Warcraft III - BSOD

poruka: 14
|
čitano: 1.528
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Warcraft III - BSOD

Vecer ekipa, evo stvarno sam lud, vise nezz sta da radim. Jednostavno slozio sam Warcraft III i ekspanziju i patchiro sve ljepo radi, igram jedno 5 - 10 min i pojavi mi se BSOD, mislio sam da ju driverima i skinuo sam nove drivere za Graficku i Relatek. Idem ja igrati zacudo igrao sam, malo duze BSOD se nije pojavio, ali racunalo mi se resetira :P. Idem gledati sta se desava s racunalom, pokrenem SpeedFun vidim graficka je na 69 stupnjeva, btw imam Nvidiu GeForce 8600 GTS i nezz jeli do nje mozda problem, jeli normalno za nju je da vrti na 55 stupnjeva. Sada sam otvorio kuciste i stavio ventilator da puse i drzi na 60 stupnjeva i idem opet probati u Warcraft i tako igram 10 min i opet isti ku*ac se dogodi, nezz se moze kako na grafickoj poriktati da ventilator brze radi ili ako je netko imao slicni problem da pomogne. Hvala :)

Pwned?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Warcraft III - BSOD

Moguce da je i do graficke, a pogledaj sa ovim programom sta je uzrok bsod-a.

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Warcraft III - BSOD

Probat cu, ali kako mi se to na WoWu ili u CoDu ne dogodi, uzmimo MW2 isto nista :P, samo Warcraft :P

Pwned?
14 godina
neaktivan
ja bi probao neki drugi w3 a ako ne uspije vicio bi da nije mozda do graficke sta to oces dote da igras ;)
Cedo
15 godina

ako igras preko neta updetaj drivere za mreznu! Dobivo sam nasumicno BSOD 1 mjesecno i svaki put kad  sam preko neta igro i nakon sto sam sve prekopo updato na kraju drivere za mreznu i nema bsod vec 4mjeseca!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Neigram preko Neta, zelim samo je*eni SP preci da se podsjetim price, a za DotU cemo lagano :D, igrao sam i Frozen Throne isti kur*ac se desava, nezz sta da radim :(

Pwned?
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Moguce da je i do graficke, a pogledaj sa ovim programom sta je uzrok bsod-a.

Sori na DP, na koji princim to funkcionira ja pokrenem Analizu i izbaci mi: "Please scroll down the information window to read the report"

Pwned?
15 godina

klikni analyze pa odskroloaj dolje do crash dump analysis pa nam kopiraj sve sto pise!

15 godina
neaktivan

Crash Dump Analysis
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump

Crash dumps are enabled on your computer.

No valid crash dumps have been found on your computer

Jeli to to?

Pwned?
15 godina

ajde klikni na dump files prvo pa analyse!

15 godina
neaktivan

irql_not_less_or_equal evo ovo mi BSOD izbaci, cek sada cu pogledati.

Pwned?
15 godina
neaktivan

Crash Dump Analysis
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump

Crash dumps are enabled on your computer.

No valid crash dumps have been found on your computer

Pwned?
15 godina

ukljuci crash dump!

Desni klik na my computer i properties onda advaced system settings pa startup i recovery tamo settings i ukljucis write an event to system log pa kad dobijes bsod iduci put pisat ce ti sta je bilo!

15 godina
neaktivan

Vec mi je ukljucen sprobat cu kasnije, hvala ;)

Pwned?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice