Imam maticnu plocu Asus P4S533 SIRIES, JEL BI MI MOGAO TKO NACI DRIVER ZA NJU DA PASE NA WINDOWS 7, JA IMAM DRIVER ALI SAMO ZA XP.
hvala na pomoci!
Imam maticnu plocu Asus P4S533 SIRIES, JEL BI MI MOGAO TKO NACI DRIVER ZA NJU DA PASE NA WINDOWS 7, JA IMAM DRIVER ALI SAMO ZA XP.
hvala na pomoci!
device menager-uodate device driver
ali nemogu na internet kad nemam driver za maticnu plocu, treba mi driver da sad skinem s interneta, pa da ga instaliram kad instaliram windows 7
win7 ime drajvere za mruzne kartice u sebi
kad sam instalirao windowse 7 nije mi htio ici na internet, nece mi ici na internet jer neprepoznaje moju maticnu karitcu,a na njoj mi je i mreyna kartica
jesi pigledao na asusovim suport stranicama,mozda treba napraviti bios update
ma jesam, nigdje nemogu ga naci, ako tko zna za neku stranicu s koje bi mogao skinuti driver neka javi!
čini mi se da je to SIS ov driver, probaj na sisovim internet stranicama naći drajver za lan... pošto nema drajvera za Win7 probaj sa diverima od viste
Imo sam i ja taj problem,.. samo sam spojio router na usb umjesto na lan, i ubacio cd(drivere od routera), oso na device manager naso usb router, i updejto sa cd-a
I problem rjesen,.. ali nemogu nac drivere za lan karticu za windows 7, tako da internet mi radi samo preko USB-a...
Hahahah maticna kartica ..........valjda mrezna kartica
stavio sam windovs 7 i sve šljaka dobro ali nemam zvuka na slušalicama a imam na zvučnicima od laptopa
pa me zanima znali neko kako da nađem driver za moju zvućnu karticu a da ga mogu instalirat na windovs 7
moja zvućna je REALTEK ALC 660 ATI SB450 molim za pomoć ako neko zna neki link za driver za sedmicu,
a jeli pašu driveri od viste na windovs 7
Probaj na Asusovoj službenoj stranici. Vidim da za tvoj ima samo audio driver za Vistu pa skini njega i probaj.
http://support.asus.com/download/download.aspx
a jeli pašu driveri od viste na windovs 7
U večini slučajeva da.
a de mi reci, meni treba driver za zvuk, nije mi jasno imam zvuka na zvućnicima a nemam
na slušalicama na windovs 7, a moj driver je samo za xp, znaći ako skinem driver za vistu
moglo bi mi radit, zvuk i na slušalicama,
S tim driverima vjerojatno dolazi Realtek control panel koji omogućuje da kad ubodeš slušalice iskopča zvučnike tako da onda samo na slušalice čuješ.
ok hvala puno probat ču pa javim jesam uspio,, hvala
jeli postoji još koju driver za moju zvućnu plisss odgovor
Probaj ove šta si skinuo pokrenut u compatibility modu za Vistu.
u nemam pojma šta je compatibility modu možeš malo objasnit .hvala
Kad skineš drivere i raspakiraš, nađi ikonu na kojoj obično piše SETUP.exe. Desni klik na nju i odaberi Compatibility, tu stavi Windows Vista, zatim Apply pa ok i onda pokreni setup.
ok hvala probat ču sad
evo uspio sam radi zvuk
hvala puno na pomoci
ej sta znaci onaj zuti karton sto sam dobio