VLC Player

poruka: 21
|
čitano: 3.929
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
VLC Player

kako se dodaju pjesme ili filmovi tokom gledanja istog u VLC Playeru tako da idu jedan za drugim automatski?

koristio sam BS Player on je bio vrlo jednostavan, ali kako sam prešao na VLC prije nekoliko dana mučim se.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: VLC Player

trebat će mi jedno tjedan dana da se priviknem, a jedno sat dva da shvatim, ako uopće jer ja tu opciju nemam. imam postavke na hr jeziku pa kad stisnem alatke ne daje mi te opcije kao na slikama. morat ću potražit pod nekim drugim opcijama. onaj bs je čini se bilo jedino što je vrijedilo.

edit: našao sam opciju,ali nemam dugme "+" za dodavanje fileova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 16:18 (karakteran).
18 godina
VLC Player

budi strpljiv,dobar je to player.

sada nisam doma i nije mi na ovom laptopu, kada ga veceras povirim na desktopu gdje je instaliran, javim ti detalje.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
molio bih jer ovo se pretvara u noćnu moru. hvala torrente prijatelju stari, uvijek si pri ruci kad treba.
18 godina
VLC Player

ajde se sada malo zabavi sa googlom i tubom

ono su slike stare verzije...u sercu navedi vlc 1.xx

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
da ti slovenci nisu fušeri ne bi se ja hvatao vlc playera...hvala torrente taj video mi je pomogao...pješke se treba raditi, naći prvo kako se otvara playlista, pomaknuti u stranu, otvoriti svoj win explorer, pa file gdje držim glazbu i onda još jedan file gdje držim filmove pa sve to pojedinačno prvo glazba pa filmovi odvući u playlist folder od vlc playera...0 bodova VLC
18 godina
VLC Player

hajde sad na ovu opciju

http://www.gomlab.com/eng/GMP_Introduction.html

to ti dosta forumasa koristi.

ja osobno trosim media player clasic koji je stigao sa kodecima :(

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nisam dodao prije pa moram sada: ja koristim NAJNOVIJU verziju VLC Playera.

probao sam MPC i kad dodajem pjesme u listu slika mi se toliko trese i titra ko da je došo sudnji dan bojim se da će mi izletit iz okvira monitora.

GOM je priča za sebe blokira mi gledanje filma i traži da idem na net skupljat i instalirat codec za film a film najobičniji .mkv file kojeg BS Player čita bez problema
18 godina
VLC Player

ne bih ti znao..ako imas uredan

http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm

trebalo bi sve raditi.

slusaj glazbu u winampu ko sva rulja (osim mene)...ja iskusna njubara slusam wmp  :D

edit:

inace ovo ti je naj hit mjuzik player trenutno...neka te ne buni ruski :D

http://www.aimp.ru/

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 16:49 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

winamp je prošlost. želio sam player i za filmove i za glazbu, a ne a filmove posebno, za glazbu posebno i bs player je bio apsolutn savršenstvo, osim što je često znao zaledit komp. ;)

u potrazi sam za nečim dobrim, ali testirao sam ih više i ni jedan ne zadovoljava. morat ću nazad na BS player ali tek nakon reinstalacije windowsa jer na ovima više ne radi.

edit: predloži mi kvalitetan player i za glazbu i za filmove (divx) koji ne traži dodatnu instalaciju codec packa

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 16:52 (karakteran).
18 godina
VLC Player

ajde isprobaj portable,nista ti se ne instalira

http://portableappz.blogspot.com/search?q=aimp

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ali to je za glazbu. meni treba i za filmove i za glazbu
16 godina
karakteran kaže...
winamp je prošlost. želio sam player i za filmove i za glazbu, a ne a filmove posebno, za glazbu posebno i bs player je bio apsolutn savršenstvo, osim što je često znao zaledit komp. ;)

u potrazi sam za nečim dobrim, ali testirao sam ih više i ni jedan ne zadovoljava. morat ću nazad na BS player ali tek nakon reinstalacije windowsa jer na ovima više ne radi.

Probaj KMPlayer, ja ga koristim već par godina i nemam nijedan codec pack na windows-u a sve radi besprijekorno. Postoji i portable verzija

a sve filmove koji se nalaze u istom folderu pušta automatski jedan za drugim.

18 godina
VLC Player

eto, tako je..km ti je turbo player...ima ti toga masu.

ne budi skeptican...probaj aimp,neka je samo za mjuzu..pa neces u playlistu stavit 2 filma,pa 3 pjesme pa jedan film.

ajde probaj.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maks-rs kaže...
karakteran kaže...

Probaj KMPlayer, ja ga koristim već par godina i nemam nijedan codec pack na windows-u a sve radi besprijekorno. Postoji i portable verzija

a sve filmove koji se nalaze u istom folderu pušta automatski jedan za drugim.

imao sam km player sredio mi je OS po kratkom postupku. deinstalacija jedva, a u amanet mi je ostavio da mi se srt fileovi više ne vide kako treba imaju izgled kao kad staviš file za kojeg nemaš programa a u nastavku piše km player...loš i kompliciran, spor, ali vrlo lijep. imao sam velikih problema s njim u početku non stop sam visio na km player forumu a tamo nitko pojma nema tek 2-3 čovjeka...katastrofa.

18 godina
neaktivan
Ne znam zasto se svi mucite s VLC-om ako vam ne ide, kad MPC super radi posao sto se tice... svega...
In Control
18 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Ne znam zasto se svi mucite s VLC-om ako vam ne ide, kad MPC super radi posao sto se tice... svega...

radi meni sve..covjeku je izgleda malo doslo do sukoba codeca.

vjerojatno kad isprobas vise playera,oni tu zagade dosta toga.

inace kada je fresh instal winsa, udari se klite codeck pack i sve 5.

teško vrijeme za matore
18 godina
VLC Player

Mediji => Napredno otvaranje datoteke i onda Dodati

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
karakteran kaže...

imao sam km player sredio mi je OS po kratkom postupku. deinstalacija jedva, a u amanet mi je ostavio da mi se srt fileovi više ne vide kako treba imaju izgled kao kad staviš file za kojeg nemaš programa a u nastavku piše km player...loš i kompliciran, spor, ali vrlo lijep. imao sam velikih problema s njim u početku non stop sam visio na km player forumu a tamo nitko pojma nema tek 2-3 čovjeka...katastrofa.

Čudno , moj HP 550 je dosta slabiji , isto je na XP SP3 a sve radi kako treba. Definitivno reinstaliraj windows-e.

16 godina
VLC Player

Da li netko zna zašto mi je kada pokrenem film sve crno tj. čujem samo zvuk. Jučer je radilo.

EDIT: U redu je sad sve. Izgleda da je bilo samo pitanje momenta.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 16:05 (SwaggerBeast).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice