- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno..........
Koja je to konfiguracija? Ja mislim da bi trebal radit bez problema ako ima dvojezgreni procesor, 2GB i više rama, neće bit baš za igrice, ali za internet i office da. Ako imaš 2GB RAM onda stavi x32 verziju, ako imaš 4GB ili više onda možeš i X64 verziju.
pitanje je suvišno, mora raditi već činjenicom da je to link HP-supporta.
Sasvim drugo pitanje, dali tvoj notebook ima dovoljno resursa. Jer osnovna oznaka ništa ne znači, količina RAMa, HDD i CPU su opcije, kao i model recimo wireles kartice.
Recimo realni minimum za sedmicu je 1GB, poželjno 2GB RAMa. Sve ostalo je zanemariva razlika u odnosu na XP, i naravno podržka za AERO (VGA od dx-9.0c-SM-2.0 naviše).
Koristi domaći link HPa jer si tako (regionalno) sigurniji za verziju drivera (wlan) ili pročitaj s doljnje strane etiketu pa skini odgovarajući driver s prvoglinka.
Generički, win-7 jako dobro podržava hardware, i da nema službenih drivera u većini slučajeva bi sve savršeno dobro radilo, tj windowsi imaju drivere ili ih sami povuku po potrebi, preduvijet je samo da prepozna kontroler (HDD) kao prvi korak u instalaciji, te nakon tog mrežnu karticu (LAN-WLAN) da bi obavio ostatak.
Prognoza 'babe-wange', 99% da će instalacija proći bez imalo problema.
Mislim da mora raditi. Ima 2GB rama i Core 2 Duo proc na 2.1 GHZ.
Ma radit će, ali 32 bitna verzija ne 64.