Win 7 + PS/2 Tipkovnica

poruka: 8
|
čitano: 1.157
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Win 7 + PS/2 Tipkovnica

Znaci problem je sljedeci , imam staru ps/2 tipkovnicu ali mi se problem pojavio prije nekoliko dana , svaki put kada upalim komp , boota mi normalno i prije onoga loadanja windowsa mi samo u lijevom gornjem kutu ona crtica kao treperi i ne zeli loadati win, a kada je odspojim i stavim usb tipkovnicu onda mi sve normalno ide,ako netko zna kako pomoci bio bih mu zahvalan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Win 7 + PS/2 Tipkovnica

jesi siguran da je u pitanju tipkovnica? ako je, je li dobro priključena?

i mislim da nisu u pitanju Win 7 nego matična, na mom starom kompu je bilo tako da ako sam imao prilikom paljenja skener uključen u struju , komp mi ne bi prošao POST nego bi zastao i ni mrdac. čim bi isključio skener i resetirao komp normalno bi prošao POST i učitao Windowse

da li si dodavao kakav USB aparat nedavno (skener,printer i sl.)?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Win 7 + PS/2 Tipkovnica

da siguran sam da je tipkovnica jel sam prije toga istekavao mis,sluse i mikrofon, maticna je ma 770 ud3 :) , mislim da je u pitanju tipkovnica al volio bih da to sredim jel mi je odlicna tipkovnica , od usb aparata samo sam iphone spojio na itunes da si nesto prebacim.... :D

18 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

da siguran sam da je tipkovnica jel sam prije toga istekavao mis,sluse i mikrofon, maticna je ma 770 ud3 :) , mislim da je u pitanju tipkovnica al volio bih da to sredim jel mi je odlicna tipkovnica , od usb aparata samo sam iphone spojio na itunes da si nesto prebacim.... :D

a prije ti je komp sa tom ps/2 tipkovnicom radio normalno?

14 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
HP4520s kaže...

a prije ti je komp sa tom ps/2 tipkovnicom radio normalno?

da

EDIT: sad sam primjetio da mi je upala tipka ''Đ'' i stalno mi je pritiska .... jel moze mozda do toga biti :) idem pokusati restart i izvadit tu tipku mozda je smetnja nekakva :D javim rezultat za 2 min

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 23:47 (HP4520s).
14 godina
neaktivan

RIJESEN PROBLEM , bilo je do slova poviše ž :D , sad sam ga izvadio {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

zaglavljena tipka? najbedastije stvari znaju raditi probleme :)

14 godina
neaktivan
Wolverine kaže...
HP4520s kaže...

zaglavljena tipka? najbedastije stvari znaju raditi probleme :)

da hehe :D , moze lock !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice