Vecer ekipa, evo stvarno sam lud, vise nezz sta da radim. Jednostavno slozio sam Warcraft III i ekspanziju i patchiro sve ljepo radi, igram jedno 5 - 10 min i pojavi mi se BSOD, mislio sam da ju driverima i skinuo sam nove drivere za Graficku i Relatek. Idem ja igrati zacudo igrao sam, malo duze BSOD se nije pojavio, ali racunalo mi se resetira :P. Idem gledati sta se desava s racunalom, pokrenem SpeedFun vidim graficka je na 69 stupnjeva, btw imam Nvidiu GeForce 8600 GTS i nezz jeli do nje mozda problem, jeli normalno za nju je da vrti na 55 stupnjeva. Sada sam otvorio kuciste i stavio ventilator da puse i drzi na 60 stupnjeva i idem opet probati u Warcraft i tako igram 10 min i opet isti ku*ac se dogodi, nezz se moze kako na grafickoj poriktati da ventilator brze radi ili ako je netko imao slicni problem da pomogne. Hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probat cu, ali kako mi se to na WoWu ili u CoDu ne dogodi, uzmimo MW2 isto nista :P, samo Warcraft :P

ako igras preko neta updetaj drivere za mreznu! Dobivo sam nasumicno BSOD 1 mjesecno i svaki put kad sam preko neta igro i nakon sto sam sve prekopo updato na kraju drivere za mreznu i nema bsod vec 4mjeseca!
Neigram preko Neta, zelim samo je*eni SP preci da se podsjetim price, a za DotU cemo lagano :D, igrao sam i Frozen Throne isti kur*ac se desava, nezz sta da radim :(
Moguce da je i do graficke, a pogledaj sa ovim programom sta je uzrok bsod-a.
Sori na DP, na koji princim to funkcionira ja pokrenem Analizu i izbaci mi: "Please scroll down the information window to read the report"
klikni analyze pa odskroloaj dolje do crash dump analysis pa nam kopiraj sve sto pise!
Crash Dump Analysis
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.
No valid crash dumps have been found on your computer
Jeli to to?
ajde klikni na dump files prvo pa analyse!
irql_not_less_or_equal evo ovo mi BSOD izbaci, cek sada cu pogledati.
Crash Dump Analysis
Crash dump directory: C:\Windows\Minidump
Crash dumps are enabled on your computer.
No valid crash dumps have been found on your computer
ukljuci crash dump!
Desni klik na my computer i properties onda advaced system settings pa startup i recovery tamo settings i ukljucis write an event to system log pa kad dobijes bsod iduci put pisat ce ti sta je bilo!
Vec mi je ukljucen sprobat cu kasnije, hvala ;)