Win 7 ultimate 64 bit

poruka: 67
|
čitano: 15.829
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Win 7 ultimate 64 bit

Oprosti šta čekaš na moj odgovor, kolega sa posla mi je u sridu spomenija kako se i njemu 7-ca jako sporo podiže, da je skenira antivirusom sustav,  defragmetira disk i čini mi se da je spomenija čišćenje sa Ccleanerom, ništa mu od toga nije pomoglo da ubrza podizanje  sustava i sam rad 7-ce. Tako da me ovo tvoje bilo zbunilo. Ne znam, kolega forumaš ti je navea posljednju soluciju, srušit 7-cu i nanovo je instalirati. Ja imam 2 diska, al ne i dual boot,  XP je na manjem, 7-ca na drugom većem disku (radi normalno sve, samo U BIOSU namistim postavke koji disk je primarni - ovisno koje windowse želim koristit).

13 godina
neaktivan

Imam i ja prijatelja kojem se jos sporije dize sedmica jer mu je i hardver slabiji od moga..nesto tu ne stima sa samim windowsima,ja kad sam uradio instalaciju nekoliko dana nista nisam instalirao ali mi je i tada bilo pomalo cudno podizanje,imao sam 32 bitnu ali je to radilo ekstra dobro i cak vise programa i to zahtjevnih sam imao na toj sedmici i isto eset antivirus samo verzija 4 je bila...evo sad sam trenutno na xp-u dok ovo pisem,podesen je u start up-u da dize dosta zahtjevnih programa ali on se time igra prosto receno tako da definitivno ova moja sedmica nije ok i mnoge druge,definitivno!

13 godina
neaktivan
Win 7 ultimate 64 bit

problem kod screen savera!..zvuk mi ide preko muzicke linije,kad je ukljucena ne radi screen saver a kad je iskljucim screen saver radi!..jel zna neko kako se to moze rijesiti da radi screen saver i kad je ukljucena linija?ZAHVALJUJEM!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Win 7 ultimate 64 bit

Ljudi jel zna neko kako rijesit ovaj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pucko72 kaže...

Ljudi jel zna neko kako rijesit ovaj problem?

Probaj ovo: http://www.blackviper.com/2010/12/17/black-vipers-windows-7-service-pack-1-service-configurations/

A možeš i koristiti ovaj program: http://www.bluesprig.com/jetclean.html

Probaj i defragmentirati disk, probaj sa neki antimalware programom provjeriti...

btw. Koji quad procesor imaš?

13 godina
neaktivan
Win 7 ultimate 64 bit

Procesor i 920

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Win 7 ultimate 64 bit

Prešo bih na   64 bit ,pa me zanima sljedeće:

Imam tri particije na disku,ako formatiram samo c particiju i pređem na win 64, da li ove ostale particije ostaju funkcionalne.

Pitam pošto su sada 32 bita nadam se da me razumijete što pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice