Virtualbox-formatiranje particije virtualnog diska

poruka: 8
|
čitano: 2.341
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pitanje vezano uz virtualbox

Ovak: Kada napravim tam OS i to, kada me ono pita za napraviti particiju, i ja namjestim recimo 10 gb. I kada se formatira u instalaciji OS-a mene plaši ovo: kada se formata, jel se to formatira samo ta particija koju sam ja odredio ili, ona "prava" c particija na kojoj su winsi? Tj. ona particija na kojoj su virtualni winsi.. Jel nebi htjeo neš izgubit{#}....

btw. SRETNA NOVA 2011!!

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:27 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala i tebi također :D

Ne moraš se brinuti za to. To ti se formatira particija koju si kreirao u VirtualBox-u.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ufff dobro je :DDD. Hvala i još bi te pitao koji OS preporučujete a 512 mb rama?? To jest toliko ima komp na kojem radim..

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje vezano uz virtualbox

Ne treba ti nista jace od XP. Btw 512 mb rama ukupno na kompu? 

15 godina
SeFiKuCkA kaže...

Ne treba ti nista jace od XP. Btw 512 mb rama ukupno na kompu? 

Da ukupno je. To mi je na poslu, ono iam puuuuno programa otvorenih na pravom i onda bi volio virtualni.. Jel bi mi mogo preporučit uz xp još neki linux?? pls...

16 godina
neaktivan

Tesko da ce ti moci raditi(windows ili linux) u  virtualboxu ako imas samo 512 mb rama. Ja sam koristio xp u virtualboxu i 1.5 gb rama(od ukupno 2.5) i opet je znao da zabode.

Ako imas puno otvorenih programa i ti bi te programe otvarao u virtualnom, opet ce ti biti isto samo sto ce ti jos i virtualbox jos "gristi" ram.

Nisam koristio linux nikada pa ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 14:19 (SeFiKuCkA).
15 godina
SeFiKuCkA kaže...

Tesko da ce ti moci raditi(windows ili linux) u  virtualboxu ako imas samo 512 mb rama. Ja sam koristio xp u virtualboxu i 1.5 gb rama(od ukupno 2.5) i opet je znao da zabode.

Ako imas puno otvorenih programa i ti bi te programe otvarao u virtualnom, opet ce ti biti isto samo sto ce ti jos i virtualbox jos "gristi" ram.

Nisam koristio linux nikada pa ne znam.

Ok. A jel bi mogo recimo da ne otvaram neke programe, recimo da imam samo virtualbox upaljen, kako bi mi onda winsi radili? Jel bi stvarno htjeo probati to napravit..

16 godina
neaktivan

evo imas ovdje opsirnije ako nisi trazio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice