Imam problem sa Google Chromom, usporava se to te granice da mu čak za novi tab/preuzimanja/postavke i sl. treba po 30-sec dok učita. Takodjer svaki novi link učitava po oko 20-sec...
Takodjer sam primjetio da cijeli komp uspori dok god je upaljen Chrome. Kad zatvorim Chrome te ga opet otvorim, problem ostaje.
Jedina stvar koja pomaže je restart kompa, i onda radi potpuno normalno i brzo nekih 15min-50min pa opet počne raditi iste probleme.
Mislio sam da je virus, ali MalwareBytes je našao jedan i uklonio. Problem je ustao. AVG Internet Security 2012 ne nalazi ništa.
Takodjer sam očistio Cookies, History, ama baš sve....
Čistio sam komp i sa CCleanerom....
Nije do pluginova, jer čak i deinstalacija svih nepomaže.
Čak je i jadni Internet Explorer "Ferrari" naspram njega kad počne radit probleme.
Što mi je činiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem sa Google Chromom, usporava se to te granice da mu čak za novi tab/preuzimanja/postavke i sl. treba po 30-sec dok učita. Takodjer svaki novi link učitava po oko 20-sec...
Takodjer sam primjetio da cijeli komp uspori dok god je upaljen Chrome. Kad zatvorim Chrome te ga opet otvorim, problem ostaje.
Jedina stvar koja pomaže je restart kompa, i onda radi potpuno normalno i brzo nekih 15min-50min pa opet počne raditi iste probleme.
Mislio sam da je virus, ali MalwareBytes je našao jedan i uklonio. Problem je ustao. AVG Internet Security 2012 ne nalazi ništa.
Takodjer sam očistio Cookies, History, ama baš sve....
Čistio sam komp i sa CCleanerom....
Nije do pluginova, jer čak i deinstalacija svih nepomaže.
Čak je i jadni Internet Explorer "Ferrari" naspram njega kad počne radit probleme.
Što mi je činiti?
Vjerovatno u pozadini sinkronizira stare podaci, jedino ako si tam prijaljen na chromeu. Ako da možeš tam prekinut da sinkronizira.
Meni je kad sam stavio svježi win 7, skinija novu i instalirana ali prilikom prijae na chrome pa mi je sinkrozirana postake. Vjerujem da je i kod tebe samo tako ako si tamo prijavlj$en. Provjeri.
Koja verzija Chromea? Chrome se jako uspori kada je dostupna nova verzija programa. Jesi probao reinstall?
Ja malo češće reinstaliram Windows, u prosjeku svaki treći mjesec, i ovo usporavanje mi se dogodi jednom prije svake reinstalacije, i traje i traje sve dok ne reinstaliram Windows.
Al glupo mi je reinstalirat Windows samo zbog problema s jednim programom, zbog problema koji se vjerojatno lako da riješiti.
Nije do Updatea ni Sinkronizacije, imam zadnju verziju 26.0.1410.43 m
Niti je zbog sinkronizacije, Google chrome stalno sinkronizira podatke al inače nikad nije usporavao zbog toga.
Ovo je strašno iritantno, gotovo je neupotrebljiv ovakav, a mrsko mi je stalno resetirat komp....
Btw. Reinstalaciju nisam probao ovaj put, al sam još davno prije pokušavao isti problem riješiti reinstalacijom, i nije pomoglo.
:)
Napravio sam reinstalaciju i ništa. Ustanovio sam da je u biti cijeli Windows usporen.
Čak su se i IE i Firefox usporili. Svi programi usporeno reagiraju.
Pokrenuo sam hijackthis i evo log: http://pastebin.com/EP4g2wDG
Koliko vidim po logu, meni je Windows oštećen vidim da fale neki standardni fileovi kao npr alg.exe itd....
idem probati rijesit sa:
sfc /scannow
Napravio sam reinstalaciju i ništa. Ustanovio sam da je u biti cijeli Windows usporen.
Koliko vidim po logu, meni je Windows oštećen vidim da fale neki standardni fileovi kao npr alg.exe itd....
idem probati rijesit sa:
sfc /scannow
Ok, kako kaže zdravlje hdd? Ako ima bad i on može usporit. Skeniraj sa HD tuneom ak bez quicka.
idem probati rijesit sa:
sfc /scannow
Ok, kako kaže zdravlje hdd? Ako ima bad i on može usporit. Skeniraj sa HD tuneom ak bez quicka.
HD Tune kaze da je zdrav. Skenirao sam i sa HDD Regeneratorom, i nema bad sectora.
EDIT: Upravo sam deinstalirao BrowserProtect i DeltaToolboar i sve se ubrzalo bez restarta.
idem probati rijesit sa:
sfc /scannow
HD Tune kaze da je zdrav. Skenirao sam i sa HDD Regeneratorom, i nema bad sectora.
Jedino mi je palo na pamet da ti pravi problem AVG antivirusni jer on stalno skenira u pozadini zato ti usporava. Probaj bez njega i staviš samo MSE i nemaš brige.
Hvala Vam svima na pomoći, riješio sam problem sa Revo Uninstallerom.
Deinstalirao sam sva DeltaToolboar sranja uključujući i BrowserProtect i sve se zasada vratilo u normalu.