Windows 7 - Google chrome usporava

poruka: 10
|
čitano: 7.224
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam problem sa Google Chromom, usporava se to te granice da mu čak za novi tab/preuzimanja/postavke i sl. treba po 30-sec dok učita. Takodjer svaki novi link učitava po oko 20-sec...
Takodjer sam primjetio da cijeli komp uspori dok god je upaljen Chrome. Kad zatvorim Chrome te ga opet otvorim, problem ostaje.
Jedina stvar koja pomaže je restart kompa, i onda radi potpuno normalno i brzo nekih 15min-50min pa opet počne raditi iste probleme.

Mislio sam da je virus, ali MalwareBytes je našao jedan i uklonio. Problem je ustao. AVG Internet Security 2012 ne nalazi ništa.
Takodjer sam očistio Cookies, History, ama baš sve.... 
Čistio sam komp i sa CCleanerom....
Nije do pluginova, jer čak i deinstalacija svih nepomaže.

Čak je i jadni Internet Explorer "Ferrari" naspram njega kad počne radit probleme.

Što mi je činiti?

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb Hvala ili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 12:00 (xZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - Google chrome usporava
xZero kaže...

Imam problem sa Google Chromom, usporava se to te granice da mu čak za novi tab/preuzimanja/postavke i sl. treba po 30-sec dok učita. Takodjer svaki novi link učitava po oko 20-sec...
Takodjer sam primjetio da cijeli komp uspori dok god je upaljen Chrome. Kad zatvorim Chrome te ga opet otvorim, problem ostaje.
Jedina stvar koja pomaže je restart kompa, i onda radi potpuno normalno i brzo nekih 15min-50min pa opet počne raditi iste probleme.

Mislio sam da je virus, ali MalwareBytes je našao jedan i uklonio. Problem je ustao. AVG Internet Security 2012 ne nalazi ništa.
Takodjer sam očistio Cookies, History, ama baš sve.... 
Čistio sam komp i sa CCleanerom....
Nije do pluginova, jer čak i deinstalacija svih nepomaže.

Čak je i jadni Internet Explorer "Ferrari" naspram njega kad počne radit probleme.

Što mi je činiti?

Vjerovatno u pozadini sinkronizira stare podaci, jedino ako si tam prijaljen na chromeu. Ako da možeš tam prekinut da sinkronizira. 

Meni je kad sam stavio svježi win 7, skinija novu i instalirana ali prilikom prijae na chrome pa mi je sinkrozirana postake. Vjerujem da je i kod tebe samo tako ako si tamo prijavlj$en. Provjeri.

Nenad
15 godina
neaktivan

Koja verzija Chromea? Chrome se jako uspori kada je dostupna nova verzija programa. Jesi probao reinstall?

:)

0 0 hvala 0
16 godina

Ja malo češće reinstaliram Windows, u prosjeku svaki treći mjesec, i ovo usporavanje mi se dogodi jednom prije svake reinstalacije, i traje i traje sve dok ne reinstaliram Windows. 
Al glupo mi je reinstalirat Windows samo zbog problema s jednim programom, zbog problema koji se vjerojatno lako da riješiti. 

Nije do Updatea ni Sinkronizacije, imam zadnju verziju  26.0.1410.43 m
Niti je zbog sinkronizacije, Google chrome stalno sinkronizira podatke al inače nikad nije usporavao zbog toga.

Ovo je strašno iritantno, gotovo je neupotrebljiv ovakav, a mrsko mi je stalno resetirat komp....

Btw. Reinstalaciju nisam probao ovaj put, al sam još davno prije pokušavao isti problem riješiti reinstalacijom, i nije pomoglo.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb Hvala ili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - Google chrome usporava
Spremi sve passworde i reinstaliraj chrome preko Revo Uninstallera. Pa javi rezultate :)
:)
16 godina
Windows 7 - Stravicno usporava

Napravio sam reinstalaciju i ništa. Ustanovio sam da je u biti cijeli Windows usporen.
Čak su se i IE i Firefox usporili. Svi programi usporeno reagiraju. 

Pokrenuo sam hijackthis i evo log: http://pastebin.com/EP4g2wDG 

Koliko vidim po logu, meni je Windows oštećen vidim da fale neki standardni fileovi kao npr alg.exe itd....

idem probati rijesit sa:
sfc /scannow 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:13 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - Stravicno usporava
xZero kaže...

Napravio sam reinstalaciju i ništa. Ustanovio sam da je u biti cijeli Windows usporen.

Koliko vidim po logu, meni je Windows oštećen vidim da fale neki standardni fileovi kao npr alg.exe itd....

idem probati rijesit sa:
sfc /scannow 

Ok, kako kaže zdravlje hdd? Ako ima bad i on može usporit. Skeniraj sa HD tuneom ak bez quicka. 

Nenad
16 godina
Nello kaže...
xZero kaže...

idem probati rijesit sa:
sfc /scannow 

Ok, kako kaže zdravlje hdd? Ako ima bad i on može usporit. Skeniraj sa HD tuneom ak bez quicka. 

HD Tune kaze da je zdrav. Skenirao sam i sa HDD Regeneratorom, i nema bad sectora. 

EDIT: Upravo sam deinstalirao BrowserProtect i DeltaToolboar i sve se ubrzalo bez restarta. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 19:09 (xZero).
16 godina
neaktivan
xZero kaže...
Nello kaže...
xZero kaže...

idem probati rijesit sa:
sfc /scannow 

HD Tune kaze da je zdrav. Skenirao sam i sa HDD Regeneratorom, i nema bad sectora. 

Jedino mi je palo na pamet da ti pravi problem AVG antivirusni jer on stalno skenira u pozadini zato ti usporava. Probaj bez njega i staviš samo MSE i nemaš brige. 

Nenad
16 godina

Hvala Vam svima na pomoći, riješio sam problem sa Revo Uninstallerom.
Deinstalirao sam sva DeltaToolboar sranja uključujući i BrowserProtect i sve se zasada vratilo u normalu.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 19:11 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice