VISTA 100023 part

poruka: 7
|
čitano: 781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VISTA 100023 part

Znam da je ovo vjerovatno vec sto puta prozvakana tema ali molim nekog tko zna kako da izbrisem jeb... vistu sa laptopa i instaliram xp(imam original xp) kao i recovery dvd e viste,naime kad sam to pokusao pise mi da xp nemoze prepoznati niti jedan hard na laptopu il kako vec.molim jos jednom za pomoc.unaprijed velika hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: VISTA 100023 part

1. Da b instalirao XP na stroj di je bila vista (a ne ide) to nije kriva vista već novi bootloader (BCD) koji dolazi sa Vistom i Sedmicom. Njega je najlakše obrisati fdiskom ili ultimate boot cd-om (ili pravim DVDom od viste/7 a ne recovery)

2. To što XP ne prepoznaje diskove nije kriva vista već jeb... XP koji ne prepoznaje SATA diskove/kontrolere. Trk u bios i prebaci iz AHCI u legacy/IDE mod. Ak neće - nliteaj cd od XPa sa sata driverima

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Prvo Sorry za vistu :D  neam pojma da je jeb...  xp tako glup :D al buraz ja ti neam dvd od viste neg samo recovery...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 21:38 (davieboy).
15 godina
neaktivan

Uglavnom,frend mi je dofuro laptop(hp compaq ...) na kojem je bila vista puna virusa bla bla klasika,ja sam uzeo(debil) recovery dvd ove sa laptopa od cure(njen je fujitsu siemens) i instaliro na njegov laptop al vidim da mi nije to ok ..e sad imam original xp i htio bi sve to izbrisati i normalno covjeku instalirat xp :)

16 godina
odjavljen

Sa nLiteom dodaj SATA drivere u image od XPa. Onda će radit. Malo potraži po netu kako se to radi.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
VISTA 100023 part

Sum ti je sve odgovorio. Slušaj ga. Ja sam već to nekoliko puta radio i nije problem. I nekad je dovoljno samo prebaciti ahci u ide u biosu i funkcionira. No oba koraka bi bila bolje rješenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Trk u bios i prebaci iz AHCI u legacy/IDE mod.

Čisto da ga ne buni. Mislim da bi mu umjesto podebljanog trebalo pisat compatibility. Dakle iz AHCI u Compatibility.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice