ako imaš 4GB ili više onda možeš i X64 verziju.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 16:49 (Valentin17).
17 godina

pitanje je suvišno, mora raditi već činjenicom da je to link HP-supporta.

Sasvim drugo pitanje, dali tvoj notebook ima dovoljno resursa. Jer osnovna oznaka ništa ne znači, količina RAMa, HDD i CPU su opcije, kao i model recimo wireles kartice.

Recimo realni minimum za sedmicu je 1GB, poželjno 2GB RAMa. Sve ostalo je zanemariva razlika u odnosu na XP, i naravno podržka za AERO (VGA od dx-9.0c-SM-2.0 naviše).

Koristi domaći link HPa jer si tako (regionalno) sigurniji za verziju drivera (wlan) ili pročitaj s doljnje strane etiketu pa skini odgovarajući driver s prvoglinka.

Generički, win-7 jako dobro podržava hardware, i da nema službenih drivera u većini slučajeva bi sve savršeno dobro radilo, tj windowsi imaju drivere ili ih sami povuku po potrebi, preduvijet je samo da prepozna kontroler (HDD) kao prvi korak u instalaciji, te nakon tog mrežnu karticu (LAN-WLAN) da bi obavio ostatak.

Prognoza 'babe-wange', 99% da će instalacija proći bez imalo problema.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 16:49 (ihush).
15 godina
neaktivan

Mislim da mora raditi. Ima 2GB rama i Core 2 Duo proc na 2.1 GHZ.

15 godina

Ma radit će, ali 32 bitna verzija ne 64.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 18:27 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice