Pozdrav svima,
zanima me dali postoji neki program kod kojega je moguće prebaciti postojeće podatke (sa Viste na Windows 7), a da se pritom ako je moguće ne izgube instalirani programi. Linkovi i različita mišljenja dobro su došla.
Pozdrav svima,
zanima me dali postoji neki program kod kojega je moguće prebaciti postojeće podatke (sa Viste na Windows 7), a da se pritom ako je moguće ne izgube instalirani programi. Linkovi i različita mišljenja dobro su došla.
Umjesto clean install, ides na update.
Vrlo komplicirano ,dugotrajno i ne jamči se uspjeh!! Najbolje je napraviti backup ,clean install i onda instalirati programe i vratiti podatke iz backupa!!
Brzo je gotovo ,svi driveri osim grafike će se sami instalirati u toku same instalacije sistema i bit će puno prije gotovo!!
Upgrade može potrajat i više od 4 sata ,samo da znate!
pa ustvari i nemam to je hp laptop ima jednu particiiju, a druga sitna je samo za recovery.... pa čuo sam da ima program poput northon ghosta ili tako nešto da snima podatke te instalirane programe, driveri mi nisu bitni njih nekoliko brzo nabavim, samo da nemoram masu programa ponovno stavljat ručno svaki posebno....
Trebal bi ti u svakom slučaju vanjski disk za napraviti backup svih podataka. Za svaki slučaj. Onda možeš raditi bilo upgrade ili clean install.