Vraćanje podataka zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.548
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vraćanje podataka

Pozz,

zanima me jel moguce da vratim podatke s hdd-a kojeg sam formatirao i na njega instalirao programe i radio na njemu,??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vraćanje podataka

Probaj s Recuvom

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vraćanje podataka

probat cu sa tim i sa jos svakojakim programima, znam programe koji su jako dobri u vracanju ali me zanima jel ko imao problem isti i kako ga je rijesio?

0 0 hvala 0
17 godina
Vraćanje podataka

-postoji više programa za recovery, kao GetDataBack (for NTFS), O&O recovery, Advanced Recovery.., naslovi ugl sadrže riječ 'recovery' pa nebi trebalo biti prolem pronaći.

Ovisno o vrsti problema, neki daju bolje rezultate.. ali moguće je skoro sve, pa i povrat formatiranih particija (i nakon npr instalacije OSa preko njih...)

Samo je vremenski zahtjevno, za raw je potrebno par sati (1-10tak sati, ovisi o veličini HDDa, količini podataka i vrsti greške) samo da pročita sadržaj koji se nakon tog možda može spasiti ili jedan dio.

-dok u nekim slučajevima jednostavno nema spasa.. -potrebno je vrijeme i malo sreće, pa ima smisla samo ako su podatci toga vrijedni.

edit:

-zaboravih napomenuti...

-to se ugl radi s live CDa, kao MiniPE, i obavezno na drugi HDD  (dovoljnog kapaciteta). Nema smisla unutar Windowsa gdje želimo nešto spasiti, instaliravati dodatni software jer time samo smanjujemo mogućnost spašavanja -tj treba što manje raditi s tim diskom, jer postoji mogučnost presnimavanja nekog važnog dijela koji upravo pokušavaš spasiti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 19:41 (ihush).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vraćanje podataka

Aha, probam pa cemo vidjeti rezultate...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vraćanje podataka

Postoji nekoliko tema sa tom tematikom.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice