Windows 7 Automatic Sound Reduce Problem

poruka: 8
|
čitano: 2.542
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Znači,riječ je o automatskom stišavanju zvuka kada Windows automatski otkrije nadolazeći poziv ili slično (pričanje na TeamSpeaku itd..) iako je na Sounds---Communications označeno "Do Nothing".Anyone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Automatic Sound Reduce Problem

jesi provjerio u tom programu kojeg koristiš?

a možeš probati i ovako:

odeš na Playback -> odaberi izlaz koji koristiš [zvučnike] -> properties -> advanced i tamo makni kvačicu sa Allow aplication to take exclusive controls

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 3:26 (xhopeon).
16 godina
xhopeon kaže...

jesi provjerio u tom programu kojeg koristiš?

a možeš probati i ovako:

odeš na Playback -> odaberi izlaz koji koristiš [zvučnike] -> properties -> advanced i tamo makni kvačicu sa Allow aplication to take exclusive controls

eto hvala radi :D

16 godina

Evo opet isti problem nakon rušenja Windowsa,samo što ovog puta nije pomoglo ni xhopeon rješenje...Da li netko zna u čemu je problem?Probao sam napraviti novi Windows account ali opet ništa ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ITKO???Preklinjem vas...na TeamSpeaku sam i slusam glazbu i cim netko prica ili ja odma se stisa automatski iako sam deselektiro tu opciju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znam kak ti je imam isti taj problem nezz kak da ga popravim..ima neko pametno rjesenja??

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

ITKO???Preklinjem vas...na TeamSpeaku sam i slusam glazbu i cim netko prica ili ja odma se stisa automatski iako sam deselektiro tu opciju ?

e ja sam slozio odi i vidi jel ti uključen plugin volume contorl na ts ak je iskljuci ga

Danijel Crkvenac
16 godina
Gamer15 kaže...
ray_OGF kaže...

e ja sam slozio odi i vidi jel ti uključen plugin volume contorl na ts ak je iskljuci ga

rijesio sam ja to odavno,ali nije to samo na teamspeaku...to je na skypeu msnu bilo gdje...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice